Lakiery hybrydowe

NeoNail Simple, One Step Color Protein Lakier hybrydowy 3 w 1 z odżywczymi proteinami

vanitysklep.pl
Neonail SIMPLE ONE STEP COLOR PROTEIN - LOVING - 7,2 ml 7815-7
hairstore.pl
Neonail SIMPLE ONE STEP COLOR PROTEIN - INNOCENT - 7,2 ml 7837-7
Bodyland.pl
Neonail SIMPLE ONE STEP COLOR PROTEIN - LOVING - 7,2 ml 7815-7

Nasi użytkownicy zostawili 233 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 lutego 2025 o 22:00
    Super lakier
    NeoNail Simple, One Step Color Protein to świetny wybór dla osób, które szukają szybkiej i prostej alternatywy dla klasycznej hybrydy. Idealny dla początkujących oraz tych, którzy nie chcą obciążać paznokci. Jeśli jednak zależy Ci na maksymalnej trwałości, lepszym wyborem może być klasyczny system baza + kolor + top.
    Zalety:
    • Łatwość aplikacji – nie wymaga bazy ani topu, co skraca czas stylizacji.
    • Wzbogacony o proteiny – wzmacnia paznokcie, co jest plusem dla osób z osłabioną płytką.
    • Dobra pigmentacja – kolory są intensywne, często wystarczy jedna lub dwie warstwy.
    • Łatwa do usunięcia – można go zdjąć bez frezarki, co zmniejsza ryzyko uszkodzenia paznokci.
    • Szybkie utwardzanie – około 30-60 sekund w lampie LED.
    Wady:
    • Mniejsza trwałość w porównaniu do klasycznych hybryd – trzyma się zwykle 7-10 dni, a nie 2-3 tygodnie.
    • Mniejszy wybór kolorów niż w tradycyjnych kolekcjach NeoNail.
    • Może być za rzadki dla osób przyzwyczajonych do gęstszych hybryd.
  • 31 lipca 2024 o 22:37
    Piękny kolor
    Lakier hybrydowy ma piękny kolor , super wygląda na paznokciach jest wytrzymały , nie odkleja się nie odpryska dla mnie mega . Bardzo szybko się utwardza nie ma zapachu jakiegoś mocnego nie do wytrzymania . Super efekt i jakość produktu.
  • 27 czerwca 2024 o 13:29
    Nie dla mnie....
    Lakier zakupiłam na serwisie aukcyjnym robiąc inne kosmetyczne zakupy. Zdecydowałam się na kolor czerwony, który w moim odczuciu powinien być uniwersalny idealny i na lato i na jesień oraz na zimę. Opakowanie i logo wszystko się zgadza, ładnie porządnie zrobiony pędzelek: mały, zwinny, krótki gruby... dobry do nakładania i do podjeżdżania głęboko pod skórki. Kolor też mi się bardzo podoba. Jest to żywa czerwień powiedziałabym , że naprawdę pięknie wyglądająca i świetnie rozświetlająca nasze dłonie a. Kolor bardzo mi się podobał, konsystencja dosyć ciekawa ale do opanowania (u mnie musiałam posłużyć się patyczkami i wacikami do wycierania zalanych skórek i wyjścia poza płytkę paznokcia). Jeśli chodzi o warstwy- u mnie dopiero przy trzeciej warstwie efekt był zadowalający a naprawdę świetny efekt uzyskałam dopiero po czterech warstwach. I i teraz przejdźmy do minusów: pierwszy i najgorszy oraz najdłuższy to trwałość. Niestety ale ten lakier trzy w jednym ma dużo słabszą trwałość niż zwykłe lakiery hybrydowe, możliwe, że idąc na łatwiznę bo Malujemy jednym kolorem musimy mieć coś za coś u mnie trwałość była słaba, Zdarzały się odpryski, Zdarzały się jakieś odchylenia od płytki paznokcia po kilku dniach, więc jak chciałam mieć ten piękny kolor czerwony to i tak musiałam malować bazą i topem wychodziło to w taki sam sposób jakbym kupiła zwykły lakier. Jestem trochę rozdarta bo nie do końca jestem przekonana do takiej formy... o wiele trwalsze i lepszy w moim odczuciu są pięć w jednym lakiery Semilac tu coś nie do końca nie do końca chwyciło, nie do końca się sprawdziło,...Więc i ja nie do końca jestem przekonana do takiej formy jako zwykły lakier Okej ale no nie oszukujmy się to nie jest zwykły lakier, ponieważ potrzebuję lampy. jako dobra hybryda niestety za dużo miałam z nim niewypałów i przygód mimo iż siedzę w tych hybrydach kilka lat I oczywiście zdaję sobie sprawę że jestem laikiem ale każdy kto używa i się bawi lakierami hybrydowymi po jakimś czasie nabiera wprawy na swój własny sposób i już zna produkty i swoje paznokcie więc tu ewidentnie Coś nie do końca grała.
  • 10 kwietnia 2024 o 6:19
    Świetne
    Lakier charakteryzuje się wygodnym aplikatorem oraz bardzo dobrą konsystencją, która nie leje się dzięki czemu łatwo , stabilnie można pomalować paznokcia. Lakier ma bardzo dobre krycie i jest trwały. Lakier szybko się używa i co mnie cieszy. Paznokcie po zastosowaniu nie widać by były zniszczone więc jestem zadowolona. Produkt wydajny.
  • 11 października 2023 o 15:13
    Lakier 3w1
    Ten lakier jest wspaniały, ponieważ to jest 3 w1. Bardzo ekonomiczny i wspaniale się sprawdza. Wystarczy odtłuścić nawierzchnie paznkocia i pomalować lakierem, a następnie utwardzić pod lampą. Pięknie wygląda i utrzymuje się 3 tygodnie.
    Zalety:
    • wydajny
    • pięknie wygląda

Zobacz także inne Lakiery hybrydowe