Plastry do depilacji

Veet Easy-Gel, Plastry z woskiem do depilacji pach

• 18 sierpnia 2022 o 19:21
    Bardzo ładny zapach
    Plastry kupiłam za 8,99 zł w drogerii internetowej więc uważam, że świetna cena. W środku 16 plastrów (8 x 2) + 2 chusteczki Bardzo łatwo rozdzielić plaster, wręcz błyskawicznie. Od razu czuć bardzo ładny zapach. Zrywanie jest o wiele mniej bolesne niż przy wosku czy innych tego typu produktach. Niestety zostają resztki wosku więc trzeba je domyć. Co do efektu... słabo bardzo słabo. Prawie nic się nie wyrwało. Przynajmniej zero podrażnienia. Natomiast na opakowaniu polecają oprócz pach do "innych delikatnych obszarów" więc wykorzystałam je na twarzy i tam się sprawdziły.
    Zalety:
    Wady:
    • brak efektu pod pachami
    mpp_20
    9 lipca 2020 o 11:19
    Trzeba włożyć w depilacje dużo pracy dla efektu
    Zamierzałam kupić urządzenie z ciepłym woskiem od veet ale zobaczyłam plastry i zdecydowałam się zobaczyć najpierw jak one działają. Przedewszystkim w oczy rzuciłam mi się cena 21 zł to sporo, ale dlaczego powiem potem, Opakowanie ładne w zestawie super spisujące się chusteczki po depilacji, Plastry bez rozgrzewania w dłoni super się rozdzielają, byłam zachwycona bo jeszcze z takimi przyjemnymi plastrami się nie spotkałam, Zapach bardzo przyjemny, Depilacja pach Hmm, potrzebowałam czasu żeby wydepilować je do zera iii dwóch opakowań produktu wiec depilacja za 42 zł ? Drogo,”. Plastry ładne przylegają, naciągamy skórę, odrywamy, część włosków się wyrywa część zostaje i tak spokojnie 6 razy na jednej stronie. Efekt? Pachy podrażnione a włoski wciąż są , chodź zdecydowanie przerzedzone. Musiałam odczekać trzy dni na regenerację i po powtórce z rozrywki pachy w końcu są gładkie. Oczywiście znowu podrażnione, wiec aloes, oliwka, peeling i po kolejnych trzech dniach w końcu mam efekt z opakowania. Być może to dlatego, że pierwszy raz z nowym produktem nie zawsze jest prosty ale właśnie to obiecuje nam producent więc obietnica niespełniona. W każdym razie jeśli ktoś ma czas, wytrwałość i środki to świetnie Ale kosmetyczka i natychmiastowy efekt wcale nie wyjdą dużo drożej. Do salonów piękności nie lubię chodzić, wolę wszystko sama więc sprzęt do wosku zakupiłam i sprawdzę jak on działa na moje pachy, wtedy będę wiedziała czy może czekam na promocje za 16 zł i kupić znowu plastry czy nie warto.