Pasty i płyny do zębów dla dzieci

Ziaja Maziajki Czary-Mary, Pasta do zębów dla dzieci 6+

• 18 kwietnia 2025 o 13:07
    bardzo fajna pasta
    Moje dziecko bardzo lubi ta pastę i nie ukrywam, że jestem z tego zadowolony. Kupisz ja praktycznie nawet w markecie za niedrogie pieniążki. Ma dobry skład i smak. Dzieci bez problemu po nią siegają a ja mam pewność, że mają dobra ochronę zębów.
  • 30 maja 2023 o 20:19
    Ziaja Pasta do zębów dla dzieci i nie tylko
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Żel do mycia zębów dla dzieci? Nie tylko! Sprawdzą się świetnie także u dorosłych osób. Sama korzystam od czasu posiadania dwóch kolczyków. Ma przyjemny smak i zapach. Sprawdza się świetnie przy przekłuciach, ponieważ nie podrażnią. Ładnie czyści zęby. Dla mnie hit!
    • Jakość
    • Skład
    • Wydajne
    Wady:
  • 12 sierpnia 2020 o 21:38
    Dobra
    Lubię i często kupuję dla dzieci i dla siebie produkty naszej rodzimej Ziaji i zazwyczaj jestem zadowolona. Tak było również w tym przypadku, pasta nie droga, ładnie pachnie i smakuje dzieciom, do tego ma fajny niebieski kolor. Dzieci nie narzekają na smak czy gęstość pasty, same sobie z nią radzą. Polecam wyprobowac.
    Zalety:
    • Smak
    • Konsystencja
  • 6 czerwca 2020 o 10:34
    Pasta Ziajka dla dzieci
    Żel do zębów dla dzieci stosujemy od 2 roku życia naszej córeczki uwielbia myć ta pasta swoje bialutkie ząbki . Mówi ze pasta jej bardzo smakuje i ma czyste gładkie zęby. Pasta jest bardzo łagodna dokładnie czyści , zapobiega przed próchnica . Ważna tez jest cena bardzo niska aż 4,99.
    Zalety:
    • Bardzo niska cena. Wzmacnia szkliwo , zapobiega próchnicy , Łagodna w smaku bardzo dobrze czyści ząbki naszej córeczki .
    Wady:
  • 1 maja 2020 o 18:33
    Wracam do niej co jakiś czas
    Moja córka jest bardzo wybredna jeśli chodzi o pastę do zębów. Odpada wszystko co jest mocno miętowe. Najlepiej jak pasta byłaby słodka i owocową.Testowalismy wiele firm ale moja sześciolatki za swój hit uważa pastę dla dzieci Alterra. Niestety w okresie koronowirusa ciężko jest się wybrać na zakupy do Rosmanna a Ziaja jest dostępna wszędzie począwszy od apteki na lokalnych sklepach kończąc. Kiedyś już gościła ona w naszej łazience więc wiedziałam że smak jej podpasuje Kosztuje 4 zł i jest w miękkiej tubie przez co nie sprawia problemu przy wyciskaniu. Kolor jest niebieski co bardzo się podoba dzieciom.Smak moja córka określa jako truskawkowy z miętą. Pasta zawiera 0,1 % fluoru sodu ale moja córka umie już myć zęby i nie polyka pasty. Dla młodszych dzieci mogłaby być nieodpowiednia choć przedział wiekowy wg producenta to 2-6 lat. Dobrze oczyszcza zęby i odświeża oddech.
    Zalety:
    • Tania
    • Łatwo dostępna
    • Dobra w smaku
    • Miękka tubka
    • Dobrze czyści zęby

Zobacz także inne Pasty i płyny do zębów dla dzieci