Pasty i płyny do zębów dla dzieci

Aquafresh My Big Teeth Psi Patrol, Pasta do zębów dla dzieci 6-8 lat

Aquafresh Big Teeth Pasta do Zębów 6-8 Lat 50ml
Aquafresh Pasta dla dzieci Big Teeth 50 ml
GlaxoSmithKline Big Teeth pasta do zębów 6-8 lat Psi Patrol 50ml

• 2 sierpnia 2024 o 20:01
    Marshall z nim łatwiej dbać o duże zęby małych dzieci
    Pasta w przyciągającym uwagę kolorowym kartonowym opakowaniu ,w środku tubka z odkręcana nakrętką ,o pojemności 50ml. Na opakowaniu jest też piesek z bajki Psi patrol Marshall, to napewno zachęca dziecko do regularnego mycia ząbkow. Pasta jest gęsta, dobrze rozprowadza się po zębach, dobrze doczyszcza żeby. Na długo czuć świeży oddech. Mojedziecji jest zadowolone z używania pasty, nie narzeka by była za ostra. Polecam wypróbować.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie ,przyciągające wzrok
    • Gęsta pasta
    • Niezbyt ostry smak
    • Ładnie doczyszcza zęby
    • Świeży oddech na długo
  • 29 maja 2024 o 10:42
    Niedroga pasta o miętowym smaku, świetnie chroni zęby mleczne i stałe przed próchnicą
    Moje dzieci są przyzwyczajone do innej pasty, ale jakiś czas temu postanowiłam kupić co innego. Moją uwagę przyciągnęło kolorowe opakowanie pasty Aquafresh Big Teeth. Okazała się być nieco tańsza od tej którą używamy, więc bez większego namysłu wylądowała w moim koszyku. Opakowanie pasty bardzo ładne kolorowe, niewielka tubka wygodna w użyciu. Całość zapakowana jest w zaklejony kartonik. Miętowy smak odpowiada moim pociechom. Pasta jest trój-kolorowa co dodatkowo zachęca do używania przez najmłodszych. Dobrze się pieni i dokładnie oczyszcza zęby i jamę ustną z zanieczyszczeń, pozostawia uczucie świeżości na długo. Jest to pasta do zębów z fluorkiem, która zawiera 1450 ppm fluoru, dzięki czemu doskonale chroni zęby mleczne oraz już stałe przed próchnicą. Pasta była używana przez moje dzieci dwa razy dziennie i okazała się bardzo pomocna w zachowaniu odpowiedniej higieny jamy ustnej moich dzieci. Jeździmy regularnie na kontrole do stomatologa i zazwyczaj ubytków nie ma. A więc pasta ta daje rade. Jest to naprawdę niedroga pasta, a więc świetna okazja do wypróbowania przez każdego. Ja dzięki temu przekonałam sie , że dobra pasta nie musi byc wcale droga. U nas się sprawdziła. Dla dzieci w wieku 6-8 lat okazała się jak najbardziej odpowiednia.
    Zalety:
    • kolor pasty
    • dobrze chroni zęby mleczne oraz stałe przed próchnicą
    • niska cena
    • ładne opakowanie
    mm2991
    23 lutego 2023 o 6:51
    Dobra pasta
    Pasta dla dzieci z ładną szatą graficzną i ulubionym bohaterem z bajki Psi patrol więc dzieci bardzo do siebie zachęca. Pasta ma gęstą konsystencję biała z kolorowymi paskami charakterystyczne dla marki aquafresh. Smak jest może lekko miętowy ale zdecydowanie za słodki. Pasta dobrze oczyszcza ząbki, nie podrażnia oraz jest wydajna. Produkt łatwo dostępny również w hipermarkecie czy markecie.
  • 26 listopada 2022 o 11:12
    Synek ją uwielba
    Synek uwielbia ją za jej kolorowe paski jakie zostawia na szczotce :D Pasta świetnie się pieni i bardzo dobrze czyści ząbki. Ma delikatny lekko miętowy smak. Szata graficzna z motywem Psiego patrolu z pewnością zachęci do dbania o ząbki każdego fana tej bajki.
    Zalety:
    • delikatny smak
    • dobrze się pieni
    • bajkowa szata graficzna
  • 17 marca 2022 o 7:27
    Bardzo fajna pasta do zębów dla dzieci
    Aquafresh, My Big Teeth Psi Patrol, Pasta do zębów dla dzieci 6-8 lat sprawdza się w mojej rodzinie bardzo dobrze. Pasta dobrze czyści ząbki, nie jest za mocna w smaku, a jest wręcz smaczna, dobrze się pieni i pozostawia ząbki czyste i gładkie. Synek bardzo lubi myć ząbki tą pastą. Dodatkowo opakowanie i szata graficzna zachęca dziecko jeszcze bardziej do jej używania. Pasta jest kolorowa, co cieszy oko dziecka. Tania i bardzo wydajna. Niewiele trzeba jej nałożyć na szczoteczkę do zębów, aby wymyć dokładnie ząbki.
    Zalety:
    • Efekt i działanie
    • Jakość
    • Smak i zapach