Pasty do zębów

ELECTRO.PL
Seysso SEYSSO Protection and Safe Whitening Toothpaste pasta do zębów 75ml
Seysso Carbon Wybielająca Pasta do zębów z Aktywnym Węglem 75 ml

• 12 listopada 2024 o 8:29
    Chroni zęby i wybiela. Bezpieczna formuła dla szkliwa.
    Mam bardzo pożółkłe i wrażliwe zęby mające skłonność do tworzenia kamienia nazębnego. Marzyłam o bielszym uśmiechu i dobrze doczyszczonych przestrzeniach międzyzębowych. Ta pasta idealnie spełnią swe zadanie. Do tego jej bezpieczna formuła nie niszczy szkliwa. Wybielająca pasta do zębów wspiera naturalne procesy wybielania. Podoba mi się też to, że jej składniki działają też regenerująco na dziąsła. Pasta odbudowuje szkliwo i chroni przed rozwojem bakterii próchniczych. Stosowana regularnie wybiela zęby. Z pewnością sięgnę po nią ponownie.
  • 28 lipca 2024 o 20:55
    Czarne Diamenty Uśmiechu
    Po regularnym stosowaniu pasty zauważyłam, że doskonale wybiela zęby. Usuwa przebarwienia spowodowane kawą, herbatą czy winem. Efekty są widoczne już po kilku dniach. Pasta zapewnia długotrwały efekt świeżości w ustach, co jest dużym plusem dla osób ceniących świeży oddech przez cały dzień. Węgiel aktywny skutecznie oczyszcza zęby, usuwając osady i płytkę nazębną. Po umyciu zębów czuć wyraźną czystość i gładkość.
    Zalety:
    • naturalne składniki
    • skuteczność
    • delikatność
    • estetyczne opakowanie
    Wady:
    • smak
  • 20 lutego 2024 o 19:05
    Czarna pasta
    Pasta do zębów w czarnej plastikowej tubce z fioletowym akcentem. Sama pasta jest koloru czarnego i smaku miętowego. Pieni się, ale nie jakoś super. Oczyszcza zęby, ale jeśli ktoś piję dużo kawy i herbaty niech nie spodziewa się super wybielania. Ja w sumie go w ogóle nie zauważyłam. Pasta po prostu oczyszcza zęby i nie robi według mnie nic więcej. Mała tubka. Nie odświeża za mocno. Jest to delikatna mięta. Udało mi się tanio kupić w zestawie więc nie żałowałam zakupu, ale nie wrócę już do tej pasty.
  • 8 lutego 2024 o 11:45
    Węgielku, kamracie...
    Jestem kawożłopem, herbatopijcą i palę papierosy, tak więc siłą rzeczy mam nieco odbarwione zęby. Tragedii nie ma, ale do perłowej bieli mi daleko. Postanowiłam zatem sprawdzić działanie pasty od Seysso z węglem aktywnym i muszę dołączyć do grona wielbicieli. Pasta umieszczona została w bardzo estetycznej, eleganckiej i tubce. Jest miękka i elastyczna, nie zagina się, ani nie odkształca się po naciśnięciu, dozuje też odpowiednią ilość pasty, która z kolei jest dość wodnista, jednocześnie dobrze trzyma się włosia szczoteczki i nie spływa z niej do zlewu. Wydajność gigantyczna - wystarczy użyć niewielkiej ilość specyfiku, a zęby są pięknie wybielone już od pierwszego umycia. Jest to zdecydowanie moja ulubiona pasta wybielająca! :) Pasta zawiera węgiel aktywny, więc co się dziwić? Jeśli chodzi o smak to jest to klasyczna mięta, ale z tych lżejszych - nie powoduje w buzi potężnego uczucia chłodzenia, więc myślę, że odświeżenie oddechu wypada słabo/średnio. Bardzo dokładnie czyści i ładnie nabłyszcza zęby, choć nie pozostawia na nich tak błyszczącej i śliskiej polerki jak czyni to White Glo (pod tym względem naprawdę ciężko ją przebić). Nie jest to tania pasta, ale uważam, że jest warta swojej ceny, gdyż pod praktycznie każdym względem jest genialna i HITOWA. Dobrze mieć ją w swoim asortymencie. Polecam serdecznie! :)
    Zalety:
    • piękna elegancka miękka tubka wykonana bardzo porządnie (nie zagina się, nie odkształca, wygląda bardzo estetycznie i nie powoduje żadnych problemów z wyciśnięciem pasty)
    • pasta z węglem aktywnym doskonale wybielająca szkliwo
    • na efekty nie trzeba długo czekać, bo są widoczne po pierwszym zastosowaniu
    • dokładnie czyści i poleruje płytkę nazębną
    • rezultat nabłyszczający
    • jest bardzo, ale to bardzo wydajna i wystarczy niewielka ilość produktu, aby zapewnić skuteczne mycie zębów
    Wady:
    • mam wrażenie, że odświeżenie oddechu jest subtelne i krótkotrwałe (to nic, bo mam inną pastę, która to kryterium spełnia perfekcyjnie).
  • 11 grudnia 2023 o 19:08
    Pasta skutecznie oczyszcza zęby z efektem lekkiego wybielenia, ale...
    Pasta jest zamknięta w eleganckiej tubce, która za sam wygląd ma u mnie ocenę 12/10 :). Ma 75ml, co mi starcza na 1-1,5 miesiąca mycia 3x dziennie. Pasta ma fajną konsystencję, przyjemnie myje się nią zęby oraz pozostawia świeże uczucie w buzi. Efekt wybielania - jest, ale bardzo minimalny. Kolor zębów oprócz myjadła zależy od wielu czynników takich jak dieta i zdrowie, więc nie spodziewałam się rewelacji i dla mnie osiągnięty efekt jest bardzo satysfakcjonujący. Jedynym minusem jest wzrost nadwrażliwości zębów- po żadnej paście nie miałam tak wrażliwego uzębienia jak w tym przypadku, a zaogniło się to dopiero przy trzecim opakowaniu. Mimo tego nie przestanę korzystać z tej pasty, a będę "żonglować" pomiędzy tym a innymi rodzajami z tej firmy.
    Zalety:
    • Efekt wybielania
    • Świetna jakość
    Wady:
    • Wzrost nadwrażliwości zębów
    Drogeria Super-Pharm