Kremy i maski do rąk

Softella Regenerujący krem do rąk

• 27 listopada 2024 o 16:57
    Odżywia i regeneruje skórę
    Krem stosuję od 1,5 miesiąca kilka razy dziennie. Moje dłonie mają tendencję do przesuszania się. Ten krem zapewnia moim dłoniom komfort. Doskonale nawilża skórę, odżywia, zmiękcza i wygładza. Ma przyjemną średnio gęstą konsystencję. Dobrze rozprowadza się na skórze i szybko wchłania nie zostawiając na skórze lepkiej warstwy. Jest bardzo wydajny. Opakowanie umożliwia wygodne wydobycie odpowiedniej ilości kremu. Zapach nie do końca mi odpowiada.
  • 18 października 2023 o 7:28
    Tani, dostępny w sklepach, nawilżający
    Sklep kupiłam w sklepie Stokrotka za ok 5 zł. Nie spodziewałam się niczego szokującego po nim, ale okazał się całkiem przyzwoity. Krem zamknięty jest w 125 ml czerwonej tubce z białym zamknięciem typu klik, na którym stoi kosmetyk. Szata graficzna...nic specjalnego. Czerwona tubka z nazwą firmy I kosmetyku oraz obrazek liści ułożonych w kształcie koła. Tubka miękka, z łatwością wyciska porządaną ilość produktu. Sam produkt ma raczej gęsta konsystencję o blado różowym kolorze. Zapach intensywny, ale nijaki, nic mi nie przypomina. Po nałożeniu krem nie zostawia białych smug, w miarę szybko się wchłania. Pozostawia delikatną warstwę nawilżenia. Jest przeznaczony do rąk suchych I szorstkich. Daje efekt nawilżenia krótkotrwałego. Jeśli ktoś ma poważnie suchą skórę, to ten krem nie złagodzi tego stany na dłużej. Na codzień, zwłaszcza do pracy jest ok.
    Zalety:
    • tani
    • lekko nawilża
    • ładnie się wchłania
    Wady:
    • intensywny zapach
  • 1 maja 2023 o 11:19
    Regenerujący krem do rąk o intensywnym zapachu dostępny w markecie.
    Krem do rąk Softella kupiłam w Stokrotce razem z wersją kremu do rąk ochronnym, który okazał się kiepski. Wersja czerwona zagości na stałe w mojej pielęgnacji skóry rąk. Poręczna lekka tubka z zamknięciem na klik ułatwia szybkie otwieranie i zamykanie, tubka stabilnie stoi na nakrętce. Pojemność 125 ml, PAO 12 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia. W składzie kremu mamy: *glicerynę *alantoinę Krem jest lekki w kolorze pastelowego różu o intensywnym zapachu, przypominający kosmetyki dla mężczyzn np. piankę do golenia. Błyskawiczne się wchłania, pozostawia delikatny film ochronny. Zdecydowanie polecam, sprawdza się w przypadku suchych, szorstkich i popękanych dłoni. Używam już kolejnego opakowania i wracam po krem przy każdej okazji zakupów w Stokrotce.
    Zalety:
    • poręczne lekkie opakowanie zawiera 125 ml kremu
    • wszystkie niezbędne informacje zostały podane
    • PAO 12 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia
    • Softella marka własna Stokrotki
    • wydajny
    • przyjemny zapach
    • szybko się rozprowadza i wchłania
    • pozostawia delikatny film ochronny
    • krem nie tłuściutki, dobrze regeneruje skórę
    • nie zostawia śladów na telefonie, naczyniach itp.
    Wady:
    • pod koniec opakowania ciężko wydobyć resztki kremu, proponuje rozciąć tubkę
    Edytaj7
    10 sierpnia 2019 o 11:41
    Przyzwoity krem do rąk
    Krem kupiłam trochę z przypadku. Akurat byłam na zakupach w Stokrotce i przypomniało się mi, że nie mam kremu do rąk. A że ostatnio mam przesuszoną skórę rąk zdecydowałam sie na krem regenerujący. Konsystencję ma dość lekką, łatwo się rozprowadza i szybko się wchłania. Efekt nawilżenia utrzymuje się całkiem długo. Cudów nie czyni ale spełnił moje minimalne wymagania. Zapach ma przyjemny. Nie miałam też problemu z wykorzystaniem produktu do końca. Wydajny. Chociaż jak na marketowy produkt cenę ma dość wysoką.
    Zalety:
    • działanie
    • poręczne opakowanie
    • nie uczula