Tarki i pumeksy do stóp

Łatwość obsługi:
Design produktu:
    werka89
    7 sierpnia 2023 o 5:43
    Dobra tarka - idealny produkt do zniszczonych stóp
    Nie chciałam przepłacać i kupować Scholla, miałam tarkę z Fusswohla (praktycznie jota w jotę to samo co Scholl). Ta jest moją trzecią i jest świetna. Duży plus za to, że ładuje się ją, a nie ma baterii, za co plus dla środowiska. Tak to nie trzeba pamiętać o bateriach, tylko ładujesz do prądu i voila! Tarka świetnie ściera naskórek. Usuwa wszelakie suche skórki z pięt i innych zniszczonych rzeczy. Te ziarno nie jest jakieś mega mocne, ale mimo to jest silna. Sam design jest bardzo przyjemny dla oka. Ładne opływowe kształty. Wymienne głowice ścierające za co duży plus. Cena w porządku. Dostępna w każdym Rossmanie. Kolejne akcesorium Ewy Schmitt które mogę polecić!
  • 1 sierpnia 2021 o 15:58
    Przydatny gadzet w pielęgnacji stóp...
    Zdecydowałam się na zakup, ponieważ zwykły pumeks nie mógł sobie poradzić z rogowatą skórą na piętach. Wcześniej użwałam maski złuszczającej która tylko pogorszyła stan moich pięt! Tarka jest mała, poręczna i doskonale leży w dłoni, wizualnie prezentuje się bardzo ładnie ma piękny fuksjowy kolor w połączeniu z delikatnym, naturalnym beżem. Dodatkowo w środku znajduje się pokrowiec w którym możemy przechowywać urządzenie oraz kabel USB do ładowania. Po naładowaniu ciągła praca tarki to 30 minut. Głowica pokryta jest korundem (pochodną szafiru) który posiada doskonałe właściwości ścierające, dzięki czemu głowica odznacza się ponadprzeciętnie dłuższą żywotnością. Pilnik elektryczny posiada diode led, która doświetla miejsce zabiegu. Zabieg pozwala w prosty i szybki sposób pozbyć się zrogowacenia z pięt czy też dłoni, jest skuteczny i bezpieczny. Po użyciu moje stopy są niesamowicie wygładzone a szorstka i drapiąca skóra w kluczowych miejscach na stopach jest miękka, po szorstkości i zrogowaceniach nie ma ani śladu. Idealna do codziennego użytku stóp i dłoni, świetnie sprawdzi się na wyjazdach. Cena dość wysoka w Rossmannie to 99 zł, lecz uważam ,iż warto tym bardziej że jest to produkt wielokrotnego użytku i posłuży nam na długi czas.
    Zalety:
    • łatwa w użyciu
    • posiada kabel do ładowania USB
    • posiada mały pokrowiec
    Agus_n
    10 listopada 2019 o 15:36
    Świetny produkt
    Bardzo zgrabne, lekkie i wygodne urządzenie, które w bardzo szybki i prosty sposób radzi sobie ze zrogowaciałym naskórkiem na stopach. Miałam okazję używać wcześniej podobnych sprzętów i nigdy nie byłam w pełni zadowolona, natomiast w przypadku tej tarki od samego początku miałam bardzo pozytywne odczucia. Bardzo dużo tańczę, dlatego też moje stopy często potrzebują pomocy, dlatego bardzo się cieszę, że trafiłam na tę tarkę. Układ głowicy tarki sprawia, że używanie jej jest bardzo wygodne. Dodatkowym atutem jest sposób ładowania tarki. Nie musimy kupować baterii, wystarczy podłączyć ją do prądu na kilka chwil, po czym tarka pracuje bardzo wydajnie przez ok 60 minut, co sprawia, że wystarcza nawet na kilka tygodni używania. Oczywiście głowica jest wymienna, więc po zużyciu jednej możemy w bardzo niskiej cenie dokupić kolejną. Cena urządzenia może nie jest najniższa, ale w porównaniu do innych sprzętów tego typu myślę, że całkiem przystępna. Często też można ją znaleźć w Rossmannie w promocji.
    Zalety:
    • Łatwość użycia
    • Obudowa
    • Precyzja
    • Dołączone etui
    • Ładowarka
  • 22 sierpnia 2019 o 16:34
    Super sprawa!
    Tarka tej marki naprawdę ułatwia życie! Dzięki niej stopy są gładkie w sekundę. Pomysł na umieszczenie głowicy z boku uważam za strzał w dziesiątkę. Wygoda użytkowania jest bez porównania, jeżeli ktoś używał inne elektryczne tarki, które mają umieszczoną głowicę standardowo. W zestawie jest świetna kosmetyczka, można schować tam tarkę i w łazience wygląda to na pewno bardziej elegancko. Głowica bardzo dobrze ściera naskórek, po kilkukrotnym użyciu widać jej zużycie, ale wciąż dobrze sobie radzi z usuwaniem twardej skóry. Po trzech razach jej używania nie zauważyłam, aby moc tarki osłabła. Z czasem ją doładowywałam, ale tylko, żeby sprawdzić czy moc będzie większa. Dla mnie działa tak samo dobrze. Spokojnie wystarcza na długi okres czasu bez ładowania. Umieszczona lampka to kolejny plus, wieczorem przy małym świetle łatwiej się używa. Głowicę z łatwością można zdjąć i umyć. Dla osób o bardzo twardej skórze na piętach tarka może być zbyt słaba, ale zawsze można kupić później gruboziarnistą. Cena jest dość wysoka, ale na promocji można ją kupić dużo taniej. Ja jestem zadowolona z tego produktu i polecam.
    Zalety:
    • idealne ułożenie głowicy, tarka dobrej jakości, wygodne ładowanie, moc nie słabnie bo kilku użyciach, podświetlenie
    • Łatwość obsługi
    Otrzymałam do testów od marki/producenta