Tarki i pumeksy do stóp

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 4 lutego 2025 o 20:45
    Hit wakacji
    Tarka spełniała swoje zadanie i zdecydowanie mojej oczekiwania również. Nie ukrywam, że wahałam się nad zakupem. Tarka co prawda prezentuje się ładnie (my kobiety zwracamy uwagę na szczegóły), ale również jest skuteczna. Tarka posiada różne powierzchnię tarcia dzięki czemu możemy dobrać do odpowiednich potrzeb i obszarów - skóra na stopach gdzie nie gdzie potrzebuje łagodnego starcia martwego naskórka, ale również zdarzają się miejsca to troszkę zdecydowanie mocniejszego w przypadku twardszej skóry. Tarka spełnia swoje zadanie. Jest poręczna i prezentuje się bardzo ładnie.
    Basik_I
    13 listopada 2024 o 15:01
    Polecam – sztos!
    Dostałam w prezencie zestaw do stóp zawierający m.in. tarkę - nigdy wcześniej nawet nie słyszałam o tej marce. Prezent zawierał dodatkowo Pumeks oraz nawilżającą maskę do stóp. Cały zestaw oceniam bardzo wysoko jak również każdy z poszczególnych produktów. Tarka ma świetne design oraz kolor. Jeśli chodzi o zastosowanie jest bardzo wygodna i skuteczna. Nie widzę wad tego produktu. Jest trwała i stanowi ozdobę łazienki. Moim zdaniem jest idealnym produktem na prezent chociażby z uwagi na wygląd.
    Zalety:
    • Skuteczność wygląd trwałość łatwość obsługi
    Wady:
  • 23 sierpnia 2024 o 1:17
    polecam
    Cześć dziewczyny! Dziś chciałam podzielić się moją opinią na temat L'biotica Cudo, Silky Feet Express Pedicure – tarka do stóp, którą miałam okazję przetestować. To narzędzie, które naprawdę zrobiło na mnie wrażenie! Tarka jest wyjątkowo skuteczna, a jej design jest bardzo przemyślany. Dzięki różnym powierzchniom ściernym można precyzyjnie dostosować intensywność działania do swoich potrzeb. Jedna strona jest bardziej delikatna, idealna do codziennego użytku, natomiast druga jest bardziej agresywna i świetnie radzi sobie z grubszymi, stwardniałymi miejscami na stopach. Materiał, z którego wykonana jest tarka, jest solidny, a sama w sobie jest dobrze wyważona, co ułatwia jej używanie. Rączka jest wygodna, a antypoślizgowa powierzchnia zapewnia pewny chwyt nawet wtedy, gdy tarka jest mokra. Po użyciu stopy są gładkie i miękkie, a efekty są widoczne od razu – bez potrzeby dodatkowego wysiłku. Można ją łatwo wyczyścić, co jest kolejnym plusem. Tarka jest również stosunkowo trwała, co sprawia, że jest warta swojej ceny. Podsumowując, L'biotica Cudo, Silky Feet Express Pedicure to świetna tarka do stóp, która skutecznie usuwa martwy naskórek i wygładza skórę. Jest praktyczna, efektywna i dobrze wykonana, a jej używanie to prawdziwa przyjemność. Jeśli szukacie czegoś, co naprawdę poprawi kondycję Waszych stóp, zdecydowanie polecam tę tarkę!
  • 1 sierpnia 2024 o 15:22
    Dzięki niej mam gładkie stopy
    Produkt, który zdecydowanie zasługuje na pochwałę za swoją skuteczność i łatwość użycia. Jako ktoś, kto regularnie dba o kondycję swoich stóp, mogę śmiało powiedzieć, że ta tarka stała się jednym z moich ulubionych narzędzi pielęgnacyjnych. Jest niezwykle skuteczna w usuwaniu zrogowaciałego naskórka. Już po pierwszym użyciu można zauważyć znaczną poprawę w wyglądzie i gładkości stóp. Regularne stosowanie tej tarki sprawia, że stopy są miękkie i przyjemne w dotyku. Rączka dobrze leży w dłoni, co umożliwia precyzyjne i efektywne usuwanie martwego naskórka. Dodatkowo, powierzchnia ścierna jest odpowiednio zaprojektowana, aby szybko i bezpiecznie uzyskać pożądane efekty. Nie da się zrobić krzywdy tym przedmiotem. Nie zatniemy się także do krwi. Jest ono na tyle wygodę że pielęgnacja stóp rozpoczynająca od ścierania naskórka jest naprawdę przyjemna. Stopy stają się jedwabiście gładkie, a regularne jej używanie pozwala utrzymać je w doskonałej kondycji.
    Zalety:
    • Wygodną rączką
    • Posiada pojemnik na martwy naskórek
    • Nie zacina skóry
    Agafii
    19 czerwca 2024 o 3:18
    Skuteczna
    Ten produkt był pierwszym tego typu produktem do pięt w mojej kolekcji. Na szczęście nie zawiodłam się . Tarka dobrze ściera martwy naskórek, nie naruszając przy tym zdrowej skóry. Jest delikatna, ale skuteczna. Ogromnym plusem jest plastikowa zatyczka z tyłu tarki, w której zbiera się martwy naskórek i nie brudzimy nim wszystkiego wkoło. Jednak jest on delikatnie nieszczelny, ale to i tak mały kłopot, bo jak pisałam, mogłoby być gorzej. Do tego tarka ma uroczy kolor. Jest poręczna i nie niszczy się, mam ją już z 6 lat.
    • Usuwa martwy naskórek
    • Pojemnik na martwy naskórek
    • Poręczna
    Wady:
    • Delikatnie wysypuje się niekiedy z pojemniczka