Lokówki

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 28 lutego 2025 o 2:49
    Duży plus za rękawicę ochronną
    Ocenianą tutaj lokówkę zakupiłam kilka miesięcy temu. Zaintrygowała mnie możliwość regulowania temperatury. Spodobał się mi także design. Mam włosy długie, suche, farbowane, wysokoporowate. Są one skłonne do kręcenia się, ale potrafią się również puszyć. Lokówkę kupiłam, gdyż miałam ochotę wyczarować od czasu do czasu elegancką fryzurę - niczym gwiazda Hollywood. Jak wspominałam w tytule recenzji, dużym plusem jest dla mnie załączona rękawica ochronna. Dzięki niej unikamy poparzenia łapek. Lokówka szybko się nagrzewa. Posiada również przyciski, które pozwalają regulować temperaturę. Długi kabel może trochę przeszkadzać, ale też jest przydatny, gdy nie mamy zbyt wielu gniazdek. Musiałam obejrzeć filmik w internecie, żeby załapać, jak trzymać lokówkę. Pod tym względem różni się ona od tradycyjnych lokówek stożkowych. Pozwala wyczarować loki już po 10 sekundach, choć na długich włosach nie utrzymają się one przez cały dzień. To będą raczej eleganckie , zmysłowe fale, a nie loczki. Lokówka nie niszczy włosów, co jest dla mnie dużym plusem. Design bardzo się mi podoba. Fajnie , że na wyświetlaczu pojawia się temperatura, którą oczywiście możemy regulować. Czy polecam? Tak, ale posiadaczki długich włosów powinny mieć na uwadze, że lokówka wyczaruje raczej piękne eleganckie fale niż loki. Ja jednak nie żałuję zakupu i z przyjemnością daję pięć gwiazdek.
  • 24 sierpnia 2024 o 1:16
    mega mi się sprawdzała ale zaczęła szwankować więc planuję zakup nowej
    Remington PROLuxe Lokówka do Włosów CI91X1 to urządzenie, które łączy nowoczesną technologię z wygodą użytkowania, oferując profesjonalne rezultaty stylizacji. Lokówka wyposażona jest w funkcję PRO+ Heat, która automatycznie dostosowuje temperaturę do 185°C, co zapewnia idealne rezultaty przy minimalnym ryzyku uszkodzenia włosów. Innowacyjne zastosowanie technologii OPTIheat umożliwia równomierne i długotrwałe formowanie loków, które utrzymują się przez cały dzień. Ergonomiczny design sprawia, że lokówka jest wygodna w użyciu, a jej szybkie nagrzewanie do pełnej temperatury w zaledwie 30 sekund pozwala na oszczędność czasu. Lokówka posiada również funkcję automatycznego wyłączania po 60 minutach oraz możliwość regulacji temperatury, co zwiększa jej uniwersalność i bezpieczeństwo. Dzięki wygodnemu obrotowemu kabelowi i funkcji blokady temperatury, stylizacja staje się jeszcze prostsza i bardziej komfortowa. Remington PROLuxe to idealny wybór dla osób poszukujących wysokiej jakości lokówki, która dostosowuje się do indywidualnych potrzeb użytkownika.
  • 4 lutego 2022 o 22:58
    Lokówka do eleganckich fal
    Lokówka ma przemyślaną konstrukcję - trzymając ją w rękach podczas kręcenia włosów nie mam problemu z tym, że niechcący wyłączam urządzenie lub zmieniam temperaturę. Duży plus za to, że można dopasować temperaturę do swoich potrzeb. Fale wykonane tą lokówką są delikatne, nie ma opcji zrobienia sobie "komunijnych" loków. Urzadzenie szybko się nagrzewa. Sprzęt nie jest zbyt ciężki, a co za tym idzie ręce nie męczą się jakoś wybitnie podczas stylizacji włosów. Mnie osobiście najlepiej sprawdza się przy włosach średniej długości, ponieważ wtedy efekt fal wygląda najbardziej naturalnie Do lokówki dołączone jest etui, w którym wygodnie można przechowywać urządzenie bez obaw o uszkodzenia.
    Zalety:
    • Szybkie nagrzewanie
    • Możliwość regulacji temperatury
    • Stopka dzięki której można postawić gorącą prostownicę bez obaw o spalenie czegoś
    • Kabel obrotowy
    • Estetyczny design
    • Niska cena
  • 12 czerwca 2020 o 15:36
    Średnio
    Lokówka jest wykonana bardzo dobrze, dołączone etui oraz rękawica to dodatki, które zaskoczyły mnie bardzo na plus. Co do samej lokówki: powłoka jaka jest powleczona sprawuje się bardzo dobrze. Włosy nie ześlizgują się. Jednak lokówkaśrednio radzi sobie z kręceniem grubych i lub opornych wlosow.
    Zalety:
    • Design
    • Dołączone etui oraz rękawica
    • Długi obrotowy kabel
  • 25 kwietnia 2020 o 20:04
    Rewelacja
    Rewelacja...Piękne loki. Szybko się nagrzewa. Jest świetnie wykonana. Polecam szczerze. Bez trudu i umiejętności zrobimy piękne loki. Rękawica bardzo pomocna.
    Zalety:
    • Same plusy
    • Piękne loki

Zobacz także inne Lokówki