Lokówki

Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 11 września 2022 o 10:16
    Lokówka z nawiewem
    Jestem zadowolona z zakupu tego urządzenia, lokówka się super sprawdza, bardzo podoba mi się efekt jaki można nią uzyskać. Jest super prosta w obsłudze, podoba mi się, że można regulować temperaturę i bardziej dopasować do swoich włosów, niższa fajnie się sprawdza przy włosach cienkich.
  • 8 sierpnia 2022 o 9:22
    Lokówka ? ? ?
    Napiszę w końcu rzetelną opinię nie ze względu na darmowy test ale własny zakup. Piękne opakowanie, lokówka wygląda bardzo profesjonalnie i jest wykonana z uwagą na każdy szczegół. Do tego pokrowiec pozwalający odłożyć ją w trakcie użytkowania bez uszkodzenia powierzchni. I to na tyle z plusów. Wydanie 249 zł na sprzęt tej marki był najzwyczajniej wyrzuconą w błoto kasą. Mam grube włosy, zdrowe, dość ciężkie. Loki a raczej bardzo ale to bardzo lekkie fale (bo nie ma szans na wykonanie naturalnych loków mimo iż jest to lokówka) utrzymują się maksymalnie 30 minut ! ! ! Jak dla mnie sprzęt całkowicie przereklamowany i niewart ani jednej złotówki. Jeżeli szukacie lokówki, która pozwoli Wam szaleć z fryzurami w zależności od nastroju to na pewno nie jest to sprzęt, którego szukacie W zasadzie zastanawiam się do czego w ogóle ona jest... Bo poza straconym czasem nie robi na włosach kompletnie nic.
    Zalety:
    • Ładny wygląd.
    Wady:
    • Lekkie, bardzo lekkie prawie niezauważalne fale.
    • Brak możliwości skręcenia włosów według własnego uznania.
    • Zimny, zupełnie niepotrzebny nawiew.
  • 29 października 2021 o 23:40
    lokówka
    Lokówkę dostałam parę tygodni temu od siostry. Używa mi się jej bardzo dobrze, fajny efekt daje, bo robi takie luźne loki coś a la fale. Obsługa jest bezproblemowa, szybko można wystylizować włosy. Wygląd lokówki też mi się podoba, ładnie jest wykończona.
  • 8 czerwca 2021 o 22:01
    Naprawde sztos!
    Sprzęt prezentuje się bardzo ładnie, połączenie czerni i różu wygląda kobieco i elegancko. Suszarki z chłodnym nawiewem to standard, ale lokówka jest dla mnie totalna nowością. Okazało się, że ma to jednak sens bowiem zewnętrzne płytki nie nagrzewają się, ciężko zatem o poparzenie jak w przypadku innych lokówek. Pasmo po zakręceniu nie jest gorące, a włosy po zakręceniu nie wyglądają na suche- wychodzą mięsiste, nawilżone i wygładzone fale. Można także uzyskać efekt bardziej zakręconych włosów wydzielając mniejsze pasma. Bez względu jednak jaki efekt nas interesuje skręt trzyma się praktycznie cały dzień! Gdy raz zdarzyło mi się zapomnieć stylizatora wieczorem musiałam nanieść poprawki. Stylizacja włosów z tym produktem jest bardzo szybka, bo lokówka nagrzewa się w błyskawicznym tempie. Mamy do wyboru 3 poziomy temperatur 160, 180, 200. W przypadku delikatnych włosów podatnych na stylizację wystarczy 160, przy moich opornych wybieram 200. Po ustawieniu temperatury chłodny nawiew włącza się sam. Z innych bajerów mamy jeszcze obrotowe złącze, które naprawdę ułatwia życie. Łatwiej jest kręcić sprzętem i nie zaplątać się w kabel. Lokówka po 60 minutach wyłącza się sama co jest bezpieczną opcją gdy spieszymy się rano, czy przed jakąś imprezą. Podsumowując na pewno warta jest swojej ceny ,a jej największą zaletą jest niewątpliwie możliwość uzyskania naturalnych, luźnych fal, które mimo delikatnego skrętu trzymają się naprawdę długo. Idealna jest na co dzień jak i w większe imprezy. Mi pozwala walczyć z brakiem objętości moich włosów i tzw. "przyklapem". Nie żałuję, że ją mam, a na pewno prędko się z nią nie rozstanę.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 8 czerwca 2021 o 15:11
    Lokówka do specjalnych zadań
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Mam długie, grube i ciężkie włosy, dlatego loki (które uwielbiam) utrzymywały się na mojej głowie bardzo krótko. Zanim dotarłam do pracy bądź na imprezę było po fryzurze. Porzuciłam więc jakiś czas temu kręcenie włosów. Dopóki nie wzięłam udziału w testowaniu. Urządzenie jest lekkie i łatwe w użyciu, szybko się nagrzewa, nie ma obawy, że zrobimy sobie krzywdę. Dzięki nawiewowi loki i fale widocznie dłużej się utrzymują. Innowacyjny kształt płytek sprawia, że wyglądają pięknie i naturalnie. Włosy są lśniące i podniesione u nasady. Lokówka świetnie sprawdza się zarówno w codziennym użyciu jak i przy okazji specjalnych wyjść. Polecam
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Lokówki