Statystyki: + Dodaj produkt + Dodaj Look

Kategoria
Marka
Pojemność 20 szt
Cena 3,99 zł

Chusteczki nawilżane z kwasem mlekowym pomaga utrzymać właściwe pH okolic intymnych.Alantoina łagodzi podrażnienia i daje uczucie komfortu.Polecane do codziennego stosowania także w trakcie menstruacji.
100% celuloza , biodegradowalne

Pokaż wszystkie Schowaj

Recenzje 14

Średnia ocena użytkowników: 5 /5
Więcej ocen Schowaj

RECENZJA CHUSTECZEK DO HIGENY INTYMNEJ

Chusteczki kupiłam w lidlu przed wizytą u lekarza, nie było innych więc zakupiłam te i bardzo dobrze. Cena adekwatna, jakość super, na plus wielkość pojedynczej chusteczki i to, że można je spuścić w toalecie. Plus również za dodatki pielęgnujące. Must have w każdej torebce!

są super

po pierwsze są tanie a po drugie zawsze je mam ze sobą! W mojej torebce nie może ich zabraknąć - zawsze uzywam ich w podróży aby czuć się świeżo i komfortowo. Opakowanie taki standard ale wygodnie się je wyciąga. Chusteczki są dość dobrze nawilżone i bardzo wygodne w użytku. Mają delikatny zapach i spełniają swoje zadanie wzorowo. Polecam je na co dzień jak i w podróż!

• Opakowanie: 5

Bardzo dobry produkt za przystępną cenę!

Produktu używam już od dłuższego czasu. Dostępne są w każdym Lidlu w atrakcyjnej cenie jak na tą kategorię produktu.

Chusteczki są zapakowane w małe opakowanie, które jest idealne w pordróż oraz zmieści się do torebki. Są bardzo dobrze nasączone. Zapach jest subtelny i delikatny, wzbogacone o ekstrakt z kory dębu.

Jeżeli chodzi o działanie to działają jak powinny. Odświeżają, robiąc to delikatnie, bez podrażnień, nic nie piecze i nie szczypie.

Podkreślę tutaj też istotną kwestię przy tego typu produktach - mianowicie chusteczki po pierwszym otwarciu na prawdę pozostają bardzo długo wilgotne, nie tracą świeżości, a to wszystko za sprawą bardzo dobrego kleju, który świetnie trzyma!

Mogę z całym sercem polecić ten produkt. :)

Używa produktu od: miesiąc

Super

Chusteczki dostępne w sieci Lidl. Kupiłam przypadkowo na zakupach. Chusteczki w wygodnym opakowaniu charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem oraz dobrym nawilżeniem. Łatwo się wyciągają i nie rwą przy tym. Dobrze odświeżają, zapewniając uczucie komfortu. Nie podrażniają skóry ani nie wysychają w opakowaniu. Cenową tańsze niż inne popularne chustę do higieny intymnej.

Używa produktu od: miesiąc

Chętnie kupuje

Chusteczki do higieny intymnej lubię miec zawsze pod ręką a te są naprawdę świetne.nie mam im nic do zarzucenia.
Skład na plus zapach równiez i do tego robią to co robić powinny czyli odświeżają a nie podrażniają.
Dobrze że opakowanie ma dobry klej przez co nie muszę się martwić że źle zamknę i chusteczki wyschną.

Kupiony w: Nie podano

Porządne chusteczki

Świetny produkt! Chusteczki są solidne, ,mocne, duże, dobrze wykonane, mocno nasączone. Ładnie pachną. Uwielbiam zapach kory dębu w produktach przeznaczonych do higieny intymnej. Bardzo fajnie odświeżają i na długo. Są wydajne. Cena rewelacja. Nie podrażniają. Stale są u mnie w domu.

Jestem bardzo zadowolna

Jestem bardzo zadowolona z tych chusteczek, wypróbowałam już wielu różnych i chyba pozostanę wierna tym :)
Przede wszystkim - nie podrażniają, są dobrze nasączone, miękkie, o wystarczającej wielkości. Opakowanie dobrze się zamyka i chusteczki nie wysychają.
Po użyciu pozostawiają przyjemnie uczucie odświeżenia i ukojenia.
Szczerze polecam!

Używa produktu od: 2 tygodnie

Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania

Fajne

Kolejne moje odkrycie. Po chusteczkach marki cien z aloesem postanowiłam wypróbowć tych.
Opakowanie zwyczajne. Zamykanie ma bardzo wytrzymały klej.
Chusteczki są bardzo wytrzymałe. Odpowiednio nawilżone. Są bardzo delikatne. Fajnie odświeżają w trakcie dnia.
Nie podrażniają i nie uczulają. Można zawsze je mieć przy sobie.

And the winner is...

Praktyczny "gadżet" do torebki czy plecaka, który warto mieć pod ręką. Chusteczki pozwalają na szybkie odświeżenie. Nie powodują podrażnień, a wręcz im zapobiegają. Mają przyjemny, delikatny zapach - jak na razie najbardziej mi odpowiadający spośród różnych chusteczek, które testowałam.

Opakowanie wygodne w użytkowaniu. Jest stosunkowo niedużych rozmiarów i dobrze się je zamyka. Naklejka dosyć mocno trzyma, dzięki czemu chusteczki nie wysychają.

Chusteczki mają bardzo dobry skład. Nie ma się do czego przyczepić. :) Dobroczynna kora dębu oraz alantoina są wysoko w składzie. Mają optymalne pH i zawierają kwas mlekowy. Są w 100% biodegradowalne, więc bez problemu można je spłukać w toalecie.

Wysoka dostępność - do kupienia w każdym Lidlu i to za niewielkie pieniądze.

Podsumowując, polecam. :) Jak dla mnie jedne z lepszych, jeśli nie najlepsze.

Ulubione

Używałam już chusteczek do higieny intymnej kilku producentów natomiast uważam, że te są najlepsze.
Mają idealny rozmiar, są dobrze nasączone, nie podrażniają, cudownie pachną i spłukują się w toalecie.
W dodatku jeszcze nie zdarzyło mi się żeby wyschły, a czasami jedno opakowanie wystarcza mi naprawdę na długo.
Kolejnym plusem jest to, że 20 sztuk chusteczek możemy kupić za ok. 3 zł.

5 /5

Nie wie, czy kupi ponownie

Kupiony w: Nie podano

• Zapach: 3
  • Opakowanie: 3

Świetne

Warto taką paczuszkę przy sobie mieć na wyjścia. Chusteczki są miłe w dotyku i nasączone w porządny sposób, nie wysychają w opakowaniu przez długi czas, ale też nic z nic nie cieknie. Wielkość w sam raz, nie rwą się, nie podrażniają. W składzie faktycznie wyciąg z dębu, plus alantoina i kwas mlekowy, jak dla mnie na plus. Czuję po nich poprawę komfortu i odświeżenie, można też śmiało spłukać w toalecie, więc tym bardziej wygoda. Opakowanie jest klasyczne foliowe, bez wbudowanej klapki, ale mimo tego, że wrzucam luzem do torebki to klej zamykający trzyma dzielnie.

Bardzo dobre!

Chusteczki sprawdzają się bardzo dobrze. Są w poręcznym małym opakowaniu, bez problemu można zabrać do torebki, do pracy czy na uczelnię. Nie podrażniają, zapach jest ładny, po użyciu czuć odświeżenie. Są łatwo dostępne w każdym Lidlu, a cena jest niska, za 20 sztuk zapłacimy mniej niż 3 złote ;)

Najaktywniejsze recenzentki
  1. 1