Paletki do brwi

Misslyn Chocolate Brow Duo Eyebrow Powder Puder do brwi

• 28 września 2022 o 21:54
    Fantastyczny produkt
    Urzekło mnie niewielkie opakowanie, które ma uroczą szatę graficzną. Skrywa ono 2 kolory pudru do brwi w postaci czekoladki, niewielki aplikator oraz lustereczko. Cienie do brwi mają ładny, dość uniwersalny odcień. Są trwałe, estetycznke prezentują się na brwiach, do tego bardzo wydajne. Cienie są dobrze napigmentowane przez to praca z nimi jest szybka i bezproblemowa. Nie osypują się. Fantastyczna jakość w niskiej cenie.
  • 12 kwietnia 2021 o 14:36
    Dobry początek dla przygody z pielęgnacją brwi
    To pierwszy puder do brwi, który zakupiłam i zostałam pozytywnie zaskoczona. Dorwałam go w niskiej cenie w jednej z drogerii internetowych. Potrzebowałam czegoś, co pozwoli mi wypełnić lekkie ubytki w moich gęstych brwiach. Potrzebowałam naturalnego koloru, który nie będzie się wyróżniał - nie chciałam efektu narysowanych brwi, mam sporo swoich włosów ;) Puder jest niezwykle wydajny - posiadam to samo opakowanie już ponad 1,5 roku. Bardzo łatwo się go rozprowadza po brwiach. Puder jest trwały i efekt widać cały dzień. Opakowanie jest bardzo słodkie i dziewczęce, ale nie sprawdza się w środku. Do zestawu dołączony jest pędzelek, który ciężko się wyjmuje. W zestawie są dwa kolory - ja używam tylko jednego, ciemnego i z chęcią zakupiłabym mniejszy pakiet z Misslyn z jednym kolorem który mnie interesuje. Wiem, że drugiego koloru nie ruszę i to pójdzie do kosza. Opakowanie po długim czasie używania brudzi się od pudru. Do zestawu dołączona jest folijka ale średnio się sprawdza. Gdybym nie odkryła innych alternatyw to na pewno do tego pudru bym wróciła. Nie zmienia to faktu, że póki co będę nadal kończyć opakowanie i darzę go sporym sentymentem.
    Zalety:
    • naturalny kolor
    • łatwo się rozprowadza
    • niska cena
    • wydajny
    Wady:
    • trudna dostępność
    • opakowanie po dłuższym stosowaniu brudzi się tym pudrem
    • ciężko wyjąć pędzelek
  • 10 maja 2020 o 13:54
    Fajny produkt!
    Pierwszy raz używam pudru do brwi, zazwyczaj kredka, pomada, ale znalazłam ten produkt w promocji i postanowiłam przetestować. Opakowanie w cudownej szacie graficznej kolorowej jak inne kosmetyki tej marki. Małe pudełeczko z lusterkiem i dosyć wygodnym pędzelkiem. Posiadam jaśniejszy odcień i troszkę jak dla mnie za jasny, ale jako uzupełnienie kredki super. Napewno jeśli trafie kupię sobię tą ciemniejszą paletkę. Puder nakłada się bardzo dobrze i długo się utrzymuję. Jest wydajny i wygląda naturalnie. Jestem zadowolona pomimo nie trafionego odcieniu.
    Zalety:
    • Długo się utrzymuję
    • Wygodnie się nakłada
    lergie
    4 maja 2020 o 18:48
    Świetne!
    Oczywiście jako Grażyna biznesu, na produkt skusiłam się przy ostatecznej wyprzedaży, za 3,99zł za sztukę. Nie żałuję. Produktu jest bardzo, bardzo dużo. Zapowiada się zatem, że nie sposób go wykończyć. Nie wiem jaka była cena pierwotna w Rossmannie, przypuszczam, że ok. 30zł, ale to i tak warto na tak dużą ilość produktu. Mam kolor medium i dark, bo nie umiałam się zdecydować. Dark jest naprawdę bardzo ciemny, ale na mnie nie wygląda to źle. Oczywiście, fajnie że produkt ma własny pędzelek, ale dla mnie trochę zbędny gadżet, bo mam swój pędzel z dłuższą rączką :P Można wyrysować precyzyjnie włoski, ale też wypełnić. Naprawdę mocny pigment, zatem lekko się sypie w paletce podczas aplikacji. Kolory są dość neutralne, więc dla mnie bomba. Nie wiem jakie są wady, być może to, że były w sklepie i już ich nie ma, bo raczej Misslyn nie zawita w postaci szafy do Rossmanna.
    Zalety:
    • Pigmentacja
    • Kolory neutralne, 3 warianty do wyboru, po dwa cienie w każdym
    • Wyjątkowo duże wypraski, produkt nie do zużycia ;)
    • Wydajność 10/5 ;)
    • Dobrze się utrzymuje, świetnie się wyrysowuje włoski jak i ogólnie wypełnia brwi
    • Śliczne opakowanie z praktycznym lusterkiem i (mniej praktycznym) pędzeleczkiem ;)
    • Cena wyprzedażowa :D
    Wady:
    • Dostępność
    • w jednej sztuce krzywo wklejona wypraska
  • 7 kwietnia 2020 o 21:24
    Mieszane uczucia
    Produkt ten to taki kompletny zestawik do makijażu brwi. Jest mały i poręczny, opakowanie samo się nie otwiera, a cienie nie wysypują, dodatkowo mamy tutaj mały pędzelek. Jest to produkt, który jest mniej sprasowany w porównaniu do inncyh pudrów do brwi, które używałam. Nie jest tak, że aż się z niego pyli, ale większa miękkość produktu niesie ze sobą pewne właściwości. Czy nakłada się go przez to lepiej? Niekoniecznie. Wydawałby się, że mnie sprasowane cienie, które są bardziej miękkie lepiej będą się przenosiły na brew. Moim zdaniem powoduje to większą szansę osypu pod brwią. Przez kilka pierwszych użyć za każdym razem robiłam sobie osyp, bo przyzwyczajenie do bardziej sprasowanych cieni wychodziło tu za każdym razem. Po tych kilku razach nauczyłam się, żeby stosownie zmniejszyć nacisk pędzla na puder i starać się postępować z nim bardziej delikatnie. Osypu w większości da się uniknąć przez odpowiednio subtelną aplikację. Jednak to z czym naprawdę mam problem to plamiste rozkładanie się koloru. Nie za każdym razem umiem sobie zrobić nim fajne brwi, muszę się bardziej tutaj starać i zajmuje mi to więcej czasu żeby moje brwi były tak naprawdę moje. Puder ma tendencję do osadzania się bardziej na włoskach brwi niż na samej skórze. Mam duży problem z tym, żeby tego unikać. pomimo codziennego stosowania tego pudru, wciąż na brwiach mam miejsca, gdzie produkt się osypał albo na których się osadził zamiast 'przykleić się' do powierzchni. Co do tych miejsc, gdzie produkt się słabiej przychwytuje, robi plamy- miejsca te są totalnie nietrwałe Wystarczy dotkąć opuszkiem palca i pudru już nie ma. Mam ogólnie problem z trwałością tego produktu, bałabym się wyjść z domu w deszczową pogodę z tym pudrem na brwiach. Niby nie jest zły, bo pracy z nim można się nauczyć i uzyskiwać w miarę przyzwoity efekt. Jednak z doświadczenia wiem, że jest wiele lepszych pudrów do brwi z ceną trzykrotnie niższą, trwałością pięciokrotnie dłuższą i wydajnością większą trzy razy.

Zobacz także inne Paletki do brwi