Paletki do brwi

E.L.F. Cosmetics Eyebrow Kit Zestaw do brwi

ELF Studio Eyebrow Kit Zestaw do stylizacji brwi 81301 LIGHT

Nasi użytkownicy zostawili 62 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 kwietnia 2021 o 19:19
    Ulubieniec od wielu lat
    Próbowałam już wielu kosmetyków dedykowanych do brwi, jednak na przestrzeni lat nigdy nie spotkałam lepszego zestawu niż ten. Co go wyróżnia na tle wielu innych to niezwykle naturalny wygląd. Po jego aplikacji moje brwi wyglądają na gęstsze i ciemniejsze, jednak w magiczny sposób sam produkt jest niewidoczny - chyba, że przy bliskim przyglądaniu się. Używam tylko połówki z żelem i to idealnie mi wystarcza do stworzenia pięknych, ułożonych brwi przy wrażeniu braku ingerencji w nie. Dodatkowe duże atuty to to, że się nie rozmazuje i zostaje na miejscu aż do chwili demakijażu. Zdarzyło mi się zasnąć w makijażu i obudzić rozmazaną... z idealnymi brwiami wciąż na swoim miejscu! Pozostanę mu wierna na wieki i będę liczyć na to, że zawsze będę mogła go dorwać gdzieś w sieci. :)
    Zalety:
    • naturalny wygląd
    • przyjemna konsystencja
    • praktyczne opakowanie
    • łatwość w nakładaniu
    • długotrwałość
    • schludne trzymanie się "swojego miejsca"
    OlaMora
    27 lutego 2020 o 19:49
    fajny :)
    Mam włosy w kolorze naturalnego, nieco ciemnego blondu i kolor Light. Podoba mi się forma tego produktu - nie jest to taki typowy, sypki cień tylko jakby pasta(?). Nie wiem jak to określić, w każdym razie nie osypuje się i wygodnie się go aplikuje :) Ja używam do tego skośnego pędzelka, ale nie tego z zestawu - jak dla mnie był beznadziejny, za miękki, zbyt giętki i od razu wylądował w koszu. Kolor jest chłodny, więc brwi nie wyglądają na rudawe. Żelu w tych zestawach nigdy nie używam, więc nie mam o nim zdania. Ogromną zaletą jest niewielkie opakowanie. Wcześniej miewałam sety, które zajmować mogły zdecydowanie mniej miejsca. Jednak kompaktowy rozmiar to ogromny plus :) Cena także jest adekwatna - ja płaciłam za niego około 25 złotych, a produkt jest naprawdę baaardzo wydajny!
    Zalety:
    • łatwość aplikacji
    • zgrabne, komfortowe opakowanie
    • wydajny
    Wady:
    • slaby pędzelek w zestawie
    kasinaa
    5 lutego 2016 o 9:26
    Jako cień super-do brwi raczej nie
    Jestem bardzo zadowolona z tego jasnego cienia. Jest bardzo fajny do poglebienia spojrzenia :) Jednym slowem do zalamania powieki idealny-moim zdaniem. Wosk hmm moze byc ale czegos mu brakuje Podsumowujac nie podoba mi sie jako kosmetyk do brwi. Znalazlam inne przeznaczenie Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 1 i ostatnie
    rokusan
    30 maja 2015 o 15:34
    Mój ulubieniec!
    Zawsze do brwi używałam kredki, ale chciałam coś co wyglądałoby bardziej naturalnie. I znalazłam właśnie to duo z firmy ELF. Mój kolor to medium. Połączenie ciemniejszego wosku i jaśniejszego cienia daje efekt idealny, wosk dobrze utrzymuje włoski w miejscu. Całe efekt końcowy wygląda bardzo naturalnie. Produkt utrzymuje się bez problemu cały dzień, nieważne czy jest upał, czy pada śnieg/deszcz. Jest nie do zdarcia. Bardzo wydajny produkt - mam go już rok, a jeszcze dużo mi zostało. Minusy? Mam mały malutki - w moim opakowaniu wypadła ta mała szybka, ale trochę kleju i było po problemie ;) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    em pi
    29 marca 2015 o 12:48
    Całkiem niezła paleta
    Mam paletę w wersji Medium. Właściwie używałam samego wosku, jakoś cień nie przypadł mi do gustu... Jest dosyć ciepły. Natomiast bardzo ładnie wygląda na powiece, więc zestaw na pewno się nie zmarnuje:) Plusy: - wosk pomaga nadać oczekiwany kształt Minusy: - dostępność - wydajność wosku - zbyt ciepły ton cienia Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno

Zobacz także inne Paletki do brwi