Paletki do brwi

Miss Sporty Studio Eyebrow Kit Zestaw do makijażu brwi

Miss Sporty Zestaw cieni do brwi - Miss Sporty Studio Eyebrow Kit Zestaw cieni do brwi - Miss Sporty Studio Eyebrow Kit
Miss Sporty Studio Eyebrow Kit Zestaw do Makijażu Brwi 001 Medium Brown

Nasi użytkownicy zostawili 62 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

annaskc
    19 grudnia 2023 o 11:55
    Kieszonkowy zestaw do stylizacji brwi
    Zestaw zawiera mini szczoteczkę do nakładania kosmetyku, drugą do rozczesywanie brwi. Składa się z wosku, służącego do utrwalenia i ułożenia brwi i cienia, który nadaje im kolor i wypełnia ubytki. Mam ciemne brwi, niesforne, układające się w cały świat i delikatne ubytki w niektórych miejscach. Niestety nie byłam zbyt zadowolona z tego zestawu. Szczoteczki są niezbyt poręczne. Cień zbyt mało intensywny,a dodatkowo wpadajacy w rudawy odcień. Natomiast wosk przyjemnie się rozprowadza i dość dobrze układa włoski, nie dając efektu sklejonych i zabetonowanych brwi. Ogólnie może być okej dla osób, które szukają lekkiego podkreślenia brwi i podpasuje im odcień.
    Zalety:
    • Kompaktowe opakowanie
    Wady:
    • Zbyt mało intensywny cień
    • Wpada w rudy odcień
  • 21 grudnia 2022 o 10:22
    Zestaw do makijażu brwi
    Zacznę od tego, iż jest to mój pierwszy produkt do brwi, który kupiłam będąc nastolatką, dlatego mam do niego wielki sentyment. :) Ciągle do niego wracam, ze względu na jego niską cenę, jakość, trwałość i wydajność. Zestaw składa się z dwóch kosmetyków: pomady i cienia oraz małego, precyzyjnego pędzelka i szczoteczki. Po podkreśleniu brwi za pomocą pomady i późniejszym wykończeniu ich cieniem, uzyskujemy efekt pięknych brwi. Nic się nie osypuje. Pigmentacja jest bardzo dobra, a rezultat końcowy zależy przede wszystkim od gustu, gdyż kolor i intensywność można budować. Opakowanie jest małe i poręczne, więc na pewno znajdzie się dla niego miejsce w każdej torebce, mimo, iż w moim przypadku produkt nie wymaga poprawek w ciągu dnia, a makijaż brwi stworzony rano, utrzymuje się do wieczora. :) Bardzo lubię ten zestaw.
  • 1 kwietnia 2022 o 17:08
    Jest w porządku
    Zestaw do stylizacji brwi kupiłam po raz pierwszy na jednej z tych wielkich promocji -55% w Rossmanie. Na początku go odłożyłam, bo używałam innych produktów do brwi. Kiedy jednak już po niego sięgnęłam, to już na dobre. Zestaw składa się z pomady i cienia do brwi oraz małego pędzelka. Ja najpierw podkreślam brwi pomadą i uzupełniam braki cieniem, żeby nie było prześwitów. Tak pomalowane brwi nie są trwałe, ale nie przeszkadza mi to. Po nabraniu wprawy, ogarnięcie brwi zajmuje mi teraz 2 minuty. Jestem w trakcie 3 opakowania, jednak zaczęłam używać też innych produktów do stylizacji brwi (mydełko i pisaki). Myślę, że będę nadal używać zestawu od Miss Sporty, ale raczej raz na jakiś czas, bo na razie podobają mi się inaczej wystylizowane brwi. Ale jest to naprawdę przyjemny kosmetyk.
    Zalety:
    • idealny kolor do mojego typu cery
    • łatwość aplikacji
    Wady:
    • krótka trwałość
  • 11 marca 2022 o 19:48
    Jest w porządku
    Kupiłam ten produkt, ponieważ zależało mi na całym zestawie aby móc stylizować brwi. Na początku używałam samego ciemniejszego wosku a później dopiero cienia. Miałam ten najjaśniejszy odcień. Według mnie jest troszkę zbyt ciemny dla blondynek. Sam zestaw z pędzelkami bardzo przydatny i pomocny. Opakowanie plastikowe, w którym cień niestety się pokruszył. Produkt bardzo wydajny, miałam go chyba z rok.
  • 19 stycznia 2022 o 10:08
    Trzeba się przyzwyczaić
    Nigdy wcześniej nie używałam wosku ani mydła do stylizacji brwi. Zawsze stawiałam na kredkę, więc na początku musiałam się nauczyć, jak korzystać z tej paletki. Podłapałam na youtube, żeby najpierw nakładać puder, a na to dopiero wosk. Na opakowaniu instrukcja mówi na odwrót, ale obie kolejności są ok, tylko efekt inny. Poleca jednak postępować zgodnie z instrukcją. Wosk fajnie wyciąga brwi - ja wkładam grzebyczek do wosku, lekko obtaczam, a potem wyciągam nim włoski - efekt jak po mydle. W dodatku dobrze się trzyma, samą wodą nie zejdzie. Puder ma raczej słabą pigmentację. Ja mam wersję 01 medium brown; puder jest jasny, a wosk ciemny. Trochę niezgrana ta kolorystyka dla mnie i za to obniżam ocenę. Opakowanie kompaktowe, solidne. Pędzelek ok, ale grzebyczek trochę za duży.
    Zalety:
    • za tą cenę - warto spróbować swoją przygodę z woskiem
    • trwałość
    Wady:
    • mam wrażenie, że wydajność jest średnia

Zobacz także inne Paletki do brwi