Spraye do włosów

Yves Rocher Volume & Matiere, Spray Amplifiant Spray zwiększający objętość włosów

Viciq
    15 lutego 2023 o 10:42
    Działa!
    Mój ulubiony spray zwiększający objętość! Został dołączony do zestawu pielęgnacyjnego, szampon + odżywka z tej samej serii jako prezent. Nie liczyłam na mega rezultaty, ale mnie zaskoczył. Od tamtej pory używałam go po każdym myciu, przed suszeniem. Spray przede wszystkim zauważalnie zwiększa objętość oraz unosi włosy u nasady, a tym samym nie przetłuszcza skalpu. Dodatkowo nie plącze, a nawet ułatwia rozczesywanie aplikowany na mokre włosy. Stosowałam co drugi dzień i okazał się bardzo wydajny. Buteleczka (150ml) starczyła mi na 3 mies. Zapach spray'u również nie drażni - jest przyjemny. Na stronie YR można go kupić w atrakcyjnej cenie, jednak jedyną wadą jest jego rzadka dostępność :(
    Zalety:
    • zwiększa objętość
    • unosi
    • przyjemny zapach
    • wydajny
    • w atrakcyjnej cenie
    • nie plącze włosów
    • wygodne opakowanie
    Wady:
    • rzadko dostępny na stronie YR
    U konsultantki
  • 7 maja 2020 o 15:09
    Świetna objetość
    Bardzo wydajny. Forma -spray to duża wygoda. Włosy ładnie się podnoszą, nie sklejają. Dodatkowo są odświeżone. Włosy pięknie pachną jak z salonu. Cena przystępna, zwłaszcza że często można kupić na promocji.
    • efekt
    • szata graficzna
    artina
    19 marca 2020 o 13:14
    zapach
    Pachnie świeżo od razu po aplikacji czuć odświeżenie. Najlepiej sprawdza mi się na mokre włosy przed suszenie. Nie dość że wystarczy go na prawdę odrobina, to przedłuża trwałość stylizacji włosów