Spraye do włosów

Bielenda Graffiti 3D, Spray do włosów dodający objętości `Efekt push - up`

• 6 sierpnia 2024 o 9:56
    Super
    Ogólnie lubię produkty do włosów, które nie wymagają spłukiwania. Opakowanie wygodne - widać poziom zużycia a sam produkt charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem. Zdecydowanie spray ułatwia rozczesywanie, pozostawia włosy lśniące i sypkie. Nie skleja, nie skraca świeżości włosów oraz nie obciąża. Zdecydowanie dodaje objętości po zastosowaniu fryzura wydaje być się pełniejsza, odbija włosy od nasady. Produkt wydajny.
  • 6 czerwca 2018 o 15:34
    Nie bardzo
    Przypadkiem natknęłam sie na niego w drogeri, cena przyzwoita, ciekawe obietnice producenta wiec postanowiłam wypróbować. Po pierwszej aplikacji zauważyłam zwiekszona objętość niestety nie trwało to zbyt długo. Po kilku godzinach włosy mi klaply od nasady i były takie jak zazwyczaj. Podjęłam sie kolejnej próby po umyciu wlosow nałożyłam taka sama ilośc jak poprzednio (przynajmniej tak mi sie wydawało) i po wysuszeniu głowy moje włosy wyglądały jakby były tluste od nasady co oczywiście rowniez ich nie podnioslo. Jako osoba uparta zrobiłam kolejne podejście i kolejne i cały czas to samo. Po pierwszym użyciu byłam zadowolona z efektu mimo ze nie trwało to tyle ile zapewnia producent, natomiast na dzień dzisiejszy bałabym sie użyć spreyu przed ważnym wyjściem, bo nie wiem co robie nie tak ze włosy wyglądają na tłuste u nasady. Opakowanie wygodne w użyciu natomiast pompka mam wrażenie, ze zamiast delikatnej mgiełki daje strumyk wody.
    Zalety:
    • Wygodne opakowanie
    • Przyjemny zapach
    Wady:
    • Efekt krótkotrwały
    • Trzeba uważać by nie przesadzić z produktem gdyż daje efekt 'tłustych wlosow'
  • 27 marca 2018 o 19:21
    Brak efektu
    Kupiłam ze względu na to, że moje włosy mają tendencję do oklapnięcia i chciałam produkt, który odbiłby je od nasady. Przy używaniu podrażnił troszkę skórę mojej głowy. Ponadto, nie dawał prawie żadnego uniesienia. Lepszy efekt otrzymywałam podczas suszenia włosów głową w dół, a nie o to chodzi. Dodatkowo aplikacja jest uciążliwa, bo spray rozpyla dużo ilość wodnistego produktu. Oczekiwałam raczej mgiełki niż wodospadu. Dlatego też warto poszukać czegoś innego.
  • 18 stycznia 2018 o 21:10
    Może być:)
    Spray jest ok:) Mże jakbym mojej fryzurze tzn. szuseniu włosów , na szczotkę itp pośwęciła więcej czasu to efekt były lepszy a tak..to i tak jednak uważam ,że jakiś jest:) Przy moim lenistwie myję włosy , wycieram recznikiem, rozczesuję , psikam nna włosy pod włos na cała głowę choc staram się u nasady , ale różnie to wychodzi:) Powiem tak jak rano wstaje ..włosy są jakby rzeczywiście odbite od nasady bardziej niż wykle i jakby trochę takie"pełniejsze" no właśnie mają więcej objętości :)Nie podoba mi się tylko opakowanie tzn. stylistyka jakaś tak dla nastolatków trochę . Drażni mnie w łazience :( ale dyfuzor jest ok. Cena owszem więc na plus.
    Zalety:
    • efekt, jaki daje, aplikacja ok dzięki dyfuzorowi
    Wady:
    • stylistyka
    ev6
    4 listopada 2017 o 17:26
    Świetny, dodaje objętości, ale nie skleja i nie usztywnia włosów
    Bardzo zaskoczył mnie na plus ten kosmetyk. Wszelkich produktów na objętość używam - i kupuję - zbyt dużo, wręcz nałogowo, szukając czegoś naprawdę skutecznego, i po drodze natykam się na sporo bubli. Wśród wypróbowanych kosmetyków na objętość znalazłam już mój ideał (serum John Frieda z linii Core Restore, dobra jest też odżywka 7 day Volume Treatment), ale spray Bielendy spośród kosmetyków do stylizacji znajduje się na pewno w czołówce. Mam włosy cienkie, delikatne, którym z tego względu zdecydowanie objętości brakuje, dlatego myślę że moja opinia może być dość miarodajna :) Sporo sprayów na objętość (jeśli już działały, co wcale nie takie oczywiste) mocno usztywniało mi włosy. Nie znoszę tego efektu, bo moje włosy wyglądają wtedy na suche i zniszczone. Ten spray polubiłam od pierwszego użycia, bo nawet jeśli spryskamy nim włosy na całej długości, nie tylko u nasady, to ich nie usztywnia (oczywiście jeśli nie przesadzimy z ilością), są idealnie miękkie. Jak stosuję? Po umyciu i nałożeniu odżywki, spryskuję włosy szczególnie u nasady i od spodu, lekko tylko psikam na całość, następnie dokładniej rozprowadzam palcami u nasady. Efekty? Włosy są rzeczywiście uniesione, lepiej się układają, mają zdecydowanie większą objętość. W dodatku efekt się utrzymuje! Plusem jest też opakowanie, z dyfuzorem, którym łatwo jest dostać się do nasady włosów. Kolejny plus - skład! Co za zaskoczenie, wreszcie nie mamy alkoholu na pierwszym, drugim miejscu jak w większości sprayów na objętość. Skład jest naprawdę dobry, faktycznie mamy keratynę, panthenol - dzięki temu mogę używać tego kosmetyku także jako dodatkową odżywkę w sprayu. Zresztą widać działanie na włosach - to nie tylko spray do stylizacji, ale działa też nieco pielęgnacyjnie. Dodam, że nie wysusza (ani też nie przetłuszcza) włosów, nie podrażnia skóry głowy. Bardzo dobry, skuteczny kosmetyk, łączący pielęgnację ze stylizacją, a do włosów pozbawionych objętości - must have! Kupujcie, próbujcie, jestem pewna że polubicie :) (moje włosy: cienkie, delikatne, rozjaśniane)
    Zalety:
    • świetny skład bez alkoholu na samym początku, zawartość keratyny, panthenolu, nie usztywnia ani nie skleja włosów, ma działanie pielęgnacyjne, dyfuzor, świetnie dodaje objętości lekkim i cienkim włosom, cena
    Wady:
    • nie stwierdzono :)