WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Płatki kosmetyczne

bebeauty Płatki kosmetyczne z ekstraktem z rumianku

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 14 lutego 2025 o 20:20
    są ok
    Pomimo wielu niekorzystnych recenzji mnie odpowiadają. Opakowanie 120 szt. Miękkie, nie sklejają się między sobą. Dla mnie trochę zbyt cienkie, szybko przemiękają, gdy użyjemy nieco więcej płynu do demakijażu, czy toniku. Ale duży plus bo nie rozwarstwiają się, nie pozostawiają kłaczków na skórze i na rzęsach. W zasadzie zgodne z opisem producenta z jednym wyjątkiem. Otóż nie czują żadnego zapachu! A miały być rumiankowe? Czasami można dostać w promocji za przystępną cenę w wielopaku. Dla mnie ok.
    Zalety:
    • miękkie;
    • nie sklejają się przy wyjmowaniu;
    • nie rozwarstwiają;
    • nie pozostawiają kłaczków na skórze i rzęsach;
    • dobra cena;
    • dostępne;
    Wady:
    • nie mają zapachu .Niestety :(
    • zbyt cienkie
  • 10 lipca 2024 o 9:52
    Jak dla mnie - super!
    Płatki są bardzo zwarte, a zatem nie rozwarstwiają się przy wyciągnięciu. Po aplikacji płynu micelarnego nie miękną do poziomu waty, więc fragmenty nie zostają na twarzy ani co ważne - nie wplątują się w rzęsy/oczy, a zdarzało się coś takiego przy płatkach o luźnej budowie, która rozpadała się. Super zbierają zanieczyszczenia zarówno z powierzchni twarzy jak i z oczu. Czyli robią to co do nich należy, nie mam co więcej rozwodzić się nad produktem tego typu. Fajna pojemność w dobrej cenie, dostępne chyba w każdej Biedronce. To moje chyba już trzecie opakowanie i na pewno sięgnę po nie ponownie.
    a ga ta
    21 września 2023 o 11:34
    Średniaczki
    Płatki dostępne w Biedronce za rozsądną cenę. Gdyby nie napis na opakowaniu, nie domyśliłabym się, że zawierają rumianek. Są dosyć cieniutkie, przez co łatwo przemakają. Zostawiają nieco kłaczków i łatwo się "naciągają". Moim zdaniem, niezbyt nadają się do zmywania makijażu-szczególnie tego wodoodpornego. Najczęściej nakładam nimi toniki na twarz. Można kupić, lecz wolę wersję różową.
    Her666
    20 sierpnia 2023 o 22:32
    Dobre, ale..
    Tych płatków kosmetycznych używałam przez długi czas podczas biedronkowych zakupów, były więc i brałam. Opakowanie dobrze się otwiera. Co do jakości produktu to jest dobry ale.. znikomo pachnie rumiankiem, choć można uznać to za plus bo nie jest sztucznie nasączony. Płatki są dość miękkie i zostawiają kłaczki podczas demakijażu, szczególnie gdy wchodzi w grę zmycie produktów wodoodpornych, i czasami kłaczki wpadają do oka, poza tym mają tendencję do rozdwajania, ale generalnie są w porządku bo robią co powinny i przede wszystkim nie podrażniają i nie są twarde.
    Netili
    21 marca 2023 o 15:49
    Fajne
    Płatki kosmetyczne z be beauty care kupiłam w Biedronce przy okazji zakupów, waciki te są cienkie i dobrze się nimi zmywa makijaż, nie rozwarstwiają się ani nie pylą ponad to nie zostawiają włókien na twarzy przy demakijażu za co duży plus, jedyny minus to taki że nie zauważyłam żeby miały rumianek w sobie, zwykłe płatki kosmetyczne jak przy każdej wersji, raczej nie doszukamy się tu żadnych ekstraktów, ale mimo to polecam ponieważ są bardzo solidnie wykonane.
    Zalety:
    • Nie rozwarstwiają się
    • Nie pylą
    • Nie pozostawiają włókien
    Wady:
    • Nie zauważyłam żeby miały ekstrakt z rumianku