Pędzle do twarzy

Niuqi Professional, Pędzel do pudru

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 18 maja 2024 o 10:45
    Dobry tani pędzel do sypkich kosmetyków
    Pędzel do pudru posiada ergonomiczny trzonek, rączkę, które świetnie leżą w dłoni. Włosie jest zbite, dość miękkie i idealnie wyprofilowane. Włoski są dobrze osadzone, nie wypadają. Używam pędzla od kilku lat i ciągle spełnia swoje zadanie. Przy regularnym myciu włosie nie od kształca się, nie wypada jak również nie traci na miękkości. Co jest dużym plusem. Pędzel używam do sypkich i prasowanych pudrów. Czasami używam go do bronzera. Włoski nabierają odpowiednią ilość produktu. Przy przeniesieniu na twarz kosmetyk rozciera się dobrze. Włoski są miękkie przez co pędzel przyjemnie sunie po twarzy. Odpowiedni kształt i wielkość włosia sprawia, że aplikacja jest bezproblemowa i szybka. Dobry tani pędzel, który służy mi już kilka lat. Sięgam po niego przy każdej aplikacji pudru. Zalety: Ergonomiczny kształt Dobrze aplikuje puder Miękkie włosie Trwałość Cena Bezproblemowe czyszczenie
  • 19 października 2022 o 12:07
    Bardzo dobry za małe pieniądze
    Pędzelek znajduje się w pięknym różowym-cukierkowym kartonowym pudełeczku z przezroczystym okienkiem-dzięki temu widzimy co znajduje się w środku opakowania. Napisy na opakowaniu w kolorze czarnym i złotym. Napisy czytelne w języku polskim. Pędzelek z perłowo różową rączką i nieco ciemniejszym elementem w którym przymocowany jest puszek z włosków. Na rączce znajdują się napisy do czego ten produkt służy. Puszek z włosków w kolorze ombre jasny brąz z białym. Puszek bardzo delikatny. Delikatnie nabiera się nim puder potem delikatnie nakłada się go na twarz i blenduje . Pędzelek dobrze się myje I szybko wysycha. Polecam bardzo dobra jakoś za niska cenę. Pędzelek w Biedronce w cenie poniżej 10zl.
    Zalety:
    • Ładę opakowanie
    • Kształt
    • Mięciutki
    • Dobrze rozprowadza puder
    • Dobrze się myje I szybko się suszy
    Miroku
    25 marca 2022 o 17:21
    Jak dobrze zainwestować 10 złotych
    Zawsze byłam wymagająca wobec pędzli do pudru-lubię gdy są duże, puchate i nanoszą produkt lekko niczym chmurka. Przerabiałam zarówno zwyczajne drogeryjne, jakieś no name ze sklepu chińskiego lub alie, miałam też pędzel do pudru Hakuro. I żaden nigdy nie spełniał moich oczekiwań na 100%. Tańsze pędzle miały zbyt twarde i drapiące włosie, zaś droższe były zbyt zbite przez co miałam wrażenie ścierania podkładu nałożonego pod spodem. Recenzowany Niuqi dostałam od siostry, która jest fanką ich akcesoriów. I jestem w szoku-znalazłam pędzel idealny. Ma puchate i mięciutkie włosie-nie drapie oraz nie podrażnia. A jednocześnie świetnie spełnia swoje przeznaczenie-nakłada puder lekką chmurką, pięknie wykańczając makijaż. Używam go zarówno do klasycznych pudrów w kamieniu jak i tych sypkich, zawsze sprawdza się super. Jest duży i puchaty, wystarczy kilka machnięć i voila. Ładnie nabiera produkty i dobrze je przenosi na skórę. Mam go już jakiś czas, piorę regularnie w pierwszym lepszym szamponie i nadal włosie jest idealnie milutkie w dotyku, do tego się nie odkształca i nie wypadł ani jeden włosek, jest zupełnie jak na początku jego używania. Do tego wykonanie jest porządne, rączka i skuwka są dobrze sklejone i nic się nie psuje. Do tego kolorystyka-jaśniutki róż i szarość, idealnie trafia w moje gusta karmiąc moje poczucie estetyki :D
    tareage
    11 lutego 2022 o 14:27
    najlepszy za ta cene
    Pędzel gruby, dobrze wykonany, jie wypada mu wlosie i dobrze naklada puder. Nie należy do pedzli ktore dają delikatny efekt, wiec trzeba być ostroznym
  • 12 września 2021 o 21:14
    Solidny pędzel
    Pędzle Niuqi od dawna bardzo mnie interesowały za sprawą niskiej ceny i dobrych opinii. Na pierwszy ogień wzięłam wersję do pudru. Pędzel ma przyjemne, delikatne włosie i wygodny trzonek. Dobrze sprawdza się do pudrowania całej twarzy, chociaż mógłby być nieco bardziej puchaty. Design pędzla i jego jakość również są w porządku. Jak za 10 zł jest całkiem ok. ZALETY Miękkie włosie Delikatny Dobry do pudru Design Jakość Niska cena WADY Brak
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do twarzy