WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Design produktu:
    Ganette
    7 lipca 2023 o 11:41
    Super od wielu lat...
    Pędzel kupiłam niedawno w hebe, bo jego poprzednik, taki sam, już kwalifikowal się do wymiany po kilku latach ciaglego używania. W sumie, to nie musiałabym go wymieniać koniecznie, ale że miał już swoje lata A w hebe akurat był w promocji to wzięłam ;) Pędzel jest bardzo dobrze wykonany, używam go do pudru bo najlepiej mi się nim aplikuje produkt na twarz. Jest dość miękki, bardzo dobrze wykonany, nic się z niego nie sypie i podczas mycia wlosie trzyma się na swoim miejscu. Stary służył mi kilka lat i spisywał się świetnie, więc ten pewnie tak samo długo posłuży. Pędzel jest krótki i świetnie trzyma się w dłoni, dodatkowym plusem jest to, że bez problemu można go postawić i nie leży byle gdzie tylko ładnie stoi na swoim miejscu. Mam już kilka pędzli z hebe i z każdego jestem zadowolona. Polecam serdecznie.
    mm2991
    3 września 2022 o 13:31
    Dla mnie świetny
    Pędzel kupiłam w drogerii Hebe, nie był to mój pierwszy ale gdy jeden okazał się rewelacyjny to zaczęłam kolekcjonować. Pędzel jest krótki i służy do pudrów i w sumie do tego używam. Pędzel ma miękkie włosie i nie wypadają włoski. Świetnie mi się nim używa puder. Łatwo się myje i przede wszystkim podczas mycia nie różnicy w sensie nie odkształca się itp .. Uważam, że jakość i wygląd jest super, cena także dobra. Jedyny minus to dostępność tylko w sieci Hebe, ale dla mnie to nie problem.
  • 4 października 2020 o 23:13
    Kłujący
    Był to pierwszy pędzel, jakiego zaczęłam używać do nakładania podkładu mineralnego. Przyzwyczaiłam się i ciężko mi się przestawić na węższe, z długą rączką - dla mnie przez długi czas był idealny! Podkład Pixie nakładam na sucho, w ciągu 2 minut jest równo rozprowadzony na twarzy. Może "zjada" trochę proszku ale taka jego budowa. Wadą jest, że dlugo schnie i po pewnym czasie kłuje podczas aplikacji. Używam go już ponad pół roku, włosie nie wypada ale zauważyłam, że włoski z boku zaczęły odstawać. Edit:odstawiłam go po zakupie Rybki z Pixie. Do pięt jej nie dorasta z delikatnością i rozprowadzeniem podkładu.
    Zalety:
    • szybko rozprowadza podkład mineralny na twarzy
    Wady:
    • długo schnie
    • po pewnym czasie zaczyna być nieprzyjemny w użyciu
  • 21 września 2020 o 18:53
    Świetny
    Bardzo przydatny pędzel do pudrów - brak długiej rączki sprawia, że zajmuje mniej miejsca w kosmetyczce, co jest ważne np. w podróży. Używam go do pudrów sypkich i sprawdza się idealnie. Włosie jest delikatne i nie odkształca się nawet jeśli nie ma na nim osłonki. Mimo swojego rozmiaru pędzel jest wygodny w użyciu i spełnia swoją rolę.
    Zalety:
    • Poręczność
    • Miękkie włosie
    • Wytrzymałość
  • 30 czerwca 2020 o 20:03
    Świetny do pudrów mineralnych
    Z uwagi na moją dość problematyczną skórę, postanowiłam przerzucić się na pudry mineralne. Co za tym idzie- potrzebowałam pędzla do tego typu kosmetyku. Akurat kupowałam wyżej wspomniany produkt w Hebe, więc postanowiłam kupić w ciemno pędzel, po ,,wymacaniu" testowego. Makijażystka ze mnie żadna, więc wymagań wielkich wobec pędzli nie mam. Włosie pędzla jest bardzo przyjemne w dotyku, miękkie, nie kujące, przyjemnie używa się go do malowania. Włosie jest dość gęste i puchate, dzięki czemu nałożenie podkładu zajmuje 2-3 minuty. Bardzo dobrze nabiera sypki produkt, co prawda trzeba nim stuknąć aby się nie sypało, wtedy trzyma się wszystko w środku i można śmiało nakładać na twarz. Co ważne, podczas mycia nie wytrąca się żaden kolor, ani nie giną pojedyncze włoski. Cenowo może nie należy do najtańszych, ale też nie jest wygórowana, zwłaszcza w stosunku do jakości.
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do twarzy