Pędzle do twarzy

Inglot Grzebyk do rzęs

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 14 lipca 2023 o 20:28
    Hit, ale aktualnie nie do kupienia
    Uwielbiałam ten grzebyk (przerobiłam dwie sztuki) niestety po tym jak mi się popsuł doznałam niemiłego zaskoczenia, że grzebyk został wycofany z oferty Inglota. Wielka szkoda, bo to było bardzo przydatne akcesorium i inne tego typu dostępne na rynku niestety się do niego nie umywają.
    Zalety:
    • Bardzo dobrze rozdzielał
    • Metalowe igiełki
    • Składany
    Wady:
    • Niedostępny aktualnie
  • 13 maja 2022 o 17:16
    Bardzo przydatny gadżet
    Myślę, że taki grzebyk przyda się każdemu kto maluje rzęsy. Czasem trafi się tusz który strasznie skleja, a ten grzebyk ratuje każdą taką sytuację. Rozczesuje idealnie łapiąc każdą rzęsę. Jest skuteczny, ale przy tym bezpieczny. Mam go kilka lat i nigdy sobie go nie włożyłam w oko. Jest też składany więc zajmuje bardzo mało miejsca. Jest też wręcz niezniszczalny.
    Zalety:
    • idealnie rozczesuje nawet najbardziej sklejone rzęsy
    • składany
    • zajmuje mało miejsca
    • niezniszczalny
    • bezpieczny w użytkowaniu
    aannsss
    24 maja 2021 o 15:08
    Super
    Mam go już kilka lat i jest niezastąpiony. Igiełki bardzo cienkie, precyzyjne więc można rozdzielić nawet dwie sklejone rzęsy, czy wyczesać grudki. Dość ostre, ale nie zdarzyło mi się zrobić nim krzywdy. Bardzo wygodne "opakowanie", chowamy część z igiełkami, dzięki czemu ani nie zrobimy sobie krzywdy, ani się nie brudzi. Jest również łatwy w czyszczeniu. Minusem, ale też nie jest fakt, że igiełki można wyjąć, nie są przymocowane. Minus dlatego, że kilka już zgubiłam, a plus ponieważ jak chce dokładnie wszystko wyczyścić to je po prostu wyjmuję, każdą z osobna czyszczę i wkładam z powrotem :) Czy kupię ponownie? Nie wiem czy kiedykolwiek będę musiała :D
    Zalety:
    • cienkie igiełki
    • konstrukcja
    • rozczesze wszystko
    • po złożeniu mały, nie zajmuje miejsca
    • wytrzymały
    • igiełki można wyjąć
  • 7 stycznia 2021 o 11:26
    Gadżet, który się sprawdza
    Jest ostry i kilka razy ukułam się w oko, ale nie był to jakiś duży ból. Rozczesuje rzęsy i pomaga w sytuacjach z beznadziejnym tuszem. Nie robi cudów, ale poprawia to co zepsuł tusz do poziomu akceptowalnego. Wart swojej ceny. Widać, że grzebyk został dobrze wykonany.
    Zalety:
    • Solidny
    • Pomocny
    • Ostry, ale nie zrobi krzywdy
    • Nie rozczesze wszystkiego, ale ratuje sytuację
  • 21 października 2019 o 22:56
    Miłość od pierwszego użycia
    Ten grzebyk gości w mojej kosmetyczce już od wielu lat. Cały czas wygląda dobrze. Jest precyzyjny, łatwy w czyszczeniu i bardzo łatwy w obsłudze. Przy nowym tuszu bardzo dobrze rozczesuje czyli spełnia swoje podstawowe zadanie. Cena w stosunku do jakości jest bardzo adekwatna.
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do twarzy