Bibułki matujące

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 9 kwietnia 2025 o 18:12
    Myślę że mogę polecić
    Produkt zakupiłam żeby był na wszelki wypadek w torebce, tyle razy ile go potrzebowałam to zrobił to co miał zebrał trochę podkładu ale nie zniszczył makijażu za to ile kosztuje myślę że kupię go ponownie
  • 11 marca 2025 o 11:11
    Myślę ,że mogę polecić!
    Jako osoba z cerą mieszaną, zawsze szukam produktów, które pomogą mi utrzymać matowe wykończenie skóry w ciągu dnia, ale jednocześnie nie przesuszą jej nadmiernie. Bibułki matujące Wibo okazały się naprawdę przydatnym dodatkiem do mojej kosmetyczki i z pewnością sięgnę po nie ponownie. Największym plusem jest ich skuteczność – doskonale wchłaniają nadmiar sebum, odświeżając wygląd twarzy bez konieczności nakładania kolejnej warstwy pudru. Po ich użyciu skóra wygląda zdrowo i naturalnie, nie ma mowy o efekcie maski czy ciastkowania makijażu. To ogromna zaleta, zwłaszcza jeśli w ciągu dnia nie mamy czasu na większe poprawki. Dodatkowy atut to kompaktowe opakowanie – jest lekkie, poręczne i bez problemu zmieści się nawet w najmniejszej torebce. Dzięki temu można mieć je zawsze pod ręką i szybko pozbyć się błyszczenia, np. przed ważnym spotkaniem czy imprezą. Mimo wielu zalet, znalazłam też kilka rzeczy, które mogłyby zostać poprawione. Po pierwsze, bibułki mogłyby być odrobinę większe – przy tłustszej cerze czasem potrzeba dwóch, aby dokładnie zmatowić całą twarz. Po drugie, nie mają samoprzylepnej końcówki, która ułatwiałaby wyciąganie kolejnej bibułki – czasem trzeba się trochę nagimnastykować, żeby wyjąć jedną sztukę, zwłaszcza gdy dłonie są lekko wilgotne. Podsumowując, Wibo Bibułki Matujące to dobry i skuteczny produkt w bardzo przystępnej cenie. Świetnie spełniają swoje zadanie, choć mogłyby być odrobinę ulepszone pod względem wygody użytkowania. Mimo to, na pewno zostaną ze mną na dłużej i polecam je każdemu, kto szuka prostego sposobu na szybkie zmatowienie skóry w ciągu dnia!
  • 3 marca 2025 o 20:51
    Produkt nie dla mnie
    Po bibułki sięgnęłam, bo męczyło mnie, że kiedy większość dnia przebywałam poza domem mój makijaż zaczynał wyglądać niechlujnie, a ja świeciłam się jak kula dyskotekowa. Nie da się ukryć - mam tłustą cerę i puder nałożony rano nie spełnia swojej funkcji po południu, dlatego myślałam, że bibułki będą fajnym rozwiązaniem. Produkt jest w niewielkim opakowaniu więc idealnie nadaje się do torebki. Bibułki nie są zbyt przyjemne - cienkie, śliskie i dla mnie mało wydajne. Niestety jedna czy nawet dwie bibułki to było dla mnie stanowczo za mało, a zużywanie jednorazowo większych ilości według mnie dyskwalifikuje ten produkt. Bibułki nie wchłaniały zbyt dużo sebum i dodatkowo makijaż po ich użyciu wyglądał dość średnio, trochę ścierały podkład i zabierały go ze sobą. Produkt może i nie jest drogi, ale nie wydałabym na niego więcej pieniędzy. Będę szukać innych, chociażby na większe wyjścia, bo sam pomysł na produkt jest dobry, niestety wykonanie nie podołało w tym przypadku.
    Zalety:
    • Dobra wielkość do torebki
    • Jest tani
    Wady:
    • Nieprzyjemne w dotyku
    • Zbierają mało sebum
    • Są niewydajne
    • Zbierają podkład
  • 22 lutego 2025 o 12:09
    Przydatna rzecz.
    Chyba każda z nas miała sytuację, że na imprezie bądź po prostu w upalny dzień cera potrzebowała zmatowienia gdyż mocno się wyświeciła.. Mi się to kiedyś zdarzało notorycznie i wtedy pojawiał się problem, bo albo zapomniałam spakować puder do torebki, a jak już spakowałam to nie chciałam go nakładać na skórę w takim stanie (tu też przydają się chusteczki, jednak ich też często brak ????). W końcu postanowiłam wypróbować bibułki matujące marki Wibo. To był strzał w 10! Poprawka jest naprawdę szybka, wystarczy przyłożyć bibułkę do wyświeconego miejsca i już. Skóra natychmiast jest zmatowiona. Ogromnym plusem jest też to, że taki produkt zajmuje minimum miejsca w torebce.
  • 29 sierpnia 2024 o 17:07
    Spełniają swoją funkcję
    Bibułki matujące Wibo to mały, ale skuteczny produkt, który może stać się Twoim ulubionym elementem codziennej pielęgnacji. Są to bibułki o dużej skuteczności, które radzą sobie z nadmiarem sebum na skórze, zapewniając długotrwały matowy efekt. Pierwsze, co rzuca się w oczy, to kompaktowe opakowanie, które jest bardzo poręczne. Dzięki niewielkim rozmiarom zmieści się w każdej torebce, a także w kieszeni, co czyni je idealnym rozwiązaniem do zabrania w podróż czy na imprezę. Opakowanie jest estetyczne i łatwe w użyciu – wystarczy je otworzyć, aby wyciągnąć jedną bibułkę. Bibułki są bardzo delikatne i cienkie, co sprawia, że są komfortowe w użyciu. Ich powierzchnia jest wystarczająco chłonna, aby szybko wchłonąć nadmiar sebum, nie naruszając przy tym makijażu. Po użyciu bibułek, skóra wygląda świeżo i matowo, co jest szczególnie ważne dla osób z tłustą cerą lub gdy spędzamy długie godziny poza domem. Co ciekawe, bibułki Wibo nie zostawiają żadnych resztek ani śladów na skórze, co jest dużym plusem. Można je stosować kilka razy dziennie, co sprawia, że są niezwykle funkcjonalne, zwłaszcza w upalne dni lub w sytuacjach, gdy potrzebujemy szybkiej poprawki. Używałam bibułek Wibo przez kilka tygodni i mogę stwierdzić, że są one naprawdę skuteczne. Skóra po ich użyciu wygląda znacznie lepiej – mniej się błyszczy, a makijaż nie wymaga dodatkowych poprawek. Jeśli szukasz prostego i skutecznego rozwiązania do walki z nadmiarem sebum, te bibułki mogą być doskonałym wyborem.