Talki, pudry i zasypki dla dzieci

Ziołolek Linomag, Puder dla dzieci i niemowląt (nowa wersja)

• 3 stycznia 2024 o 18:37
    Bezpieczny i skuteczny
    Po raz drugi wracamy do pudru Linomag. Sprawdził się już orzy drugim dziecku. Jest to skuteczny i bezpieczny produkt do pielęgnacji pupy dziecka. Sprawdza się profilaktycznie przeciw otarciom na pośladkach, jak w i zagięciach, fałdkach oraz już przy podrażnieniach. Subtelnie pachnie. Jest wydajny i przy wszystkim tani. Nie zawiera szkodliwych substancji. Polecam
    Zalety:
    • Bezpieczny
    • Skuteczny
    • Tani
    Szpaksa
    2 grudnia 2022 o 12:13
    idealny
    świetny puder w dobrej cenie! Wydajny i z dobrym składem. Bardzo drobno zmielony, jedwabisty w dotyku. Niejednokrotnie uchronił nas przed odparzeniami. Nie podrażnia wrażliwej skóry, za to koi i pielęgnuje. Strzał w dziesiątkę, jeśli chodzi o kosmetyki dla niemowląt! Myślę, że jeszcze do niego wrócimy.
  • 13 listopada 2022 o 13:27
    Bezpiecznie i skutecznie
    Oto i on, wspomniany przeze mnie wcześniej puder wspaniały. Puder kupiłam w aptece za około 10 zł. Pojemnik jest plastikowy i standardowy w jakim są takie produkty. Puder jak każdy inny może się wysypać, może się pyli... Jeśli to dla kogoś minus.... A teraz zachwyty, puder sprawdzał się idealnie samodzielnie jak i w połączeniu z krem tej firmy. Produkt ma miły zapach, który umila cały proces zmiany pieluszki u młodego terrorysty. Po pierwsze puder zawsze wygrywa z kremem ze względu na bardzo szybka aplikacje. Na szczęście u mojego młodego z każdym dniem czy miesiącem widzimy postęp jeśli chodzi o podrażnienia i pojawiają się sporadycznie, wtedy pierwsze skrzypce gra krem a tak wystarcza nam puder. Puder ma niezła wydajność i nie zauważyłam żadnych efektów ubocznych, które mógłby go skreślić.. Podoba mi się w nim wszystko
  • 1 września 2022 o 14:15
    W lecie idealny
    Puder dostałam z okazji narodzin drugiego dziecka wraz z innymi produktami tej firmy. Zamknięty w prostej białej plastikowej buteleczce z przekręcaną nakrętką z sześcioma dziurkami, którymi można dozować produkt. Plastik na tyle cienki, iż pod słońce z łatwością można zobaczyć ile produktu jeszcze zostało. Grafika prosta, nieskomplikowana, miła dla oka- uroczy miś Linuś. Odkrywając dziurki poprzez przekręcenie nakrętki trzeba uważać, by nie wysypać więcej produktu niż potrzeba. Puder doskonale sprawdził mi się po kąpieli w miejscach takich jak kark czy pachy, by do końca osuszyć i zabezpieczyć te miejsca przed podrażnieniami. Przydał się także podczas upałów, kiedy to łatwo o odparzenia zwłaszcza między fałdkami skóry. Puder ma biały kolor, jest delikatny i pachnie prawie identycznie jak krem Linomag A+E z tym że mniej intensywnie. Zostawia delikatną powłokę na skórze, nie wysusza skóry chociaż skutecznie pozbywa się z niej nadmiaru wilgoci. Bardzo wydajny, wystarcza na bardzo długo.
    angieG
    6 stycznia 2022 o 7:34
    Spełnia swoje zadanie
    Puder mam od urodzenia syna a jeszcze go nie zużyłam (8 mięs). Jest delikatny dla skóry, ma delikatny, typowo dziecięcy zapach. Aplikuje go po kąpieli, i mało kiedy mamy problemy z odparzeniami. Dodatkowo sprawdza się jako środek przeciw obtarciom, na stopy, pachwiny.
    Zalety:
    • delikatność