Nivea Deodorant, Pure Invisible Atomizer (Antyperspirant z atomizerem)

evita_l
    31 maja 2011 o 14:29
    Zależy dla kogo
    Kupiłam ten antyperspirant szukając czegoś naprawdę dobrego. Po pierwszych użyciach byłam zadowolona, ale widocznie to były dobre dni. Zalety: * ładnie pachnie * niweluje brzydki zapach, na skórze i ubraniu pozostaje zapach antyperspirantu nawet po ćwiczeniach fizycznych * dość szybko wysycha * nawet niezły sposób nakładania Wady: * już po godzinie potrafię się spocić (szczególnie w ruchu na słońcu, na przykład przejście kilkuset metrów na uczelnię) - nie jest to jednak jakaś straszna tragedia * odczuwalne jest uczucie "lepkości" przy spoceniu * trudno wcelować nakładając :D i nie można "psiknąć" np. trzech razy bo już spływa Myślę, że jeśli ktoś nie ma problemów z potliwością, będzie naprawdę dobry, szczególnie, że dość szybko wysycha i usuwa/maskuje brzydkie zapachy. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie
  • 4 kwietnia 2010 o 10:27
    rewekacja, polecam!
    + idealnie zabezpiecza przed poceniem się, ochrona może nie na 24godziny, ale na 12 na pewno. + ma przyjemny, lekki zapach + jest bardzo wydajny + wygodne opakowanie, dobry atomizer + nie pozostawia żadnych śladów, co jest dla mnie bardzo ważne + na długi czas chroni przed nieprzyjemnym zapachem + nie zawiera alkoholu, nie podrażnia skóry nawet po goleniu Jak dla mnie idealny! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 5
  • 1 lutego 2010 o 16:07
    fajny ale szukam lepszego
    podoba mi się tan produkt ponieważ ma ładny nie gryzący się z perfumami zapach, jest wydajny, ładnie wygląda i przede wszystkim nie zostawia białych śladów na ubraniach, ale jeśli chodzi o ochronę to nie zdaje egzaminu, poza tym trzeba umieć go psiknąć ponieważ potrafi się rozlać od pachy po pas no i długo się wchłania. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1
  • 19 grudnia 2009 o 21:04
    ja jestem na tak
    No i kolejny raz okazuje się, że odczuwalne działanie kosmetyków to bardzo indywidualna rzecz :) Moja recenzja jest pozytywna - jak dla mnie antyperspirant doskonały. Zapach delikatny, lekki, typowy dla Nivei, ale na szczęście subtelny i lekko zmodyfikowany; pasuje do wszystkich moich perfum. Aplikacja - obawiałam się tego atomizera i faktycznie dawkowanie wymaga pewnej wprawy, żeby za dużo za jednym "przydepnięciem" nie chlusnąć, ale można to spokojnie opanować. Kapturek siedzi na buteleczce mocno, nie spada w transporcie. Buteleczka w miarę zgrabna, mniejsza od typowej flaszki dezodorantu w sprayu. Sam płyn dość lepki, ale u mnie wchłania się szybko i bez jakichś pozostałości. Faktycznie, nie zauważyłam, żeby brudził ubrania. No i najlepsze - u mnie jest trwały, bardzo skuteczny, użyty rano skutecznie ratuje przez cały dzień pracy (ciepłe pomieszczenia, stres, dopasowane ubrania). Używam tego produktu od: parę tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 25 października 2009 o 17:39
    kiepski
    A myślałam, że będzie działał co najmniej tak jak Pure Invisible w sprayu (czyli nieźle ze wskazaniem na dobrze ;)- schnie w miarę szybko, pachnie długo, powstrzymuje pocenie, nie zostawia białych plam)...i wydajniej, bo w końcu sam czysty dezodorant, bez dodatkowego gazu.. Nie, nie zostawia białych plam.. i to chyba tyle jeśli chodzi o + Bo na minus jest dużo więcej: - ma klejącą konsystencję, w ogóle nie wysycha pod pachami, klei się do ubrań, a uczucie wilgoci pod pachami nie znika (nawet jeśli po zastosowaniu przyłożę pod pachy chust. hig.) - mało tego - nie chroni przed poceniem, nawet zapach nie utrzymuje się długo, niestety ale w krótkim czasie pojawia się nieprzyjemny zapach - nie rozpryskuje się na całą pachę ale na mały jej fragment, stąd trzeba ze 2 razy prysnąć - pryśnij raz lub dwa, bo za trzecim razem to spłynie ci aż do biodra :) Nieprzyjemny, po prostu nieprzyjemny Tyle innych tańszych dezodorantów da dłuższe poczucie świeżości, zapach i ochroni przed potem ale ten to jak dla mnie rozczarowanie szkoda Używam tego produktu od: już nie używam, kupiłam parę miesięcy temu i stoi na półce i "pachnie" Ilość zużytych opakowań: jednego mniejsza połowa