Kule i płatki do kąpieli

bebeauty Kule do kąpieli `Mango, jagoda i kiwi`

Staria
    24 marca 2024 o 16:11
    Super jakość w super cenie
    Kule kupiłam celem zrobienia sobie domowego spa i nie zawiodłam się. W cenie około 10 złotych dostałam 6 dużych kul w trzech owocowych wariantach. Każda z kul starczy na jedną naprawdę dużą kąpiel. Bardzo podoba mi się też skład, czyli tylko niezbędne składniki: coś co musuje, dodatek olejków, barwniki, zapach i substancje utrzymujące postać kosmetyku. Kule są bardzo dobrze zbite, wrzucone do wody musują długo. Nadają wodzie odpowiednią barwę, zapach jest wyczuwalny, średni - w skali intensywności. Dodatek olejów ma za zadanie pielęgnować naszą skórę, ale mają też nieprzyjemny aspekt związany z koniecznością mycia wanny po kąpieli. Podsumowując - trafiony zakup, polecam.
  • 21 grudnia 2022 o 19:11
    Świetne za tę cenę
    Kupiłam te kule do kąpieli w sumie nie zastanawiając się, czy będą odpowiednie dla mojej wrażliwej skóry. Jednak pozytywnie się zaskoczyłam! Zamknięte są w pudełku powiedziałabym ekologicznym, z zamknięciem strunowym, co pozwala utrzymać dłużej ich świeżość. Dodatkowo, każda jest zabezpieczona folią, co jest dużym plusem. Zapachy kul są owocowe, bardzo naturalne, nie czuć chemii. Kule sprawiają, że kąpiel jest przyjemniejsza i zapach unosi się w całej łazience. Jeśli jeszcze gdzieś je znajdę, na pewno kupię ponownie!
    • działanie
  • 23 lipca 2022 o 15:56
    Super opcja w niskiej cenie
    Opakowanie produktu to torebeczka z brązowego papieru, z przezroczystą wstawką i minimalistyczną grafiką owoców. W opakowaniu znajduje się 6 kul (2 pomarańczowe o zapachu mango, 2 fioletowe o zapachu słodkiej jagody i 2 zielone o zapachu świeżego kiwi). Kule bezproblemowo rozpuszczają się w wodzie nie pozostawiając grudek, nadając jej lekki kolor i całkiem dobrze utrzymujący się zapach. Jednocześnie nie barwią ani wanny ani skóry. Dodatkowo nie przesuszają jej, nie podrażniają, nie powodują wysypu zaskórników ale też nie pozostawiają tłustej czy lepkiej warstwy chociaż lekko otulają skórę. Są naprawdę świetnym umilaczem kąpieli, szczególnie za tak niską cenę. Na pewno zakupię je ponownie i polecam wypróbować osobom lubiącym odświeżające czy cytrusowe zapachy.
    • zapachy
    • działanie
    Iccgk
    28 stycznia 2022 o 21:52
    Bardzo udany zakup
    Kule do kąpieli bardzo przyjemnie pachną, w zestawie znajdują się trzy rodzaje zapachów, każdy równie przyjemny. Skład kosmetyku jest krótki, bez zbędnych udziwnień. Myślę, że od kuli do kąpieli nie ma co za dużo oczekiwać, jej zadaniem jest chyba tylko uprzyjemnić kąpiel delikatnym zapachem i ładną barwą wody. Kiedy produkt się rozpuszcza, delikatnie masuje skórę. Co ważne, to nie przesusza, nie podrażnia i nie zostawia osadu na wannie. W dodatku cena bardzo kusząca:)
  • 19 października 2021 o 14:27
    Kule za grosze
    Kule pakowane po 6 sztuk. Ładne zapachy i kolory- 2 pomarańczowe-mango, 2 fioletowe-jagoda i 2 zielone-kiwi. Szybko się rozpuszczają. Lekko barwią wodę. Plus za perforację na kuli więc nie trzeba się męczyć ani używać nożyczek. Nie wysuszają skóry, ani nie barwią wanny. Cena świetna koło 9-10 zł. Trudno dostępne, mieszkam w jednym z większych miast, Biedronka na każdym kroku, a dopiero pierwszy raz udało mi się je upolować. Na pewno kupię jeśli tylko się pojawią.
    Zalety:
    Wady:
    • trudno dostępne

Zobacz także inne Kule i płatki do kąpieli