Szczotki do masażu

Lullalove Szczotka do biustu, szyi i dekoltu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 4 stycznia 2024 o 18:03
    Kolejna świetna szczotka do ciała
    Szczotka do biustu i dekoltu to kolejna ze szczotek Lullalove , które uwielbiam. Od kiedy zaczęłam regularnie szczotkować ciało zauważyłam poprawę wyglądu i jędrności skóry. Nie zapominam również i biuście i dekolcie. Ze względu na to , że te partie ciała mają znacznie cieńszą i wrażliwszą skórę, warto wybrać delikatniejsze włosie. Mój dekolt wygląda dużo lepiej niż przed używaniem szczotki . Zastoje limfy rozpływają się. Znika opuchlizna i przede wszystkim skóra jest gładka i miła w dotyku. Sama szczotka jest dobrze wykonana . Materiały najwyższej jakości. Nie mam się do czego przyczepić.
    d_t_b
    27 grudnia 2023 o 14:00
    Niezastąpiona!
    Szczotkuję piersi, dekolt i szyję od lat. Uwielbiam to praktykować, bo widzę tego efekty. Biust jest ladnie trzymany na odpowiednim poziomie, skora jest ladnie ujedrniona, odpowiednio dorezysta i gladka. Wszelkie poprzeczne bruzdy, ktore mialam, zostaly przez szcxotkowanie zniwelowane! Szczotka jest ergonomiczna, świetnie leży w dłoni. Włosie odpowiedniej dlugosci, jest miekkoe i nie drazni delikatnej skóry. Wystarczy robic regularnie okrężne ruchy, delikatnie, bez nacisku a można sie zachwycić efektami. Pielęgnacja szyi i dekoltu to ciężki temat. Choć tak wiele osób niby wie, że te strefy są kluczowe by wyglądać piękniej i mlodziej to o nich zapomina. Warto się temu przyjrzeć i zacząć praktykowac szczotkowanie z Lullalove. Te szczotki są najlepsze na rynku!
  • 25 maja 2021 o 13:44
    "Mizianiec"!
    Jestem szczęśliwą posiadaczką takiej właśnie szczotki do masażu naszych najbardziej delikatnych stref kobiecej skóry od czterech miesięcy, przy czym do regularnego stosowania zdecydowałam się trzy miesiące temu. Odkąd ją stosuję (i na sucho, i z olejkami) muszę przyznać, że kondycja mojej skóry znacznie się polepszyła. Lepsze dotlenienie skóry, znaczne ujędrnienie, poprawa krążenia oraz złuszczanie naskórka. To według mnie najważniejsze zalety szczotki Lullalove. Świetny produkt, wysokiej jakości, godny polecenia. Producent uprzedza, iż początkowo szczotka może "linieć" (czytaj: gubić włosie), jednak jest to naprawdę niekłopotliwe, a Lullalove naprawdę przykłada się, aby każdy produkt był wręcz idealny...