WIZAŻ logo
Pasty do zębów

Ecodenta Basic, Sensitivity Relief Toothpaste with Fluoride Pasta do zębów łagodząca wrażliwość z nagietkiem, rumiankiem i awokado

5 (1)

• 16 lipca 2023 o 21:29
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Od dłuższego czasu bardzo lubię się z pastami do zębów od marki Ecodenta. Są one idealną wręcz opcją dla moich wrażliwych o nadzwyczaj delikatnych zębów oraz dziąseł, a jednocześnie mają naprawdę udany skład oraz są przystępne cenowo. Dość często eksperymentuję z tymi produktami z racji tego, że producent oferuje naprawdę sporo różnych propozycji. Tym razem zdecydowałam się na propozycję z dodatkiem nagietka, awokado oraz rumianku. Nie ma co ukrywać, że jest to dość ciekawe i mało spotykane połączenie w jakichkolwiek kosmetykach, z tak specyficznym i ciekawych chyba jeszcze się nie spotkałam, dlatego też tym bardziej byłam ciekawa tego kosmetyku. Pasta została zamknięta w opakowaniu w formie tubki o pojemności siedemdziesięciu pięciu mililitrów. Ma dość ciekawy design w kolorach bieli i trawiastej zieleni. Dodatkowo umieszczono tutaj wszelkie, najważniejsze informacje na temat kosmetyku, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład, zalecany sposób użytku czy najważniejsze informacje na jego temat. Umieszczono tutaj także grafikę nagietka. Cena regularna pasty wynosi niecałe piętnaście złotych. Kosmetyk ma dość gęstą, żelową konsystencję i żółto-przeźroczystą barwę. Pachnie i smakuje naprawdę ładnie, ewidentnie czuć tutaj kwiatowe nuty, zaś w smaku produkt jest bardzo delikatny, absolutnie nie jest on miętowy co bardzo mnie cieszy, ponieważ nie przepadam za tymi nutami, zawsze są one dla mnie ciężkie i pozostawiają nieprzyjemny posmak w ustach. Produkt stosowany był przeze mnie i przez mojego narzeczonego po dwa razy dziennie. Jest bardzo wydany, ponieważ dość dobrze się pieni i nie musi być stosowany w zbyt dużej ilości. Doskonale oczyszcza oraz odświeża naszą jamę ustną. Delikatnie wybiela dziąsła. Nadaje dość intensywne odświeżenie, które starczy nam na długie godziny i zapewnia uczucie komfortu. Nie podrażnia, a nawet śmiało może być stosowany przy nadwrażliwości. Jeżeli szukacie pasty do zębów idealnych dla osób z wrażliwymi dziąsłami to propozycja od marki Ecodenta zdecydowanie będzie strzałem w dziesiątkę. Jest wydajna, niedroga i przyjemna w stosowaniu. Zdecydowanie polecam każdemu.
    Zalety:
    • Skład