Kupilam sobie ten produkt celem wybielenia usmiechu oczywiscie. Mialam nadzieje, ze po tych wszystkich pozytywnych komentarzach na wizazu pasta okaze sie super kosmetykiem. Co prawda czytalam, ze ona ma dziwny smak, ale nie spodziewalam sie tego, co otrzymalam.
Opakowanie wizualnie w porzadku, pasta jak pasta. Mamy tubke do wyciskania, dziurka byla zabezpieczona folijka. Graficzna strona tez jest w porzadku (nie, zebym zwracala uwage na to, jak moja pasta wyglada). Jednak przy pierwszym myciu zebow ten smak mnie po prostu odrzucil.
Pasta ma kolor bialy, nie wydaje mi sie, zeby miala jakies drobinki (chociaz w sumie nigdy az tak gleboko w nia nie zagladalam i nie grzebalam). Przy myciu zebow tworzy znikoma piane, ale ta znikoma piana to jest pikus. Jej smak jest po prostu paskudny, jej smak kojarzy mi sie z zapachem jakiejs takiej starej zuzytej szmaty do podlogi wymieszanej z czyms gorzkim. Ma tez troche 'dentystycznego' aromatu. Bleh, dla mnie po prostu okropna. Przez pierwsze kilka razy zastanawialam sie, czy jej nie wyrzucic, bo od tego smaku az sie krzywilam i doslownie robilo mi sie niedobrze. Po jakims czasie jednak sie przyzwyczailam do tego obrzydlistwa. To znaczy wciaz uwazam, ze jest obrzydliwa i bardziej ohydnej w smaku pasty w zyciu nie mialam, ale mozna przywyknac, tym bardziej, ze nie mialam zamiaru jej wywalic zwazywszy na bardzo wysoka cene, jaka za nia zaplacilam.
Teraz, po miesiacu jestem juz przy koncu opakowania (cale szczescie) i nie moge sie doczekac, kiedy dokona zywota.
Jesli chodzi o inne aspekty jej uzywania - czy ona wybiela zeby? Moich nie wybielila, chociaz uzywam jej samodzielne przez miesiac rano i wieczorem a czasami jeszcze w ciagu dnia. Zauwazylam jednak ze wybielila mi nieco przestrzenie gdzie mam np zab i jest w nim wypelnienie, po czasie w szczelinach to zaczyna sie robic takie brazowe nieco. W tym przypadku zauwazylam, ze pasta zadzialala na takie rzeczy ale delikatnie, zadnym tam wielkim sukcesem bym tego nie nazwala. Natomiast mojego szkliwa to ona nie wybielila i uwazam caly ten zakup za raczej nieudane doswiadczenie. Nie pale, nie pije kolorowych gazowanych napojow ani kawy ani herbaty, wiec raczej pasta nie miala wielu 'przeciwnikow', zeby sie popisac, a jednak nie zrobila nic odnosnie wybielenia.
Ze wzgledu na paskudny smak nie kupie jej ponownie. Jesli by faktycznie wybielala zeby i smakowala tak, jak smakuje to rozwazylabym zakup kolejnego opakowania, ale skoro smakuje tak paskudnie, a do tego robi nic, to to nasze pierwsze i ostatnie spotkanie. 2 gwiazdki tylko za dzialanie na przestrzenie miedzy zebem a wypelnieniem, ale na samo szkliwo nie dziala wcale.