Pasty do zębów

Colgate Max White, Expert White Wybielająca pasta do zębów

Colgate Max White Expert White Cool Mint 75ml

• 21 stycznia 2025 o 7:34
    taka sobie
    cena niska i opakowanie ładne . Smak ma bardzo dobry i fajnie odświeża usta. Niestety nie daje efektu wow bo nie wybiela zębów ale chroni je przed kolejnymi przebarwieniami. Dla mnie porównywalna ze zwykłą pastą bez żadnego szału co do jakości
    Zalety:
    • tania, odświeża oddech, chroni przed nowymi przebarwieniami
    Wady:
    • nie wybiela zębów
    Her666
    28 sierpnia 2024 o 21:09
    Zwykła pasta, nie wybiela tak jak powinna, jedynie chroni zęby przed kolejnymi przebarwieniami dnia codziennego.
    Pasta zamknięta w czerwonej błyszczącej miękkiej tubce z zamknięciem na klik. Pasta niestety nie wybiela o kilka tonów, jedynie usuwa przebarwienia powstałe w ciągu dnia przez co nie narażamy zębów na kolejne przebarwienia i utratę bieli, która już mamy. Jest wydajna , przy codziennym użytkowaniu przez 2 osoby starczyła na 3 tygodnie. Zapach mięty jest średnio wyczuwalny podczas mycia i po nim praktycznie już nic nie czuć. Ma biały kolor i jest dość gęsta, więc nie spływa ze szczoteczki, ale średnio się pieni.
    Zalety:
    • Usuwa przebarwienia dnia codziennego
    • Jest wydajna
    • Nie spływa
    Wady:
    • Nie wybiela
  • 1 maja 2023 o 18:16
    Pasta do zębów
    +wygodne opakowanie w postaci tubki +dostępność w drogeriach +miętowy smak +spełnia swoją funkcję +ładna szata graficzna +bezproblemowa aplikacja +zapewnia świeży oddech +doczyszcza zęby +nie niszczy szkliwa +zapewnia higienę jamy ustnej +korzystna cena +wydajność
  • 22 kwietnia 2023 o 23:24
    Super
    Pasta do zębów jest bardzo przyjemna ponieważ fajnie odświeża oddech. oczyszcza zęby z brudu i przebarwienia sa mniej widoczne a uśmiech bardziej bielszy. Opakowanie jest bardzo praktyczne. Cenowo też w miarę ok.
  • 13 kwietnia 2023 o 19:21
    zwykła pasta do zębów
    słuchajcie , ja nie wierze w takie bajeczki że jakaś pasta z drogerii wybieli Ci super zęby do białej perły. nooo.... ale kupiłam i ja, zachęcona reklamami :( pasta miała średni zapach jak każda pasta nawet ta za 5zł, słabo sie pieniła,po zużyciu całego produktu nie zauważyłam wybielenia zębów , taki efekt mam za paste za 5zł z marketu. ogólnie zmieniam paste za kazdym razem , zawsze kupuję inną niż miałam wczesniej , nadal szukam ideału . na chwilę obecna lubie pasty firmy sensodyne . mozecie same przetestować :)