Pasty do zębów

Lacalut Aktiv
Lacalut Aktiv Pasta do zębów przeciw Krwawieniu Dziąseł 75 ml

• 8 lutego 2025 o 11:28
    Skuteczna formuła
    Paste Lacalut Activ używam od jakiegoś czasu i jestem naprawdę zadowolona. Dobrze oczyszcza zęby, pozostawiając uczucie świeżości przez długi czas. Ma delikatną, ale skuteczną formułę, która nie podrażnia dziąseł, a jednocześnie dobrze chroni przed próchnicą. Zauważyłam, że moje zęby są bardziej gładkie i mniej podatne na osad. Zdecydowanie polecam, jeśli szukasz pasty, która dobrze dba o zdrowie jamy ustnej.
    joanakk
    26 sierpnia 2024 o 20:56
    Miętowa i dobrze czyszczącą pasta do zębów
    Skutecznie zapobiega paradontozie, a także dba o zdrowie moich dziąseł. Jej działanie odczuwalne jest już po kilku użyciach – wzmacnia dziąsła, zmniejszając ich krwawienie i wrażliwość. Pasta posiada delikatny, ale odświeżający smak, który pozostawia przyjemne uczucie czystości na dłużej. Dodatkowo Lacalut Activ skutecznie usuwa płytkę nazębną, dzięki czemu zęby są nie tylko zdrowsze, ale również lepiej chronione przed próchnicą. To produkt, który z czystym sumieniem polecam każdemu, kto zmaga się z problemami dziąseł.
    Zalety:
    • Wygodna tubka
    • Nie podrażnia wrażliwych dziąseł
  • 31 maja 2024 o 14:02
    Bardzo fajna
    Mam bardzo wrażliwe zęby i dziąsła, a ta pasta mi pomaga i szczerze kupię ponownie. Dobrze sobie radzi i ma nawet przyjemny smak. Bardzo fajna jak za tą cenę
    Zalety:
  • 12 lutego 2024 o 0:30
    dla mnie jak znalazł
    Pasta świetna na problem krwawiących i wrażliwych dziąseł które posiadam. Odczuwam różnicę która pojawia sie już w trakcie pierwszego użycia pasty w połączeniu z szczoteczką soniczną. Pasta ma za zadanie redukować nadwrażliwość na bodźce bólowe, wzmacniać dziąsła i zapobiegać chorobom dziąseł i myślę że tak właśnie jest. Jest to moje któreś juz opakowanie tej pasty do zębów i pewno nie ostatnie. Pasta nie dość że skuteczna to wydajna i w całkiem przystępnej cenie. Pod względem smakowym również mi odpowiada, jest łagodna, lekko miętowa.
  • 20 listopada 2023 o 9:33
    Dobra pasta w rozsądnej cenie
    Pasta do zębów Lacalut activ zamknięta jest w poręcznej zgrabnej tubce o pojemności 75 ml, dodatkowo zabezpieczone kartonikiem z wszystkimi czytelnymi informacjami. Dostępność i cena naprawdę świetna, dostaniemy w aptece, drogerii oraz niemal każdym markecie. Producent nie kłamie obiecując gruszki na wierzbie ;) Pasta działa znakomicie, stosuje cała rodzina w różnym wieku. Wystarczy niewielka ilość do porządnego oczyszczania zębów, stają się bielsze z każdym dniem stosowania. Najważniejsze jednak jest ustąpienie krwawienia dziąseł, paradontozy i próchnicy. Dziąsła w bardzo krótkim czasie od rozpoczęcia stosowania pasty zostają wzmocnione, ściągnięte ale nie na tyle aby odczuwać dyskomfort. Świeży oddech gwarantowany na długi czas, przyjemny miętowy smak i zapach pasty. Dobrze się pieni i szybko wypłukuje.