Pianki do włosów

Wella Professionals Eimi, Extra Volume Hair Mousse Pianka nadająca super objętość

notino.pl
Wella Professionals Professionals Volume Foam Pianka do włosów 300ml
Wella Eimi Extra Volume Pianka do Stylizacji Włosów 300ml
Wella Professionals Eimi Natural

• 2 kwietnia 2023 o 23:21
    Polecam!
    Jestem bardzo zaskoczona negatywną opinią bo mi ta pianka bardzo służy. Poleciła mi ją fryzjerka po tym jak wystylizowała mi nią włosy. Mam kręcone, bardzo wymagające włosy, a ta pianka super z nimi współgra. Konsystencja pianki nie obciąża, nie zlepia, włosy delikatnie unoszą się u nasady i mam wrażenie, że naprawdę jest ich więcej. Włosy są lekkie, dobrze poddają się stylizacji. Butelka bardzo wydajna.
    Zalety:
    • nie skleja włosów,
    • nie obciąża,
    • wydajna,
  • 18 listopada 2020 o 21:40
    Lepki dramat
    Chociaż z nazwy jest to pianka, po naciśnięciu atomizera wydobywa się płyn, który po kilku sekundach zlepia palce niczym super glue. Niestety, to samo czyni z włosami. Absolutnie nie nadaje się do utrwalenia skrętu - tworzy strąki, których nie da odgnieść się żadnym olejkiem. Z kolei przy próbach wydobycia objętości, finalnie skończyłam z posklejanymi pasmami, które zamiast unieść się od nasady, smutno przyklapły. Właściwie nie wiem do czego dedykowany jest ten produkt. Ani nie nadaje objętości - zarówno podczas suszenia, jak i przy próbach tapirowania, ani nie utrwala skrętu - tak wydobywanego z włosów, jak i nie utrwala nadawanego suszeniem na okrągłą szczotkę. Co więcej, zlepione strąki podczas mycia włosów wypadały całymi pasmami, włosy ciągnęły się pod prysznicem jak guma.
    Wady:
    • Co ta pianka sklei, żadna siła nie rozklei!
    • Przyczynia się do wypadania włosów