Odżywki do włosów

L'Oreal Professionnel Serie Expert Silver, Odżywka do włosów neutralizująca żółtawe odcienie

Bodyland.pl
Loreal Silver Odżywka do włosów siwych 200 ml
hairstore.pl
Loreal Silver Odżywka do włosów siwych 200 ml
Loreal Professionnel Silver Odżywka do Włosów Siwych 200ml
L'Oréal Professionnel Paris Silver

Nasi użytkownicy zostawili 51 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 listopada 2021 o 22:05
    Dobra odżywka dla blondynki
    Zapach jest bardzo przyjemny. Konsystencja jest gęsta, kolor fioletowy. Kolor jest trochę problematyczny w użytkowaniu. Mam średniej długości blond włosy. Jestem naturalną blondynką. Od jakiegoś czasu rozjaśniam końce włosów. Efekt po użyciu mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. Włosy były gładkie, lśniące i w chłodnym odcieniu.
  • 14 lutego 2021 o 18:26
    Odżywka bez zarzutów
    Używa od:próbka
    Zapach i konsystencja w porządku, nie posiada substacji, które podrażniają drogi oddechowe. W połączeniu z szamponem L´Oreal Professionnel, Série Expert, Silver Shampoo daje radę. Kosmetyku używała moja mama, która wcześniej nie używała tego typu produktu. Twiedzi że włosy faktycznie lepiej wyglądają przy stosowaniu tego kosmetyku.
  • 11 lutego 2021 o 17:16
    Fajna odżywka
    Jestem bardzo zadowolona z odżywki - włosy gładkie, idealne, nie ma problemu z rozczesaniem. Wymaga podwójnego zmywania dla moich półdługich włosów. Idealny efekt to likwidowanie żółtych tonów - efekt zauważalny po trzech zastosowaniach. Kosmetyk naprawdę pomaga utrzymać chłodny szary odcień na moich włosach. Razem z szamponem sprawdza się doskonale, polecam jak najbardziej. Jestem zadowolona z testowania .
  • 10 lutego 2021 o 22:29
    Rozjaśnia, ale powinna bardziej nawilżać
    Mam mocno rozjaśniane przetłuszczające się włosy, w tym dużo siwych kosmyków. Odżywka spełniła moje oczekiwania niwelując w dużej części żółte odcienie. Niestety nie nawilża włosów przesuszonych przez szampon. Wyróżnia się pozytywnie na tle innych odżywek do blond włosów, bo już od pierwszego użycia miałam chłodniejszy odcień włosów. Plusy +wydajna konsystencja +przyjemny zapach +rozjaśnia i eliminuje żółte odcienie +luksusowy design opakowania Minusy -przesusza włosy -nieprzyjemne w dotyku włosy, sztywne -ciężko je rozczesać po umyciu -niebieski pigment powoduje wiele zamieszania :( -nie widzimy ilości produktu -nie jest to marka cruelty free
  • 10 lutego 2021 o 18:47
    Super odżywka
    Produkt jest bardzo ciekawy. Ze wszystkich fioletowych odżywek które testowałam- ta jest zdecydowanie najlepsza. Pomaga pozbyć się niechcianego żółtego tonu z blondu, a jednocześnienie nawilża włosy i pozostawia je miękkie w dotyku. W duecie z szamponem z tej samej linii sprawdza się super :) Polecam :)