Palmolive Fruit Essentials, Owocowe żele pod prysznic (różne zapachy)

aneidra
    5 lipca 2012 o 21:49
    Uwielbiam
    Kupiłam ten żel w pośpiechu (dokłądnie taki jak na obrazku), jechałam nad morze i musiałam szybko skompletować kosmetyczkę. Wziełam pierwszy lepszy z brzegu, nieświadoma kompletnie jak pachnie i jaki w ogóle jest, pognałąm do kasy, zapłaciłam pojechałam. A kiedy go otworzyłam i użyłam... tak mnie zachwicił ten cudowny zapach grejpfruta... mogłabym się myć nim w nieskończoność. Jest przecudowny, przeboski, najlepszy. Nie wiem tylko dlaczego nie mogę go nigdzie znaleźć... Używam tego produktu od: miałam go kiedyś przez miesiąc, zostało mi samo opakowanie i zapach Ilość zużytych opakowań: szkoda, bo tylko 1
    insomne
    1 kwietnia 2012 o 19:18
    Super
    Używałam zapachu granat i mango. Był cudowny, odświeżający, odprężający i taki... apetyczny :D Żel kupiłam w hipermarkecie w promocji 2 w cenie jednego. Osobiście zużyłam jedno opakowanie (głównie pod basenowym prysznicem), które mnie zachwyciło. Żel ma rzadką konstystencję, co było dla mnie wielkim plusem w sytuacji mycia się bez gąbki ;) Skutecznie zmywał zapach chloru, nie wysuszał skóry i pozostawiał ją pachnącą jeszcze przez kilka godzin. Chętnie wypróbuję inne zapachy z tej serii. Używam tego produktu od: przez 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
    doday
    10 listopada 2011 o 20:46
    bardzo dobry.
    Żel tani, co jest plusem. Ładnie pachnie, dobrze myje. Wygodne, poręczne opakowanie, żel wydajny. Jest taki, jaki powinien być.
  • 20 września 2011 o 14:03
    Idealny zapach, która pobudza zmysły, dosłownie!
    Używałam wersji Mango&Granat. Jestem zwolenniczką tropikalnych zapachów, a ten totalnie bije wszystkie na głowę. Fajna konsystencja, wygodne opakowanie. Niestety zapach nie utrzymuje się długo, bo do wytarcia się ręcznikiem, a potem jest ledwo wyczuwalny :( Nie uczula i fajnie się pieni. Żelowaty, jednak lejący się, co ułatwia korzystanie. W miarę wydajny, starczył na jakieś 8 myć, może więcej. Kupiłam go za około 5,50zł, i to bez żadnej promocji, więc dzięki tej cenie jest dla mnie idealny. Jestem jak najbardziej na tak! (:
  • 4 września 2011 o 14:51
    Fantastyczny zapach
    Miałam wersję Granat i Mango. Ten żel jest moim letnim ideałem, nie miałam jeszcze tak pięknie pachnącego kosmetyku. Zapach owoców jest bardzo dobrze odwzorowany, czuć tę soczystość i słodycz. Żel daje niesamowitą dawkę energii, świetnie pachnie pod całym prysznicem. Dobrze się pieni, ma typową konsystencję żelu. Nie wysusza, dobrze myje. Ładne opakowanie, typowe dla Palmolive. Na pewno skuszę się jeszcze wiele razy. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno