Szampony do włosów

Dabur Vatika, Naturals Sweet Almond Moisturizing Shampoo Szampon nawilżający

Dabur Vatika Sweet Almond Moisturizing Shampoo Nawilżający Szampon Słodkie Migdały 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Isia13
    8 stycznia 2018 o 12:43
    Dobry do zobaczenia
    Szampon jest dość drogi ale jak człowiek lubi eksperymenty to i na szampon czasem odżałuje większą kwotę. Bardzo na plus jest zapach i konsystencja, jest aksamitna i bardzo przyjemnie wmasowuje się we włosy. Kolejnym plusem jest niewysuszanie zarówno włosów jak i skalpu co jest dziwne przy szamponie z SLS. Po umyciu włosy się nie plączą mimo braku odżywki.
    Zalety:
    • nie wysusza włosów ani skóry głowy
    • nie plącze włosów
    Wady:
    bkt
    19 czerwca 2017 o 20:09
    jeden z moich ulubionych
    To jeden z najlepszych szamponów dla włosów kręconych. Dobrze myje, ale nie przesusza. Wygładza, nawilża, nabłyszcza. Po wysuszeniu włosy mają ładny, błyszczący skręt i nie potrzebują żadnego dodatkowego utrwalenia. Jest wydajny, ładnie pachnie i ma wygodną, estetyczną buteleczkę. Mały minusem jest to, że włosy szybciej się po nim przetłuszczają i konieczne jest codzienne mycie, zresztą jak przy większości szamponów Dabur - przynajmniej w moim przypadku. Ale dla takiego efektu - sprężystych, błyszczących włosów - WARTO :)
    Zalety:
    • zapach, utrzymujący się długo po umyciu; nawilżenie i wygładzenie kręconych włosów, które są miękkie i sprężyste jak po dawce witamin :)
    suzeta
    29 grudnia 2016 o 11:06
    Bardzo udany..
    W zasadzie większość szamponów z Dabur lubię, a ten wręcz uwielbiam. Plusy : - gęsta, kremowa dobrze się pieniąca konsystencja, - ładny zapach, choć na pewno nie migdałowy, a szkoda, - dobrze myje i oczyszcza, - wydajny mimo małej pojemności, Minusy : - skład, - brak nawilżenia, - cena 13-15 zł za 200 ml, Mimo tych paru minusów bardzo go lubię i często go kupuję, gdyż mnie on w pełni zadowala. Polecam !!!
  • 4 grudnia 2016 o 10:33
    świetny
    Szampon bardzo ładnie pachnie owocami, dobrze się pieni. Mam półdługie,cienkie włosy i nie musiałam myc ich 2 razy. Wystarczyło umyć włosy jeden raz i potrzymać szampon na włosach przez pół minuty. Po umyciu włosy były nawilżone, gładkie (nie plątały się). Nawet nie musiałam stosować odżywki po myciu. Dobrze poradził sobie ze zmyciem olejku z włosów (olejowanie włosów rozpoczynamy na 1h przed ich umyciem). Jest dosyć wydajny. Używam go od 2 tygodni i mam jeszcze 3/4 opakowania. Jedyną jego wadą jest skład, a zwłaszcza SLS. Ogólnie polecam Wam ten szampon, ale stosowałabym go na zmianę z innym szamponem. Więcej możecie przeczytać tutaj : http://natalie-forever.blogspot.com/2016/11/kosmetyki-od-magiczne-indie.html
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 17 maja 2015 o 20:55
    średni
    Oczekiwłam lepszego efektu:( Szampon u mnie nie nadaje się do zmywania olejowanych włosów natomiast po zwykłym umyciu włosy szybko tracą swieżosć i są obciążone . Efektów żadnych nie zauważyłam, jak zwykły przeciętny szampon . Opinie są podzielone byc może jego działanie zależy od rodzaju naszych włosów oraz ich kondycji.Wielkrotnie natknęłam się na kosmetyki będące tzw.bublami dla innych ,okazywały się całkiem dobre dla mnie,więc najlepiej jest przetestować na sobie. +wydajność +zapach - cena Używam tego produktu od: 1 miesiac Ilość zużytych opakowań: 1 butelka