Szampony do włosów

Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy, Szampon do włosów przeciążonych koloryzacją lub zabiegami stylizacyjnymi

Schwarzkopf Gliss Kur Fiber Therapy Szampon do Włosów Po Koloryzacji 250ml

• 9 listopada 2022 o 14:47
    Dobry szampon
    Szampon kupiłam w hipermarkecie Biedronka. Bardzo byłam ciekawa tego produktu. Uwagę moją zwróciło opakowanie-butelka w kolorze pięknego ciemnego fioletu. Butelka posiada nakrętkę typu klik w kolorze czarnym. Nakrętka w stosunku do wielkości butelki wygląda bardzo komicznie bo jest mała i dość płaska Butelka o pojemności 400ml. Etykieta z bardzo dużą ilością napisów w różnych językach. Na etykiecie znajduje się białe okienko oraz różowo fioletowa maziaja z rozlanej cieczy widok jak z pod mikroskopu bynajmniej tak mi się kojarzy. Napisy w kolorze czarnym oraz białym. Szampon w kolorze perłowym. Szampon dość rzadkiej konsystencji niestety to wielki minus bo zanim nałożę go na głowę potrafi przelecieć przez palce i spaść do brodzika. Szampon o pięknym zapachu trudno mi powiedzieć co w nim czuje ale zapach jest zniewalający. Szampon jak już wyląduje na włosach to dobrze się rozprowadza I dobrze się pieni oraz dobrze się spłukuje. Po umyciu włosy dobrze się rozczesują bez użycia odżywki. Włosy nie są poplątane. Po wysuszeniu włosy są miękkie, puszyste i pełne blasku. Szampon naprawdę świetny. Szampon dobrze oczyszcza skórę głowy oraz włosy. Myślę że zamieszka że mną na dłużej Polecam. Szampon nie wywołał u mnie reakcji alergicznej ani podrażnień I swędzenia skóry głowy.
    Zalety:
    • Ładne poreczne opakowanie
    • Włosy miękkie I błyszczące
    • Włosy łatwiej się rozczesują
  • 24 maja 2022 o 13:15
    Polecam
    Jak najbardziej polecam produkt Gliss Kur. Dzięki niemu moje włosy stały się mocniejsze, zdrowsze i odnowione po zniszczeniach spowodowanych częstą koloryzacją. Kolor farby stał się bardziej intensywny,po wcześniejszym zmatowieniu. Włosy już po pierwszym użyciu, po wybudzeniu były gęstsze. Po dłuższym stosowaniu produktu zauważyłam, że włosy wypadały mi w znacznie mniejszej ilości. Dodam, że borykałam się z tym problemem od porodu.
  • 20 stycznia 2022 o 21:07
    Dla mnie ideał
    Od wielu lat eksperymentuje z fryzura .. moja fryzjerkę absolutnie nie dziwi zmiana koloru z czernego na rudy , z rudego na czarny a z czarnego na blond :) teraz jestem na etapie jasnego wrecz gołębiego blondu . I ten szampon sprawuje się idealnie . Włosy mimo rozjaśniania są nie miłe w dotyku , nie płaczą się , łatwo się je rozczesuje . Szampon delikatnie je wybarwiana ale jest naprawdę delikatny . Ładnie pachnie , nie obciąża włosów
    Zalety:
    • Zapach konsystencja
  • 15 października 2021 o 16:49
    Łupież gwarantowany
    Kupiłam jakieś dwa tygodnie temu . Ładnie pachnie dobrze się pieni włosy są miękkie i lśniące ale dostałam takiego łupieżu że sypie się jak w zimie śnieg .
    • dobrze się pieni
    • Super konsystencja
    Wady:
    • Łupież
  • 13 października 2020 o 15:31
    Obłędnie pachnący szampon
    Muszę się przyznać, że kupiłam go myśląc, że to szampon dla włosów blond niwelujący żółte refleksy - nie doczytałam opakowania a zasugerowałam się kolorem fioletowym opakowania ;) Brawo ja :) Jednak muszę stwierdzić, że dobrze, że się pomyliłam. Moje blond włosy odżyły - nawilżenie i błysk to jego główne działanie. Jest wydajny, w wygodnym opakowaniu i mega pięknie pachnie. Polecam dla zniszczonych wieczną stylizacją włosów.
    Zalety:
    • działanie