Żele pod prysznic

Isana Duschgel mit Original Sunozon Duft Żel pod prysznic (stara wersja)

Stara wersja produktu

• 14 listopada 2023 o 12:53
    Byłaby to fajna propozycja do codziennej kąpieli, gdyby nie zapach z nutami płynu do dezynfekcji rąk.
    Żel ten kupiłam nigdzie indziej jak w drogerii Rossmann, gdzie to marka Isana króluje. Zapłaciłam jakąś niedużą kwotę. Ogółem kosmetyki stworzone pod tymże logo są niskobudżetowe i przy tym w przyzwoitej jakości, więc lubię po nie sięgać. Opisywany produkt zamknięty jest w solidnie wykonanej butelce z zamknięciem na zatrzask o energetyzującej szacie graficznej w barwach żółci (od razu kojarzy się z wakacjami), a pojemność to 300ml i mimo że nie jest to jakaś zawrotna ilość, starcza na całkiem długo. Kosmetyk ma średnio gęstą, żelową konsystencję i dobrze się pieni. Przy tym doskonale oczyszcza i odświeża bez wysuszania ciała, więc wszystkie podstawowe funkcje są spełnione. Niestety zapach trochę nie wpasował się w mój gust. Przebijały mi przez niego takie jakby alkoholowe nuty, coś a la płyn do dezynfekcji rąk? No zdecydowanie nie jest to woń, którą chciałabym czuć pod prysznicem. Reasumując: żel ten świetnie oczyszcza bez uczucia ściągnięcia, wysuszenia czy podrażnień. Przy tym jest całkiem wydajny i w korzystnej cenie. Jednak zapach mnie nie przekonuje, a nie będę ukrywać, iż to dla mnie bardzo istotny aspekt w przypadku tego typu kosmetyków. Dlatego nie sięgnę po ten żel ponownie.
    Zalety:
    • żelowa, całkiem gęsta konsystencja
    • dobrze się pieni
    • dokładnie myje i odświeża skórę
    • nie podrażnia, nie wysusza
    • ładne opakowanie
    • korzystna cena
    • dostępność w Rossmannie
    Wady:
    • zapach z nutami a la środek dezynfekujący
  • 5 lipca 2023 o 7:32
    Lato w formie żelu pod prysznic
    Jako że zapach mleczka do opalania tej marki bardzo mi się spodobał, postanowilam kupić ten żel. Opakowanie ma wakacyjne, słoneczne kolory. Żel dobrze oczyszcza skórę, nie wysusza jej ani nie podraznia. No i pięknie pachnie, przywołując wspomnienia słonecznych dni na plaży. Taka miła odskocznia za grosze.
  • 6 czerwca 2023 o 0:25
    Zapach lata
    Kupiłam go przed zimą w rossmanie, dzięki niemu lato trwało przez jesień, zimę a teraz go nie mogę znaleźć ????. Jest rewelacyjny, za nieco ponad 4 złote otrzymujemy produkt który nie tylko myje ale jest aromaterapią! Zapach utrzymuje się na ciele a jeszcze dłużej w łazience, do tego stopnia ze już pare osób dopytywało czemu czuć kremem do opalania w łazience? Jest świetny!
  • 31 stycznia 2023 o 13:11
    Ten zapach jest obłędny!
    Ktoś, kto wymyślił żel pod prysznic o charakterystycznym zapachu kremu do opalania, powinien dostać kosmetycznego Nobla! Być może mało wymagam od życia, ale używanie tego produktu zimą czy jesienią, kiedy dopada chandra, w przemiły sposób przypomina o wakacyjnym, ciepłym czasie. Używanie tego żelu to jak balsam dla duszy. Pozostałe cechy są takie jak we wszystkich żelach pod prysznic Isany. Super stosunek jakość/cena, zapach utrzymuje się jakiś czas na skórze (i w łazience!), nie wysusza skóry, jest wydajny. Jak tylko wypatrzę go w Rossmanie, kupuję kilka egzemplarzy :)
    Zalety:
    • obłędny, słoneczny zapach
    • długotrwałość zapachu
    • nie wysusza skóry
  • 17 września 2022 o 14:27
    Żel spełnia swoje oczyszczające zadanie w stu procentach, przy czym jest delikatny dla każdego rodzaju skóry. Jedyne, co do mnie nie do końca przemawia to zapach.
    Żele pod prysznic od marki Isana są moim zdaniem idealnymi propozycjami do zabrania w podróż. Zazwyczaj miniaturki, które nie mają nawet 100 ml pojemności są dla mnie niewystarczające albo na styk, ale, że zazwyczaj staramy się z narzeczonym zabierać ze sobą tylko jeden, wspólny produkt do mycia ciała na wyjazd, to muszę zdecydować się na coś bardziej wydajnego i tutaj właśnie wkraczają produkty marki własnej drogerii Rossmann. Oczywiście, te konkretne żele są przeze mnie stosowane również na co dzień, gdyż bardzo je lubię oraz podoba mi się fakt, że można śmiało wybierać spośród wielu dostępnych wersji zapachowych. Tym razem wybrałam wersję z serii Sunozon, z którą jeszcze do tej pory nie miałam styczności. Recenzowany kosmetyk został zamknięty w niedużej, poręcznej butli o pojemności 300 ml. Jego cena regularna wynosi coś około czterech złotych, co nie jest zbyt wygórowaną kwotą, plus często idzie dostać te żele na promocji. Opakowanie utrzymane jest w iście wakacyjnych kolorach, czyli słonecznej żółci czy pomarańczy. Nie zabrakło grafiki palmy czy klapek. Z tyłu butelki naklejona została etykieta, na której w języku polskim napisano najważniejsze informacje o produkcie. Kosmetyk ma typowo żelową konsystencję i delikatnie żółty, częściowo transparentny kolor. Pachnie dosyć nietypowo, trudno mi porównać te nuty do czegokolwiek. Nie jest to żaden znany mi zapach owocowy czy kwiatowy. Jest on nieco morski, ale też nie do końca. Dosyć trudne są to nuty do określenia, ale z pewnością są one ciekawe i uniwersalne, ale do mnie raczej nie za bardzo przemawiają. Kosmetyk pieni się naprawdę bardzo dobrze i intensywnie, dzięki czemu jest całkiem wydajny. Prawidłowo oczyszcza skórę, pozostawia ją czystą i świeżą. Pozbawia ją potu i nieprzyjemnego zapachu. Nie wysusza. Żel spełnia swoje zadanie w stu procentach, przy czym jest delikatny dla każdego rodzaju skóry. Moim zdaniem jest to bardzo dobry produkt w swojej kategorii i kolejna udana propozycja od marki Isana. Nie przemawia do mnie jedynie pod względem nut zapachowych, chodź myślę, że spora część osób będzie z nich zadowolona. Nie mniej jednak polecam wypróbować.
    • Konsystencja
    • Dobrze się pieni
    • Nie wysusza
    • Oczyszcza
    • Odświeża
    Wady:

Zobacz także inne Żele pod prysznic