Żele pod prysznic

Nivea Fresh Blends, Refreshing Shower Gel Raspberry, Blueberry, Almond Milk (Odświeżający żel pod prysznic `Malina, borówka, mleczko migdałowe`)

KardiaM
    3 lipca 2024 o 18:20
    Owocowy zapach, delikatność dla skóry i poręczne opakowanie
    Owocowe aromaty w kosmetykach są u mnie w czołówce, więc często decyduję się na takie warianty zapachowe. Opakowanie przykuło moją uwagę, bo jest kolorowe i ładne, a do tego poręczne i ma praktyczne otwieranie "na klik", dzięki czemu kosmetyk mi się nie wylał. Żel ma średnio gęstą konsystencję i dobrze się pieni, wystarczy niewielka ilość do aplikacji. Kolor jest perłowo różowy, a kosmetyk pięknie pachnie. Wyczuwam w nim owoce, głównie malinę, ale nie jest to silny i męczący zapach. Łagodnie oczyszczał mi skórę, nie powodując jej podrażnień ani uczulenia. Co do właściwości nawilżających, to w tej kwestii nie miałam oczekiwań, bo zawsze stosuję kremy i balsamy do ciała. Nie wiem, czy kupię ten sam wariant zapachowy, ale z pewnością wypróbuję inne.
    Mvjaaaa
    21 czerwca 2024 o 20:50
    Bardzo fajny żel
    Żel jest bardzo wydajny, w zapachu bardzo słodki oraz owocowy. Utrzymuje się dosyć długo na skórze po zmyciu. Ma bardzo delikatne opakowanie i delikatny różowy kolor, który idealnie pasuje do oferowanego przez niego zapachu.
    Zalety:
  • 19 marca 2024 o 15:07
    Wiosenny prysznic
    Z tym żelem, mój prysznic staje się orzeźwiający i pachnący. Soczysta malina odpręża ciało i zmysły, moja skóra jest pachnąca i nawilżająca. Uwielbiam ten żel, świetnie się sprawdza po całym dniu. Lekka konsystencja, a mocno się pieni. Nie wysusza skórę, a dodatkowo ją pielęgnuje. Na pewno zostanie zemną na długo!
  • 19 marca 2024 o 12:43
    Cudowny żel
    Zacznę od zapachu który jest przepiekny , na maksa cukierkowy , słodki i owocowy najbardziej przebija się w nim nuta maliny . Zapach utrzymuje się dłuższy czas na skórze oraz unosi w łazience. Produkt bardzo dobrze się pieni , oczyszcza skórę i dogłębnie ją nawilża pozostawiając pełną blasku i odświeżoną . Ma typową konsystencję żelu , nie jest ciężki oraz lepki na skórze . Ten żel kojarzy mi się z słonecznym latem daje dużą dawkę energii i relaksu. Nie jest to może najtańszy produkt o takiej pojemności ale uważam że jest wart zakupu i uwagi.
    asia_mm
    11 września 2023 o 12:47
    Uwielbiam ten zapach
    Zapach to ogromny plus tego żelu. Zapach owoców jest bardzo dobrze odwzorowany, czuć tę soczystość i słodycz. Żel daje niesamowitą dawkę energii. Dobrze się pieni, ma typową konsystencję żelu i nie wysusza.

Zobacz także inne Żele pod prysznic