Revlon Vital Radiance, Line Softening Transculent Powder (Rozświetlający puder prasowany)

• 18 maja 2011 o 14:13
    Nie rozumiem z kąd są te zachwyty...
    Jest to pierwszy mój produkt tej marki i zapewne mój ostatni.. Nierozumiem skąd są te zachwyty.. puder jest do niczego.. Kolor fakt- idealnie dopasowany do mojej karnacji dośc jasnej-02 medium ale co z tego ,gdyż ten puder nic robi... uzywany sam na skóre ani nie kryje, nie wyruwnuje kolorytu skóry, nie trzyma się dluzej niż1,5 godziny... Nalozony na podkład jest ciut lepiej, ale i tak wymaga poprawek w ciągu dnia, czego nie wymaga maybelline affinitone. Taki zwyklak- puder z sensonique jest o niebo lepszy.... i dużo tańszy;p Daje dwie gwiazdki za duzą pojemnośc i wydajnośći gąbkę, chodz marną jakościowo ale zawsze..... zuzyję do końca bo szkoda mi wyrzucac kase w błoto... ale nie kupie więcej. Używam tego produktu od: 2miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
    pat101
    14 grudnia 2010 o 11:40
    ulubiony
    Uwielbiam ten puder.Idealnie stapia sie z kolorem skory, jest niewidoczny, nie ma wypudrowanej maski na twarzy. skóra po jego użyciu jest taka satynowa, a ja bardzo lubie ten efekt. ładnie matuje, nadaje sie do poprawek w ciagu dnia, bo nawet przy kolejnej warstwie nie robi maski.nie uczulił, nie zapchał porów. kupiłam na allegro za 10 zł. bardzo wydajny. jestem na tak :) Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 19 listopada 2010 o 11:32
    Świetny
    Baardzo przydatna rzecz :) - mam odcień 02 medium kolor pięknie stapia się z buźką - nie tworzy maski - nie zapycha - nie uczula - dobrze matowi - cena jest śmieszna (zakupiony na allegro) ;) - opakowanie jest trochę nieporęczne (duże) - jest bardzo bardzo wydajny Polecam :) Używam tego produktu od: niedawna Ilość zużytych opakowań: ciągle całe
  • 17 listopada 2010 o 12:45
    niepozorny ale naprawdę super
    Bardzo fajny puder w kamieniu. Matuje naprawdę nieźle awiem co mówię bo mam cerę mieszną, która lubi sobie poświecić :) Używam go na podkład Shiseido Sun Protection. Jest wydajny, nie zmienia koloru na buzi przez cały dzień, kolorystyka też dobrze dopasowana. Nie zapycha!!! Myślę, że każdy dobierze odcień do swojej karnacji. Ja używam odcienia 02 medium. Naprawdę niczym większym nie różni się od droższych pudrów w kamieniu. Wart spróbować, zwłaszcza, że cena na Allegro po prostu śmieszna. Ja kupiłam za 15zł. W najbiższym czasie nie mam zamiaru zamienić go na żaden inny puder Używam tego produktu od: 4 miesiecy Ilość zużytych opakowań: kończę drugie opakowanie
  • 27 czerwca 2010 o 12:50
    Dobry
    całkiem dobrze matuje, co dla mnie jest mega ważne, dosyć długo się utrzymuje, małe poprawki i można go "nosić" cały dzień. trzeba jednak nauczyć się go nakładać, bo na początku robiły mi się plamy, gdyż w niektórych miejscach nakładało mi się go więcej, np. pod oczami. ale z czasem już jest ok. na pewno jest godny polecenia !! w dodatku niedrogi Używam tego produktu od: około miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego