Lakiery klasyczne

Ados Crystalic Nail Polish Lakier do paznokci

kora777
    7 lutego 2024 o 17:09
    Efektowny i niedrogi
    Bardzo fajny lakier! Wyraźne, ale nie tandetne drobinki, ładnie mienią się w słońcu. Daje zaskakująco dobre krycie - spodziewałam się brokatowego top coat, a mleczna baza wybija się na płytce. Przy dwóch warstwach daje wyraźne perłowe krycie i holograficzne drobinki - można stopniować efekt. Nie ściera się szybko i mieni się ślicznie nawet tydzień, bez matowienia. Plus dobrze dopsowany pędzelek i niezbyt gęsta konsystencję. Jedna z jego największych zalet to fakt, że wysycha w kilka minut! Kosztuje poniżej 10zl a starcza na rok więc rewelacja
  • 4 lutego 2024 o 14:08
    Jest ZACHWYT
    Żałuję, że ten lakier tak długo czekał na swoją kolej w mojej szufladzie z zapasami. W moim odczuciu jest CUDOWNY! Łatwo się rozprowadza, pędzelek ma idealny rozmiar. Położyłam na różowy lakier z Adosa, ale na wierzch zaaplikowałam jeszcze Seche Vite, ponieważ jego wykończenie było dość matowe. Nie przeszkadza mi to. Bez preparatu nawierzchniowego też wysycha szybko. Jestem zachwycona tym produktem. Byłam już na skraju desperacji, żeby pójść na hybrydy. Jednak teraz jeszcze się wstrzymam. Polecam gorąco
    Zalety:
    • Cudownie błyszczy
    • Wyglada jak hybryda
    • Przedłuża trwałość lakieru
    Wady:
    • Ma trochę matowe wykończenie
    Miroku
    3 maja 2023 o 10:15
    Piękne
    ,,Jak se nie je*niesz brokatu na paznokcie to nie jesteś sobą." By moja siostra. W sumie ma rację-uwielbiam błyskotki na paznokciach, brokaty i cyrkonie, zarówno w hybrydach jak i tradycyjnych lakierach, mam w nosie fakt, że ktoś je może uznać za kiczowate i dziecinne. A dla pięknego i pociesznego efektu jestem w stanie znieść nawet ich karkołomne zmywanie. Widząc te lakiery Ados od razu porwałam się na dwa warianty: -06-różowy mieniący się brokat w przezroczystej bazie, -09-srebrny brokat mieniący się lekko na holo, także w przezroczystej bazie, Oba śliczne <3 Co mnie mega zaskoczyło? KRYCIE! To pierwsze tradycyjne lakiery z brokatem, którymi bez wysiłku mogę osiągnąć pełne krycie bez nakładania tysiąca warstw, wystarczą 2-3 i to bezpośrednio na bazę bez nakładania kolorowego podkładu pod spód. Drobiny są tutaj bardzo gęste oraz zwarte, nie trzeba ich specjalnie wyławiać. Tworzą świetny efekt, cudownie się mienią, są idealne jako urozmaicenie każdego manicure. Przy jednej warstwie są fajnym i migotliwym toporem, który doda uroku każdemu zwykłemu lakierowi pod spodem. Pędzelki mają klasyczne-dosyć wąskie, umiarkowanie elastyczne, dobrze się nimi maluje bez uciekania na skórki. 2-3 warstwy schną w normie-szybko robią się suche, ale na dobre twardnieją po godzinie-dwóch, także ostrożnie z malowaniem przed snem coby uniknąć odbitej pościeli. Ich trwałość solo to spokojnie 3-5 dni, nie odpryskują i nie wycierają się. Kwestię zmywania przemilczę......kto lubi brokatowe lakiery do paznokci ten wie :D
    Edytaj7
    10 września 2022 o 0:19
    Bardzo fajny lakier
    Przyznaję się, że jestem sroką, która lubi wszystko co się świeci. Dlatego jakiś czas temu przy okazji wizyty w Rossmannie sprawiłam sobie brokatowy lakier Ados Crystalic nr 03. Jest to odcień coś między brązem a różem. Brokat wygląda dobrze zarówno na bezbarwnym lakierze czy też na kolorze. Zdecydowanie dodaje pazura nudziakom. I całkiem dobrze się trzyma.
    Zalety:
    • kolor
    • pędzelek
    • trwały
    • wydajny
  • 12 listopada 2021 o 11:11
    Cudo
    Najlepszy, najpiękniejszy lakier jaki kiedykolwiek kupiłam, Jest super trwały i pięknie się błyszczy. Kupiłam nr 08, w promocji za 5.99 w rossmannie i mam zamiar kupic wszyskie inne odcienie. 10/10
    Zalety:
    • Kolor
    • Błyszczenie
    Wady:

Zobacz także inne Lakiery klasyczne