Lakiery klasyczne

Vipera Polka Nail Polish, Mini lakier do paznokci

Pachnidelko
Vipera Polka Nail Polish lakier do paznokci 134 5,5ml

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

kaskaw8
    23 lipca 2021 o 15:42
    Względnie dobry
    Seria malutkich lakierów fajnie spisuje się do malowania paznokci na różne kolory, bez obaw o ich wyschnięcie. Nie za duża pojemność sprawia, że łatwiej je wykorzystać do samego końca i nie martwić się o ich zaschnięcie w opakowaniu. Te lakiery nawet, nawet spełniają obietnice producenta. Ich krycie przy dwóch warstwach oceniam jako niemal pełne. Jedna to za mało, bo widać dość spore prześwity i smugi. Przy nałożeniu dwóch cienkich warstw jest już okej, a smużki są niemalże niewidoczne. Lakiery schną dość szybko. Utrzymują się w porządku. Raczej bez nadmiernego odpryskiwania. Za tak niską cenę można je spróbować, bo różnorodność kolorystyczna zachęca do eksperymentowania z nimi.
    Zalety:
    • kolory
    • mała pojemność
    • dobre utrzymywanie
    • w miarę szybkie schnięcie
    Wady:
    • średnie krycie w jednej warstwie
    • robi smugi
    • nieplastyczny pędzelek
  • 21 października 2020 o 22:05
    Tani i dobry
    Bardzo fajny lakier. Mój odcień to 141 czyli klasyczna, ciemna czerwień. Stosuje zarówno do manicure, jak i do peducire i w obydwu tych przypadkach sprawdza mi się świetnie. Małe, poręczne opakowanie mozna spokojnie wrzucić do torby podróżnej. Mimo iż jest malutkie, ten o dziwo długo jest świeży i starcza na trochę użyć. Nie wysycha za szybko w buteleczce, co czasem mi się zdarzało w przypadku droższych i większych obketosciowo lakierów, które po kilku dosłownie użyciach musiałam wywalić, gdyż wyschły totalnie. Lakier dobrze kryje kolorem płytkę paznokcia. Jego pigmentacja jest całkiem spoko. Utrzymuje się na paznokciach do dwóch dni (ale jeśli o mnie chodzi to naprawdę długo. Normalnie lakiery odpryskują mi już pierwszego dnia po aplikacji) Ogólnie jest to fajny, tani lakier z rozbudowanym wachlarzem kolorystycznym spośród którego, każdy znajdzie coś dla siebie.
  • 5 marca 2020 o 10:30
    Najlepsze.!
    Najlepsze lakiery. Posiadam cztery kolory. Opakowania są świetne malutkie a przy tym bardzo wydajne. Lakiery maja bardzo mocny pigment wiec mocne krycie dostajemy przy pierwszej warstwie. Aplikacja jest prosta po przez mały precyzyjny pędzelek. Nie tworzy smug ani zacieków. Bardzo szybko wysycha. Po pomalowaniu dostaje efekt hybryd na paznokciach. Do tego trwałość czego chcieć więcej.
  • 9 lipca 2019 o 13:39
    Jedne z lepszych
    Uwielbiam te lakiery, są niedrogie, mają bogatą paletę kolorów i naprawdę warte są uwagi. Podoba mi się też to, że są one w wersji mini, bo mam pewność, że je zużyję do końca. Nie lubię lakierów do paznokci w dużych pojemnościach, bo zazwyczaj zużywam je tylko do połowy a potem gęstnieją i trzeba wyrzucić. . Minusem jest dla mnie tylko to, że w moim małym mieście, stacjonarnie bardzo ciężko jest je dostać. Mam trzy kolory - czarny, perłowy fiolet i matową miętę. Wszystkie maja bardzo dobre krycie, wystarczą w zupełności dwie warstwy, aby uzyskać ładny, intensywny kolor. Nie tworzą smug, plam i kryją bardzo dobrze , nie zostawiając prześwitów. Nie mają też bardzo drażniącego zapachu.Pędzelek jest dość wąski i choć jestem zwolenniczką szerokich i płaskich, to o dziwo tym wąskim też dobrze się maluje. Konsystencja jest idealna, nie za gęsta, nie za rzadka i plusem tych lakierów jest też to, że nie gęstnieją. Schną bardzo szybko ,a to sobie bardzo cenię, bo nie lubię strasznie lakierów, które schną godzinami a ja muszę siedzieć bezczynnie i czekać. Nie mam do tego cierpliwość. Najbardziej jednak w tych lakierach podoba mi się ich trwałość i to ona sprawiła, że moja kolekcja tych lakierów powoli zaczyna się powiększać . Przy codziennych domowych obowiązkach lakiery wytrzymywały u mnie góra dwa dni. Vipera Polka spokojnie wytrzymuje 5-6 dni, nie odpryskując, a jedynie ścierając się na końcówkach. Dla mnie to naprawdę długo. Polecam!
    Zalety:
    • wersja mini
    • idealna konsystencja
    • bogata paleta kolorów
    • brak drażniącego zapachu
    • bardzo dobre krycie, wystarczą dwie warstwy
    • nie tworzą smug, plam i prześwitów
    • szybko schną
    • wygodny pędzelek
    • trwałość 5-6 dni przy wykonywaniu codziennych domowych obowiązków
    • nie odpryskuje, ściera się na końcówkach
  • 13 września 2018 o 19:50
    Bardzo bardzo dobry.
    Mam ogromną kolekcję lakierów. Moimi faworytami są lakiey Golden Rose. Ostatnio będąc w drogerii w stercie wysypanych lakietów, zobaczyłam ten piękny kolorek z Vipery. Mam kilka lakierów Vipera jest i vamp. Do serii polka jakoś nigdy mnie nie ciągnęło. Myslałam że to takie bazarowe lakierki. Jednak tego dnia kolorek mnie oczarował. Kupiłam za 4.50. Nie szukałam innego koloru. Ten był idealny taki wymarzony- od dawna szukałam takiego kolorku. Mój prezentowany na zdjęciu to numer 88. Lakier ma bardzo słabe krycie. Dla efektu na zdjęciu użyłam 4 cienkich warstw. Kolor wyszedł piękny. Jest jak na tak niską cenę bardzo bardzo trwały. Po zastosowaniu topa z golden rose quick dry wytrzymałość to 3-4 dni. Oczywiście dla niektórych może to być krótko ale dla mnie to jest bardzo dobrze. Nie dbam o dłonie. Myje naczynia, sprzątam używając różnych detergentów, gotuję. Jestem mamą 3 dzieci i męża( to takie duże dziecko). Lakier więc jest wystawiony na wiele prób. Zauważyłam też że kolejną jego zaletą jest fakt iż nie śmierdzi tak jak inne. Zachęcam i polecam. Fajny lakier w fajnej cenie.
    Zalety:
    • kolor 88
    • szybko wysycha
    • mała buteleczka
    Wady:
    • bardzo słabe krycie- ale po kilku warstwach nabiera intensywności.

Zobacz także inne Lakiery klasyczne