Żele do włosów dla mężczyzn

OnlyBio Hair in Balance, Mocny żel do stylizacji włosów kręconych

• 13 kwietnia 2025 o 15:28
    Nie jest tak mocny jak myślałam
    Korzystam z żelu do włosów kręconych od OnlyBio już dłuższy czas. Kiedy moje włosy nie były jeszcze przyzwyczajone do nowego rodzaju stylizacji, sprawdzał się naprawdę dobrze - włosy były pokręcone, trzymały się prawie cały dzień. Niestety już przy drugim opakowaniu zauważyłam, że żel nie utrzymuje już tak dobrze zakręconych kosmyków jak poprzednio. Muszę nakładać produktu więcej, a to zwiększa ryzyko złączonych loków i obciążenia włosów, przez co wydają się u nasady bardziej ulizane. Jedyne co muszę mu oddać, że niewielka ilość produktu rekomendowana przez producenta, nakładana na wilgotne włosy, naprawdę dobrze się prezentuje i nie widać aby były używane na włosach kosmetyki do stylizacji. Moje włosy są cienkie i bardzo podatne na wszelkie ugniecenia kapturem, szalikiem czy nawet paskiem torebki, więc zależy mi aby żel by na tyle mocny, abym nie musiała martwić się o moje włosy przez większość dnia. Tutaj niestety nie do końca się to sprawdza.
    Zalety:
    • Nie widać produktu na włosach
    Wady:
    • Nie utrzymuje stylizacji przez cały dzień
    • Trzeba użyć więcej produktu, jest mniej wydajny
  • 28 lutego 2025 o 16:04
    Bardzo fajny żel
    Nic mi tak nie trzyma moich kręconych włosów jak ten żel. Fajna konsystencja, i pachnie bosko! Kocham ten zapach i zawsze z przyjemnością z niego korzystam. Niestety jedyny minus to przy ulizanej fryzurze po jakimś czasie widać że w niektórych miejscach robi się biały ale szybka poprawka odrobina wody i jest git. Polecam.
    Zalety:
    • Piękny zapach, wydajność, opakowanie, mocno trzyma
    Wady:
    • Robi się biały po jakimś czasie
  • 14 listopada 2024 o 21:31
    Niestety się nie sprawdził
    Kupiłam ten żel z myślą o stylizacji włosów kręconych. Niestety już po kilku godzinach loki się rozprostowują. Do tego muszę nałożyć go naprawdę dużo, żeby utrzymywał skręt, przez co jest mało wydajny. Określiłabym go bardziej jako żel średni lub nawet słaby, ale na pewno nie mocny. Zaletą jest przyjemny zapach, który długo utrzymuje się na włosach i wygodna tubka. Nie skleja włosów, ale niestety utrwalenie jest dla mnie zdecydowanie za słabe. Jest to produkt do zużycia, ale nie kupię kolejnego.
    • Nie skleja włosów
    • Wygodne opakowanie
    Wady:
    • Słabe utrwalenie
    • Mała wydajność
  • 29 lipca 2024 o 20:49
    Żel do włosów
    Kupiłam ten produkt z polecenia koleżanki. Na moich lokach sprawdza się średnio. Loki na drugi dzień muszę reaktywować bo żel nie utrzymuje skrętu. Ale za to genialnie sprawdza się do ułożenia ulizanego koczka. Do tego jest stworzony! Przepięknie pachnie, tubka jest wydajna.
    Zalety:
    • Zapach, praktyczne pudełko
    Wady:
    • Słabo trzyma loki
    Didisoo
    5 listopada 2023 o 17:53
    Zawiodłam się
    Żel do włosów kręconych zamknięty jest w tubce z zamknięciem na klik o pojemność 200 ml. Zakupiłam go skuszona promocyjna ceną. Moje włosy są kręcone. Bardzo lubię produkty od Only Bio, które goszczą w mojej pielęgnacji praktycznie od początku marki - w przypadku tego produktu z bólem serca muszę przyznać, że zawiodłam się. Niestety produkt nie spełnił moich oczekiwań - po użyciu wysusza moje włosy, nie utrwala skrętu i włosy nie są wygładzone. Oczywiście dawałam mu kilkakrotnie szanse i za każdym razem był ten sam efekt. Niestety nie zagości u mnie na stałe.