Żele do włosów

Joanna Styling Effect, Żel mrożący ekstremalny

• 20 sierpnia 2017 o 11:36
    Zel
    Ten żel kupuje dla mojego synka do układania włosów na bok :) Super produkty z tej firmy , jednak syn woli gumę o zapachu owocowym i gdyby to pachniało innaczej to byłby to jego ulubiony zel. Dobrze się utrzymuję , jest stosunkowo tani i bardzo wydajny :)
    eciaaa
    9 sierpnia 2015 o 13:28
    Siano na głowie
    Żel kupiłam w Rossmanie z myślą o stylizacji moich loków. Polecały mi go dziewczyny na forach, ale nie tylko. Byłam bardzo ciekawa efektu mega - nie posklejanego - podkreślonego - nawilżonego skrętu. Niestety zawiodłam się już na samym początku, mimo że próbowałam stosować żel od ilości ziarnka grochu, po dużo więcej. PLUSÓW ZDECYDOWANIE BRAK. MINUSY: - klejąca konsystencja - stosując w każdej ilości mogłam spodziewać się tylko dówch opcji - sianowatych (albo posklejanych) loków, które wyglądały "jak piorunem w szczypiorek", albo jak "mokry pudel" Musiałam oddać siostrze u której sprawował się o wiele lepiej. Nie dla moich średnio porowatych, rozjaśnianych włosów, podatnych na nadmierne przesuszenie. Używam tego produktu od: pół roku temu Ilość zużytych opakowań: nawet nie połowa
    mrsjazz
    20 lipca 2015 o 19:55
    Fajny!
    Zachęcona opiniami na wizażu sięgnęłam po nieco, żeby sprawdzić jak się spisze na moich włosach - podatnych na kręcenie, ale wymagających bardzo mocnych kosmetyków (łatwo się rozprostowują pod własnym ciężarem). Nie zawiodłam się. +podkreśla skręt bardzo ładnie + wydajny! + nie da się go użyć za dużo, daje się wygnieść z każdej nałożonej ilości + trzyma całkiem dobrze + nie wysusza włosów + cena +/- moje uparte włosy potrafią się jednak po nim rozprostować po paru godzinach - dostępność - prawie nie da się go dostać - nie do końca opanowuje puszenie, ale to mi akurat nie przeszkadza - mam wrażenie, że trochę przyklap się po nim robi po całym dniu Zdaje się, że teraz weszła nowa wersja i chyba ma zmieniony skład, dodano alkohol - nie wiem czy będzie dobry i chyba nie będę sprawdzała, bo znalazłam jednak lepsze zamienniki nieżelowe. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze
    Dusia06
    7 czerwca 2015 o 9:55
    Najlepszy żel dla moich loczków
    Cudownie podbija i podkreśla skręt moich loczków :) Dobrze utrwala fryzurę, dzięki niemu włosy bardziej są chronione przed "rozlatywaniem się" i puchem. Można z nim łatwo przesadzić i trzeba nauczyć się go używać. Na początku miałam problemy bo uzywałam słabszych żeli i byyłam przyzwyczajona nakładać go duzo :) Jednak wystarczy odrobinka :) Jest dość wydajny i nie wysusza włosów. Nie wiem czy go jeszcze gdzieś dostanę w tej wersji bo niestety zmienili skład i dodali do niego alkohol..;( Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: 3 całe
  • 14 stycznia 2015 o 7:28
    Bardzo dobry żel do włosów
    Jest to najlepszy żel do włosów kręconych. Żeli używam praktycznie od dziecka, żeby nie mieć szopy i utrwalać skręt loków. Co do tego żelu: + można dostać go w Rossmannie za około 9 zł + jest mega wydajny (poprzednie żele starczały mi na bardzo krótko) + nabieram go dosłownie pół łyżeczki, jak nie 1/3 i to w zupełności wystarcza na włosy do ramion + jest mega trwały + bo wygnieceniu tych włosów, które sobie skleiłyśmy za dużą ilością ;-) włosy są miękkie Minusy: - można z nim przesadzić na początku jak się nie wie jaką ma moc - oprócz Rossmana to nigdzie więcej go nie widziałam a i w Rossmanie trudno go znaleźć