Żele do włosów

Syoss Żel do Włosów Max Hold 250ml
Syoss Max Hold Gel

• 22 kwietnia 2024 o 18:47
    Ultra trwały żel
    Produkt mieści się w wysokiej czarnej tubie , jest wyciskany. Ma kwiatowy zapach, który długo utrzymuje się na włosach i jest wyczuwalny. Żel ma kolor przezroczysty i jest bardzo gęsty. Kupiłam ten kosmetyk , ponieważ chciałam wystylizować na moich włosach gładkiego kucyka. Chodziło mi o to aby włosy przy skórze głowy były mocno utrwalone, wygładzone a wręcz marzył mi się efekt tafli. Żel mocno utrwalił włosy, nie było mowy o odstających baby hair a mam ich dość sporo. Podoba mi się to, że po nałożeniu żelu włosy mogłam bez problemu rozczesać i nie pozostawiał on białych śladów. Nie skleja włosów i nie są one twarde czy sztywne. Bardziej bym powiedziała, że żel pozostawia efekt mokrych włosów. Nie wiem jak zachowa się na krótkiej fryzurze ale jeżeli chodzi o uzyskanie efektu gładkich, wygładzonych włosów to jak najbardziej go polecam.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • dobra jakość
    • nie skleja
    • utrwala
    Wady:
    Didisoo
    1 marca 2022 o 19:30
    Moje odkrycie ❤️
    Żel do włosów od Syoss jest moim odkryciem w stylizacji kręconych włosów. Żel znajduje się w tubce z zamknięciem na klik o pojemności 250 ml. Tak jak wspomniałam jest to moje odkrycie w stylizacji kręconych włosów, ponieważ żel ten świetnie utrwala loczki, nie obciążając ich. Ja stosuje go na włosy po umyciu, które są nieco mokre - niewielka ilość żelu rozprowadzam na dłoniach i wgniatam we włosy, następnie susze suszarką. Suszarki używam głównie w okresie zimowym, latem włosy schną mi bez użycia jej. Żel ten nie skleja moich włosów lecz świetnie utrwala pozostawiając blask na włosach. Ma taki orzeźwiajacy zapach, nieco męski który utrzymuje się na włosach- dla mnie jest przyjemny. Nowa formuła żelu nie zawiera alkoholu i sylikonów. Kupiłam go za nieco mniej niż 20 zł, muszę przyznać, że jest bardzo wydajny. Jest to produkt wart uwagi, nie tylko dla posiadaczek loczków. Zasłużona 5 ❤️
    Zalety:
    • Świetne utrwalenie bez tzw ,,klusków’’
    • Trwałość włosy wyglądaj pięknie nawet na drugi dzień,
    • Nie zawiera alkoholu ani sylikonów.
    • Jest dostępny stacjonarnie i można go zamówić w drogerii internetowej.
    • Jakość przy niskiej cenie na plus.
  • 17 marca 2020 o 19:31
    Nie dla mnie.
    ja: Mam dużo cienkich, kręconych włosów w typie wurly (zmieszanie fali i loka czyli typ 2c/3a). Średniporowate w kierunku niskoporowatych, długości do ramion. W okresie zimowym lubią się plątać nad karkiem i mają tendencje do wypadania. Często bywają matowe i szorstkie. Opakowanie: Poręczna tuba, dzięki, której aplikacja jest łatwa. Łatwo przedobrzyć z ilością. Wrażenia: O żelu czytałam w samych superlatywach, kręconowłose chwalą i to bardzo. Ja niestety nie stałam się fanem tego produktu. Po pierwsze bardzo mocny zapach, który długo utrzymuje się na włosach. Faktycznie ładnie podbija skręt i efekty utrzymują się do paru dni, bez reanimacji loków. Jest bardzo wydajny, dobrze się aplikuje, ale przez ten ostry zapach nie jestem w stanie go używać na dłuższą metę. Miałam parę podejść , mieszałam go z innymi kosmetykami, gdzie wypadał bardzo dobrze, ale zapach za każdym razem się przebijał. Z dostępnością bywa różnie, nie był to produkt, który znalazłam w każdej sieci drogerii.
  • 19 maja 2019 o 13:55
    Mój mężczyzna się z nim nie rozstaje :)
    To pierwszy "z tych lepszych" żeli do włosów który mój narzeczony kupił sobie sam po tym jak się skończył jego pierwszy jakiś tam żel. On nie rozstaje się z nim nigdzie i nigdy. Uwielbia go. Ten żel napewno jest warty swojej ceny. Usztywnia i modeluje włosy tak jak się chce. Nie skleja ich. Łatwo można go wyczesac. Bardzo poręczna tubka dzięki której można zużyć produkt do samego końca.
  • 9 lutego 2019 o 17:18
    Cudo!
    Mój ulubieniec! Idealnie utrwala skręt, polecam szczególnie do włosów falowanych bo sama takie posiadam. Idealnie definiuje fale, podkreśla skręt, łatwo sie odgniata, efekt utzrymuje się kilka dni, wystarczy zmoczyć włosy lub ewentualnie dołożyć trochę żelu. Kupiłam go na promocji w biedronce za 5 zł. Jest wydajny i pojemny.
    • Cena na promocji
    • Pojemność
    Wady:
    • Brak wad