Topy do paznokci

China Glaze Matte Magic Flat Finish Top Coat Preparat matujący lakier

b_atka
    28 lutego 2013 o 22:49
    sama nie wiem, chyba ok
    Nie wiem jak spisują się inne tego typu top coat\\\\\\\'y ale ten po nałożeniu wygląda super. Efetk matu pojawia się w mgnieniu oka, szybciutko wysycha, wygląda super i jest trwały, jednak po kilku dnia jakby mat się ścierał i paznokcie zaczynają błyszczeć.
    eve40
    20 kwietnia 2012 o 8:29
    REWELACJA!
    Lubię ten matowy efekt. Matte magic matowi lakier w minucie. Utwardza płytkę i lakier trzyma się dłużej. Jestem bardzo zadowolona. Nie zawsze lubię mieć matowy efekt, ale czasami wygląda to super! Produkt godny polecenia, ale tylko dla tych, którzy lubią matowe paznokcie. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie w trakcie
  • 12 lutego 2011 o 22:01
    Dobrze go mieć
    Świetna rzecz, daje oryginalny efekt końcowy,szybko wysycha i mam wrażenie, że utwardza lakier pod nim,bo mimo,że nakładam go na wilgotny jeszcze lakier który chcę zmatowić,on szybko wysycha i utwardza. Co do trwałości to jeszcze się nie wypowiem bo nie wiem jak będzie się trzymał. Używam tego produktu od: 4 razy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszej
  • 13 października 2010 o 10:56
    Super.
    Moda na matowe paznokcie nie od razu do mnie przemówiła, długo się opierałam i patrzyłam krzywo na te wymysły, ale teraz uważam, że matowe paznokcie to czasem fajna sprawa.:) Matte Magic kupiłam w ramach eksperymentu, ale jestem z niego bardzo zadowolona. Daje fajny, matowy efekt, podobno inne tego typu preparaty matują bardziej, ale ja jestem efektem ChG w pełni usatysfakcjonowana. Jego stosowanie jest w 100% bezproblemowe - nakłada się prosto, szybko i równo. Ma wygodny pędzelek i odpowiednią konsystencję. Wysycha bardzo szybko, efekt matu jest widoczny już po minucie lub dwóch. Rzeczywiście utwardza lakier, na który jest nakładany, mam wrażenie, że po pociągnięciu Matte Magic trzyma się dłużej. Jestem bardzo zadowolona, daję zasłużone 5 gwiazdek, chociaż wciąż to dla mnie miły gadżet, którego nie używam przy każdym manicure.;) Gadżet, ale świetnej jakości. Czy kupię ponownie? Nie wiem, przy takiej częstotliwości używania szybko mi się nie skończy.;) Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 29 czerwca 2010 o 0:23
    Niezbędnik lakieromaniaczki
    Ten top to prawdziwe objawienie,dzięki niemu nie ma konieczności kupowania matowych wersji ulubionych lakierów.Wystarczy nałożyć na lakier,odczekać sekundkę a Matte Magic sprawi cud ;).Matuje absolutnie każdy lakier,nawet najbardziej błyszczący,ba nawet taki na który wcześniej położy się błyszczący lakier nawierzchniowy.Łatwo się nakłada i szybko wysycha,cena bardz ok.Must-have każdej szanującej się miłośniczki lakierów-świetna zabawa z eksperymentowaniem z rożnymi odcieniami gwarantowana. Używam tego produktu od:kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1

Zobacz także inne Topy do paznokci