Topy do paznokci

Niuqi Nail Salon, Top Mat bez przemywania UV/LED

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 lutego 2024 o 20:53
    jest ok
    Bardzo dobry produkt w bardzo niskiej cenie. Spełnia swoją rolę a to najważniejsze. Lakier dobrze się rozprowadza, wystarczy cienka warstwa by uzyskać pożądany efekt. Dobrze trzyma się na paznokciach kilka tygodni, bez odpryskiwania itp.
    Zalety:
    • spełnia swoją rolę
    • dobrze trzyma się na paznokciach
    • bez problemu utwardza się w lampie
    emma-e4
    7 marca 2022 o 14:21
    spełnia zadanie
    Mój pierwszy i pewnie jedyny top matowy. Nie daje takiego ekstremalnego matu, jaki możemy uzyskać np akrylem w proszku, ale chyba żaden top takiego nie daje. Efekt jest matowy, satynowy w dotyku. Top jest rzadki, wodnisty, ale nie zalewa skórek. Ma dziwny, jakby mączny zapach, ale mi to nie przeszkadza. Używałam dopiero kilka razy, nie jestem fanką matowych paznokci, ale do niektórych kolorów to pasuje. Używałam go samodzielnie, bezpośrednio na kolor i na zwykły top (słyszałam, że tak powinno się robić, żeby zwykły top dał trwałość, a ten tylko efekt). Nie zauważyłam różnicy w trwałości. Po ponad tygodniu końcówki delikatnie się wytarły i już nie były tak matowe, ale nie było tego normalnie widać. Oczywiście matowe paznokcie łatwo się brudzą, ale mu udało się z niego zmyć nawet tusz do pieczątek, bez szkody dla koloru. Ogólnie - polecam, nie ma się do czego przyczepić.
    AnnNowa
    24 listopada 2021 o 22:10
    Fajny matowy top
    Nie można przyczepić się do tego produktu. Spełnia swoje zadanie. Top równomiernie rozprowadza się na płytce paznokcia. Po wysuszeniu go w lampie UV daje piękny matowy efekt. Jest trwały, nie zauważyłam, żeby gdzieś odpryskiwał. Polecam
    Zalety:
    • równomiernie się rozprowadza
    • daje ładny matowy efekt
    • jest trwały
    • niska cena
    • łatwa dostępność
  • 8 marca 2021 o 17:41
    Dobry mat.
    Szukałam jakiegoś topu matowego i będąc w Biedronce trafiłam na ten z Niuqi. Opakowanie jest typowe dla marki Niuqi, zarówno bazy i jak lakiery mają bardzo podobne. Konsystencja topu jest raczej rzadka, ale nie ma problemu z nakładaniem go na paznokcie, nie rozlewa się na skórki, dobrze się z nim pracuje. Zapach podobny do innych tego produktów, czyli specyficzny, ale mi to nie przeszkadza. Top mat pozytywnie mnie zaskoczył. Tworzy na lakierze ładny mat, który wygląda naprawdę dobrze. Trzeba dokładnie pokryć nim cały paznokieć, żeby dotarł w każde miejsce, a wtedy efekt jest jak najbardziej zadowalający. Dobrze się utwardza, nie marszczy i jest bez przemywania, więc od razu mamy gotowy manicure. Wytrzymuje na paznokciach dwa tygodnie, tyle czasu mniej więcej noszę jedną stylizację. Top jest niedrogi, a za taką cenę warto go wypróbować, u mnie sprawdza się naprawdę dobrze. Nie zawsze można go znaleźć w Biedronce, ostatnio nie trafiam na niego często. Chętnie kupię go ponownie, ja jestem z niego zadowolona.
    Zalety:
    • Ładny mat.
    • Dobrze się go nakłada.
    • Wytrzymuje bez problemu dwa tygodnie.
    • Niska cena.
    • Dobrze się utwardza.
    Wady:
    • Nie zawsze można go znaleźć w Biedronce.
    vtnj123
    22 czerwca 2020 o 19:44
    Ulubiony
    Bardzo dobry matowy top. Efekty typu syrenka wychodzą na nim świetnie i równomiernie. Nie potrzeba dodatkowo przecierać żeby uzyskać mat, sam robi się po włożeniu do lampy. Cieszę się, że jest dostępny w biedronce w tak niskiej cenie.
    Zalety:

Zobacz także inne Topy do paznokci