Podpaski

Bella Bio Based Ultra Normal Pads 100% Bamboo Podpaski higieniczne

• 15 lipca 2024 o 15:01
    Świetne i bezpieczne
    Są to moje ulubione podpaski! Najlepiej sprawdzają się na upalne dni, ponieważ nie ma od mich odparzeń na skórze, dodatkowo nie sa wykonane ze „sztucznych” materiałów, nie czuć ich praktycznie ???? Moim zdaniem największa ich zaletą jest to, ze są one bezpieczne dla naszego zdrowia
    alu_bi
    25 września 2023 o 12:11
    Bardzo delikatne
    Podpaski dobrze wchłaniają wilgoć, są delikatne, nie podrażniaja skóry. Dobrze trzymają się bielizny. Prowadzę dość aktywny tryb życia, a podczas używania nie miałam żadnej "niespodzianki". Mam wrażliwą skórę, a podpaski mnie nie podrażniły, ani nie uczuliły. Duży plus za opakowanie EKO
    Zalety:
    • delikatne
    • cienkie
    • dobrze trzymają się bielizny
    • opakowanie EKO
    Wady:
    • nie
    loopsa
    21 września 2023 o 22:13
    Bardzo dobry produkt !
    Bardzo dobry produkt. Podpaski są delikatne, cienkie i zarazem bardzo chłonne. Nie powodują podrażnień, zaczerwienień i odparzeń. Dobrze trzymają się bielizny i do tego wykonane są z naturalnych i odnawialnych materiałów. Ja zrezygnowałabym tylko z plastikowej kopertki ;). Zdecydowanie polecam !
    Zalety:
    • chłonne
    • delikatne i cienkie
    • eko
  • 13 września 2023 o 0:21
    Ekologiczne, delikatne podpaski na dzień
    Podpaski wyjątkowo delikatne, pokryte bambusową włókniną, komfortowe w noszeniu, a przede wszystkim nie podrażniają i są chłonne. Warto też podkreślić, że są cienkie i nie odznaczają się pod ubraniem. Ponieważ staram się dbać o środowisko mile mnie zaskoczył fakt, iż są wykonane z materiałów odnawialnych.
  • 30 lipca 2023 o 13:56
    Bardzo dobre produkty
    Podpaski higieniczne Bella sprawdziły mi się bardzo dobrze. Są chłonne, nie podrażniają i zapewniają wygodę podczas noszenia. Są również pokryte delikatna włókniną bambusową.

Zobacz także inne Podpaski