Podpaski

Bella Perfecta Ultra Maxi Green, Podpaski higieniczne

• 10 stycznia 2024 o 10:55
    lubie, doceniam i wracam :)
    czesto wracam do tych podpasek poniewaz ich cena wrecz zwala z nog - bardzo niska a jakosc naprawde ok. Sa dosyc "grubsze" wiec przy okresie mocniejszym spreawdza sie idealnie. Podpaski maja neytralny zapach ale wchlaniaja wydzieline w taki sposob ze totalnie jej nie czuc i naprawde sa dobrej jakos gdyz miesiaczka nie rozlewa sie na boki tylko produkt szybko i skutecznie sie wchlania w podpaske. Zdecydowanie wracam co mc ;)
  • 7 stycznia 2024 o 20:47
    Długie, chłonne, komfortowe, sprawdzone podpaski
    Te podpaski zakupiłam ze względu na ich długość (w takich po prostu często czuję się bardziej komfortowo, nie tylko podczas snu). W moim przypadku nie powodują podrażnień, zsuwania podczas noszenia. Są cienkie, a zarazem chłonne. Nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. * Wydaje mi się, że nie tak najgorzej z ich dostępnością.
  • 2 marca 2023 o 22:40
    Najlepsze i niezastąpione
    Tych podpasek Bella używam od lat i są moimi ulubionymi podpaskami. Kupuję w różnych wersjach. Są bardzo wygodne i komfortowe w użyciu. Są cienkie, a jednocześnie bardzo chłonne. Neutralizują przykre zapachy, same w sobie są bezzapachowe. Mają skrzydełka, które u mnie są obowiązkowe, dzięki nim jest dodatkowa pewność i ochrona, a podpaska się nie przemieszcza. Dobrze trzymają się bielizny. Są chłonne, wygodne i bardzo komfortowo się je nosi. Nic się nie odznacza pod bielizną.
  • 3 listopada 2022 o 6:34
    Delikatne dla skóry i chłonne
    Podpaski higieniczne kupiłam w hipermarkecie podczas zakupów - opakowanie takie podwójne . Podpaski w środku każda jest zapakowana w osobną folię. Są dłuższe idealnie na noc mi odpowiadają - czuję się komfortowo bez stresu przed wpadką. Materiał podpasek jest miękki, same podpaski są cienkie ale chłonne. Nie podrażniają i nie powodują alergii. Podpaska bardzo dobrze się trzyma bielizny, nie przesuwa a klej nie niszczy ubrania.
  • 29 września 2022 o 13:55
    ok
    Jestem zadowolona z tych podpasek. Jest chłonna, skrzydełka dobrze się przyklejają i nie odklejają. Mają dobrą cenę. Jak dla mnie jedne z lepszych podpasek

Zobacz także inne Podpaski