Podpaski

Bella Herbs, Tilia, Podpaski wzbogacone wyciągiem z lipy

• 22 lutego 2025 o 6:49
    Często u mnie goszczą.
    Bardzo lubię podpaski od Bella i sięgam po nie bardzo często. Podpaski Bella Herbs są jednymi z moich ulubionych produktów tego typu. Są one grubsze od klasycznych podpasek ale mimo to dobrze przylegają do ciała, nie odklejają się, są bardzo miękkie i wygodne. Świetnie chłoną i nie przepuszczają nieprzyjemnych zapachów. Podpaski nie podrażniają delikatnej skóry. Są one łatwo dostępne, a ich cena jest przyzwoita.
  • 2 lipca 2024 o 19:07
    Są w porządku
    Produkt wylądował w moim koszyku bez większego zastanowienia, ponieważ markę znam i cenię. Zresztą to właśnie Bella produkuje moje ulubione podpaski, więc postanowiłam ponownie zaufać marce. Podpaski znajdują się w małym, foliowym opakowaniu. Nie zajmuje dużo miejsca, mimo że mieści 12 sztuk, więc całkiem sporo jak na taką wielkość opakowania. U góry mamy wyznaczone miejsce, gdzie można je ładnie rozerwać bez szarpania się. Jest to bardzo wygodne rozwiązanie. Każda z podpasek jest zapakowana w folijkę. Niestety w moim przypadku każda osłonka raczej rozrywała się na strzępy, zamiast łatwo się otworzyć. Ale na to jestem w stanie przymknąć oko, bo przecież nie to jest najważniejsze w tego typu produktach. Podpaski są białe. Nie mają żadnej siateczki, są za to pokryte specjalną włókniną, dzięki czemu są bardzo miękkie. Są dość krótkie i należą do tych trochę grubszych, jednak nie są widoczne pod ubraniem. Klej jest dobrej jakości, trzyma podpaskę na swoim miejscu bez niespodzianek w postaci odklejania czy zwijania się. Posiadają skrzydełka z równie mocnym klejem, które zapobiegają przemieszczaniu się podpasek. Jednocześnie nie zostawiają śladów kleju na bieliźnie. Produkt posiada delikatny, przyjemny zapach lipy. Na początku miałam obawy, że mogą przez to podrażniać, ale na szczęście nic takiego nie miało miejsca. Zgodnie z deklaracją producenta podpaski są też oddychające. Poziom chłonności tych podpasek określiłabym jako średni. Raczej nie odważyłabym się użyć ich w najobfitsze dni miesiączki. Sięgam po nie w trakcie ostatnich dni okresu lub kiedy siedzę w domu. Produkt jest dobrej jakości, jednak nie daje mi stuprocentowej pewności. Poza tym wolę cieńsze podpaski. Z tego powodu raczej nie kupię ich ponownie, ale bez problemu wykorzystałam opakowanie do końca.
    Zalety:
    • nie przesuwają się, nie odklejają i nie zwijają,
    • posiadają skrzydełka,
    • są miękkie,
    • są oddychające,
    • delikatny zapach lipy,
    • nie podrażniają,
    • cena.
    Wady:
    • grubość (chociaż to kwestia gustu),
    • mogą nie dać rady podczas najobfitszych dni okresu.
  • 14 maja 2023 o 18:18
    Bardzo lubię
    Podpaski Bella Herbs wzbogacone wyciągiem z lipy używam już od pewnego czasu i muszę przyznać, że bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły. Pomimo tego, że są dość grube, to nie są wyczuwalne. Mają delikatną powłoczkę, dzięki której wcale nie podrażniają skóry. Dobrze trzymają się bielizny, a odklejanie nie jest problematyczne. Jeśli chodzi o chłonność, to również jestem zadowolona. Polecam, bo są naprawdę godne uwagi.
  • 9 lutego 2023 o 18:02
    Jestem na TAK!
    W końcu znalazłam swoje ulubione podpaski ,pp dłuuuuuugich poszukiwaniach. BELLA Herbs maja w sobie wszystko to czego szukam w podpaskach: -DEO fresh.Kwiat lipy wykazuje właściwości antybakteryjne i przeciwzapalne ,łagodzi podrażnienia.Fakt -podpaski jako jedne z nieliczych nie wywołują u mnie dyskomfortu-nie uczulają/nie powodują obtarć.Lekko delikatny zapach oceniam zdecydowanie na plus. -Grubość i delikatna powłoczka.Fakt-to nie są ultracienkie podpaski z powłoczką z plastikowej siatki .Mamy tutaj grubszą klasyczną podpaske (4mm grubości)która spełnia swoje zadanie-dobrze chłonie wilgoć/nie przecieka i jest miła dla skóry.Nic nie odparza/nie podrażnia. Zdecydowanie moj faworyt.Mimo tego że mam obfite krwawienia sprawdzają się u mnie idealnie nawet w ciężkie dni. Cena jak za 12 stuk jest jak najbardziej ok. Polecam
  • 30 stycznia 2023 o 22:28
    Najlepsze
    Podpasek Bella używam od lat i są moimi ulubionymi podpaskami. Kupuję w różnych wersjach. Są bardzo wygodne i komfortowe w użyciu. Są cienkie, a jednocześnie bardzo chłonne. Neutralizują przykre zapachy, same w sobie są bezzapachowe. Mają skrzydełka, które u mnie są obowiązkowe, dzięki nim jest dodatkowa pewnosc i ochrona, a podpaska się nie przemieszcza. Dobrze trzymają się bielizny. Są chłonne, wygodne i bardzo komfortowo się je nosi. Nic się nie odznacza pod bielizną.
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Podpaski