Podpaski

Bella Perfecta Ultra Maxi Blue, Podpaski higieniczne

• 26 lutego 2025 o 15:30
    Często u mnie goszczą!
    Podpaski Bella są łatwo dostępne i przystępne cenowo. Każda z nich jest zapakowana osobno, dzięki czemu możemy je w higieniczny sposób zabierać ze sobą wszędzie. Są cieniutkie ale chłonne. Klej dobrze trzyma się bielizny, dzięki czemu podpaski nie odklejają się i nie przesuwają. Polecam.
    Lothris
    12 lutego 2024 o 14:11
    Sprawdzone, dobre przy półleżącym odpoczynku w ciężkie dni.
    Lubię te podpaski są dobrą długość. Nie są za długie ani za krótkie. U mnie sprawdzają się w nocy i gdy w najcięższe dni pocieszam się oglądaniem seriali w łóżku. Ich długość dodaje pewności. Są miłe dla skóry i dobrze chronią. Podobnie jak krótsza wersja: Nie szeleszczą, są przyjemne dla skóry, są miękkie i nie obcierają wrażliwej skóry. Mają porządny materiał - bawełna pierwszej jakości., Nie są za grube - gdy nieco nawilgną, stają się jeszcze bardziej komfortowe, Nie tracą fasonu, nie mechacą się. Klej nie niszczy bielizny, nie odklejają się. Z drugiej strony... Są dosyć sztywne, muszą nieco nawilgnąć, by stały się jeszcze mniej wyczuwalne. Zdarza się, że przy piżamowych spodniach je widać. I w lato przy lekkich materiałach. Gdyby były szersze na końcu (na pośladkach) byłyby idealne :) Często używam folijki z nowej podpaski do zawinięcia zużytej. Niestety jest ryzyko, że to się rozwinie. Fajnie, że bezzapachowe.
    Zalety:
    • Nie przesuwają się
    • Długość daje komfort
    • Dobrze chronią
    • Uczucie wilgoci nie dokucza tak bardzo
    • Dobrze wykonane, nie mechacą się
    • nie szeleszcą
    Wady:
    • Folijka otulająca poapaski mogłaby lepiej posłużyć przy wymianie.
    • Dosyć sztywne
    • mogą odstawać i być widoczne przy lekkich materiałach.
  • 20 lipca 2023 o 9:28
    Dobrze chłonne
    Bella podczas kobiecych dni nigdy mnie nie zawodzi. Jest to naprawdę dobra marka od wielu lat. Te podpaski poleciła mi moja koleżanka. Wiadomo, że podczas nocy człowiek nie panuje nad swoim ciałem, a ja dość mocno się kręcę w czasie snu, dlatego postanowiłam je przetsetować. Podpaski dobrze przylegają do bielizny, świetnie dostosowują się do ciała, nie przeciekają. A o najważniejsze nei mam uczucia dyskomfortu. Cena w stosunku do jakości jest naprawdę rewelacyjna.
    Zalety:
    • chłonne
    • nie przeciekają
    • dobrze przylegają do bielizny
  • 18 lipca 2023 o 11:49
    Na te dni są świetne
    Podpaski z Bella jak dla mnie są jedne z lepszych, dlatego zawsze mam je u siebie w łazience. Podpaski maxi dobrze sprawdzają się na dzień jak i na noc dla lepszej ochrony podczas snu. [ZALETY] + Bezzapachowe + Cienkie i jednocześnie chłonne + Skrzydełka zapewniają dodatkową ochronę + Na noc jak i na dzień przy mocniejszej miesiączce + Nie odznaczają się na bieliźnie + Komfortowe + Nie rolują się + Zapobiegają przed brzydkim zapachem [WADY] Używam od lat i jak dla mnie nie posiadają wad. ••• Opinia na dany kosmetyk czy produkt jest w 100% szczera. Opisuje to co uważam za istotne i nie sugeruje się marką, ceną czy innymi opiniami •••
  • 6 stycznia 2023 o 14:21
    Moje ulubione
    W tym miesiącu trafiłam akurat na mega promocję i zapomniałam że ich jeszcze nie dodawałam o nich recenzji wiec biorę się za robotę.. Akurat posiadam mega pakę 26 szt za ok 11 zł. Jak za taką ilość podpasek to naprawdę aletakcyjna cena. Promocja w hipermarkecie Biedronka. Podpaski mieszczą się w foliowym opakowaniu. Opakowanie w kolorze białym z garanatowymi, szarymi żółtymi i różowymi elementami. Szata graficzna bardzo prosta. Napisy na opakowaniu w kolorze białym oraz czarnym. Napisy główne widoczne ,szczegółowe lecz w obcym języku. Na tylnej części opakowania drobne napisy w tym w języku polskim. Opakowanie łatwo się otwiera . Wewnątrz opakowania znajduje się 26 podpasek zapakowanych w osobne opakowania typu ala torebka. Opakowanie służy do zawinięcia zużytej podpaski i w higieniczny sposób wyrzucenia jej do kosza. Folia w którą zapakowane są podpaski jest w kolorze białym. Podpaski sporych rozmiarów ale takie najbardziej lubię bo przynajmniej wiem że nic wyżej nie przecieknie. Podpaski posiadają długi pasek klejący i skrzydełka również z klejem . Paski z klejem w kolorze białym z błękitnymi napisami firmowymi oraz rysunkami kwiatków. Podpaski cienkie ich stróktora jest bawełniana. Podpaski posiadają delikatny zapach. Podpaski dobrze trzymają się bielizny nie przesuwają się podczas noszenia. Podpaski mimo tego że są cienkie to są bardzo dobrze chłonne sprawdzają się nawet przy bardzo obfitej miesiączce. Polecam. Przyjazne dla skóry. Nie odznaczają się pod bielizna.
    Zalety:
    • Mega paka
    • Zapakowane w osobne folie .
    • Dobrze trzymja się bielizny
    • Dobrze chłoną
    • Cienkie
    • Niewyczuwalne pod bielizna.

Zobacz także inne Podpaski