Lakiery hybrydowe

Stars from the Stars Lakier Hybrydowy Star Light 020

crayola
    24 lutego 2025 o 14:28
    Tanie i fajne
    Lakier kupiłam na wyprzedaży bezpośrednio ze strony Stars from the Stars za grosze. Mam kolor 071 i jest to piękny beżowo-różowy odcień nude. Lakier ma bardzo ładne krycie. Przy dwóch cienkich warstwach mamy sprawę załatwioną. W lampie led utwardzają się bez problemu, ie ma żadnych pęcherzyków czy mazania się. Są dość trwałe jak na lakiery hybrydowe - u mnie wytrzymują spokojnie 3-4 tygodnie (stopy), na dłoniach zmywam po dwóch tygodniach ze względu na widoczny odrost. Lakier ma fajny, wygodny w aplikacji pędzelek i ładną wizualnie buteleczkę. Konsystencja jest w sam raz - produkt nakłada się łatwo, gładko, nie zalewa skórek.
    Zalety:
    • bardzo tani w promocji
    • duży wybór kolorów
    • trwałość
    • wygodny aplikator
    • dobre krycie
  • 19 listopada 2023 o 13:02
    Dobre lakiery ale nieco za drogie
    Przygodę z hybrydami zaczęłam jakieś dwa lata temu. Kupowałam różne lakiery :Niuqi, Claresa, Sunone, Eveline itp Dwa lakiery Star from the Stars kupiłam na jakieś promocji a jeden dostałam w prezencie. Są to: -Meteor Storm 045-fuksja z drobinkami -Cosmic Autumn 062-ciemny fiolet -Star light 02-typowy topper pełen brokatowych wielokolorowych drobin- troszkę gęstszy niż pozostałe +krycie mają bardzo dobre , czasem wystarczy nawet jedna warstwa. Wszystko zależy od koloru. Ja nakładam dwie aby wszystko dobrze wyglądało i później nie okazało się że są jakieś prześwity czy niedociągnięcia + utwardzają się bez problemu, bez żadnych niedoskonałości typu pęcherzyki, bąbelki +trwałość – u mnie 3 tygodnie max, potem pojawiają się odrosty i przetarcia na końcach więc zmywam +opakowanie to czarna buteleczka z naklejką na szyjce odpowiadająca kolorowi lakieru +pędzelek lekko poszerzany ale wygodny + konsystencja nie jest zbyt gęsta, lakier dobrze się rozprowadza, nie wylewa się na skórki i ich nie brudzi + bardzo dużo kolorów do wyboru, zwykłe kryjące, z drobinkami, z brokatem
    Wady:
    • cena regularna wysoka bo 25zł
    Szaron
    26 kwietnia 2023 o 9:14
    Zdecydowanie na tak
    Kolejna polska marka która zaskakuje jakością produktów. Brawo! Testowałam już przeróżne lakiery hybrydowe lepsze i gorsze ten jest naprawdę w porządku. Dobrze kryje, łatwo się rozprowadza, ma wygodny pędzelek, jest trwały i cena w promocji też jest ok. Polecam gorąco
    Zalety:
    • Krycie, trwałość, cena
    Wady:
    • Opakowanie mi się nie podoba
  • 18 stycznia 2023 o 23:30
    Jestem pod niemałym wrażeniem!
    Szczerze mówiąc do tych lakierów podeszłam bez większego entuzjazmu. Za każdym razem w drogerii mijałam szafę tej marki bez zainteresowania.Postanowiłam kupić jeden"na próbę "w momencie kiedy były w promocji.Tak się złożyło,że na jednym nie poprzestałam.Zakochałam się w tych lakierach. Posiadam kolory 047,049,017.Są cudowne.Idealne dla początkujących,bo łatwo się nimi pracuje.Konsystencja średnio gęsta,dzięki czemu nie spływa na boki,tylko zostaje tam gdzie muśniemy pędzelkiem.Mają świetną pigmentację,nie tworzą smug i pięknie się poziomują.Krycie rewelacyjne,już po pierwszej warstwie (po dwóch po prostu bajka).Pędzelek jest półokrągły,dzięki czemu możemy dokładnie nim manewrować przy skórkach, nie zalewając ich.Cena jest bardzo korzystna,jak za taką jakość. Trwałość super.U mnie 4 tygodnie,do momentu zmiany stylizacji. Według mnie mogą konkurować ze znanymi wiodącymi markami(dużo droższymi).Jestem zachwycona i zamierzam poszerzyć kolekcję o inne kolory.
    Zalety:
    • pigmentacja
    • to,że sam się poziomuje
    • nie tworzy smug
    • cudowna kolorystyka
    • kształt pędzelka
    • atrakcyjna cena
  • 28 lipca 2022 o 20:48
    Całkiem nieźle!
    Kupiłam na razie 2 kolory Nude Comet 027 i Star Light 019 i muszę powiedzieć, że po pierwszym użyciu jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. 027 ma bardzo porządne krycie, nie prześwituje i nie jest zbyt wodnisty, ma również przepiękny kolor. Jest to dokładnie taki nude jakiego długo szukałam w szafach semilaca czy neonail i nigdy nie mogłam znaleźć, nie za szary, nie za ciemny, nie za różowy czy fioletowy, po prostu idealny ???? 019 jest na przezroczystej bazie, dużo brokatu i drobinek, odrobinę gęstszy niż normalny lakier hybrydowy, co dla mnie jest plusem - drobinki się nie rozpływają, tylko zostają w tym miejscu na paznokciu gdzie chcesz żeby były. Podsumowując, szczerze polecam! Za taką cenę w jakiej oba te lakiery kupiłam (17 zł) to mają naprawdę dobra jakość. Utwardzają się bez zarzutu i jestem pewna że w przyszłości kupię więcej kolorów. Szybkie obliczenie pokazało mi że oryginalna cena tego lakieru - 25 zł za 5ml - nie różni się cenowo od lakierów neonail czy semilaca (one po prostu mają większe buteleczki około 35 zł za 7ml) ale w cenie promocyjnej (17 zł) różnica jest już duża!
    Zalety:
    • dobre krycie
    • duży wybór kolorów
    • odpowiednia konsystencja
    Wady:
    • w oryginalniej cenie nie są dużo tańsze niż lakiery hybrydowe znanych marek
    • nie odpowiada mi kształt buteleczki - przewraca się łatwiej niż te okrągłe z semilaca czy neonail, ale to już taki szczegół

Zobacz także inne Lakiery hybrydowe