Golarki i depilatory ręczne

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 27 lutego 2025 o 22:22
    Zbędny gadżet.
    Pad jest wygodny w użyciu. W opakowaniu znajduje się kilka dodatkowych nakładek do ścierania. Sełnia swoją funkcję, jednak ciężko jest wydepilować całe nogi. Skóra po zabiegu zachowuje się jak po zwykłej depilacji- jest trochę podrażniona (głównie w odczuciu niż wizualnie). Mimo wszystko jest gładka.
  • 30 października 2024 o 17:38
    Działać po części działa.
    Sam pad jest bardzo wygodny w użyciu. W opakowaniu znajdziemy kilka dodatkowych nakładek do ścierania włosków. Poniekąd spełnia swoją funkcję, jednak ciężko jest wydepilować całe nogi (u mnie z łydką nie było problemu ale od kolana depilacja była już niedokładna mimo poświęcenia trochę czasu). Skóra po zabiegu zachowuje się jak po zwykłej depilacji- jest trochę podrażniona (głównie w odczuciu niż wizualnie) ale gładka.
  • 8 sierpnia 2024 o 17:07
    Nic nie robi
    Używa od:próbka
    Myślałam, że będzie to strzał w dziesiątkę, ale to jeden wielki niewypał. To nie robi nic, totalnie nic. Żaden włos się nie ruszył. Po tarciu skóra lekko zaczerwieniona i gładka, ale wciąż z włosami.
    Zalety:
    • Żadne
    Wady:
    • Nic nie robi
  • 8 lipca 2024 o 14:17
    Jakie do było straszne doświadczenie...
    Szukałam czegoś szybkiego do depilacji na lato, bo wiadomo, że częściej odsłaniamy nogi i regularnie trzeba o tę partie ciała dbać (zimą można trochę sobie odpuszczać :D), dlatego zdecydowałam się na ten produkt, bo zapowiadał się obiecująco. Niestety już przy pierwszym użyciu zrozumiałam, że to pieniądze wydane w błoto... Skóra od razu zrobiła się mega sucha poprzez pocieranie tym 'papierem ściernym',a włoski jak były tak zostały. Niestety ten gadżet zrobil mi więcej szkody niż pożytku, bo później miałam mega podrażnioną skórę przez długi czas... Zdecydowanie nie polecam!!
    Zalety:
    • ladnie opakowanie
    Wady:
    • mega podrażnienie
    • zero usuniętych włosków
    • bardzo sucha skóra
    • ciężkie do użycia
  • 24 maja 2024 o 16:46
    Szkoda pieniędzy.
    Na ten produkt zwróciłam uwagę będąc w Rossmanie. Zapłaciłam za niego 20zł na promocji. Kupując go, nie oczekiwałam gruszek na wierzbie, ale żeby cokolwiek robił to już tak. A nie robi zupełnie nic. Znaczy może inaczej.. W środku znajduje się pad do depilacji ciała z 5 wymiennymi nakładkami ściernymi. Jako iż nie dawałam mu szans od samego początku stwierdziłam że zacznę od palca, bo włoski tam są bardzo delikatne, w porównaniu np. do nóg. Po około 3 minutach tarcia, okazało się że dużo włosków znikło, lecz nie wszystkie. Poza tym smród przepalonej skóry.. (aż przypomina się jak się przejechało po nagrzanym dmuchańcu na festynie). Myślę że jest to produkt bezsensowny chyba że ktoś ma czas siedzieć i bawić się w ścieranie włosów wraz z naskórkiem, nie mając gwarancji że nie odrosną na drugi dzień, bo nie usuwa ich razem z cebulkami. Dołączone pady wątpię by starczyły mi nawet na jedną nogę.
    Zalety:
    Wady:
    • Bardzo Czasochłonne
    • Mało wydajne
    • Starty naskórek
    • Smród przepalonej skóry